Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

CAP 1 - GENEZA PLESNELII [:D]- pe 16.11.2008 ora 01:04:32id="red">id="size3">CAP 2 - OBRAZU' HALALALT [:D]CAP 3 - CRACIUN FERICIT [aho]CAP 4 - LA MULTI ANI [aho]CAP 5 - 2009 DE MOTIVE DE RAS [:-)))]CAP 6 - 2009 DE MOTIVE DE RAS [:-)))] - Capitol terminat in 8h 1m 29s!!! pe 01.01.2009id="red">id="size3">[:D]CAP 7 - 2009 DE MOTIVE DE RAS [:-)))]CAP 8 - Alaturi de Gabitza [ruga]CAP 9 - La multi ani, Ioanelor ! [s] CAP 10 - Cele mai jenante... [:-)))] CAP 11 - Cele mai jenante locuri [sex] - Capitol terminat in 8 ore si 2 secunde id="size4">[:D]id="red">CAP 12 - Cele mai ciudate locuri [sex]CAP 12bis - Spovedania... [popa]CAP 14 - Sex, bascalie and rock'n'roll [sex] [:D] [roker]CAP 15 - La multi ani,Misha![flo]CAP 16 - pentru SONIA![majoreta]CAP 17 - EMMA ramai cu noi![pup]CAP 18 - EMMA ramai cu noi![floare3]CAP 19 - Iubire pentru EMMA![grup]CAP 20 - WOW![wow]- Sarbatorim 20 de capitole cu multa dragoste! [grup]CAP 21 - Alarma!!!!![:D]CAP 22 - La multi ani Alex![s]- Capitol terminat in 8h 16m 29s!!! pe 01.02.2009id="red">id="size3">CAP 23 - Alaturi de Gabitza [grup]CAP 24 - Alaturi de Gabitza [grup]CAP 25 - Nu suntem acasa [recevere] CAP 26 - Acu' ce mai facem? [alcool]CAP 27 - Ce ne enerveaza?[:(!]CAP 28 - Ce faceti dupa... ? [xinpat]CAP 29 - Ce ne bucura? [:D] [olala]CAP 30 - Amintiri de demult [hippi]CAP 31 - Alaturi de Gabitza!! [grup]CAP 32 - O floare pe nume Emma! [grup]CAP 33 -SONIA AUDE!!!![batetoba][batetoba]CAP 34 - [ruga] pentru Emma CAP 35 - EMMA INVINGE cancerulid="size1">!!!! [olala]CAP 36 - EMMA VA INVINGE !!! [cavaler]CAP 37 - EMMA VA INVINGE!CAP 38 - Emma, ingeras iubit [q]CAP 39 - Happy Easterbunny !!! [paste][iepu]CAP 40 !!! - Sfaturi de la babe[wow]CAP 41 - Brainstorming![mariaj] [batcap]CAP 42 - Perle de barbati cuminti[pk]CAP 43 -Treceti la raport![:-@]CAP 44 - Misha, we miss you! [grup]

[ruga] Drum bun spre lumina, ingeras scump! [ruga]id="green">Povestea unui licuriciid="size2">Suntem alaturi de KAY si de SONIUTZA, vom fi intotdeauna in gandurile noastre cu Dodo-pui, mamica de invingator, iar pe MIHAITZA il pupam duuuuuulce si ii uram sa creasca mare si sa se bucure de viata.id="red">id="size3">Bine ati venit in CLUBUL DE NEBUNI!!!
id="size5">id="Comic Sans MS">[foto]PRIMA INTALNEALA A NEBUNAKELOR - comentata, desigur [foto] [:D][foto]Hard Rock Intalnire (08.02.2009) [foto] [cheers]
[s] [s] [s] [s] [s] [s] [s]
[s] Sarbatoritii luniiid="red"> MAIid="size3">id="blue"> [s]16.05.1972 - Dan (sotul lui Dodo-pui)19.05.1977 - Ariel_7000 (Alina)21.05.1976 - Romana 74 (Ioana)24.05.197* - Tzuni (Mihaela)30.05.1973 - Kokiy (Iulia)id="green">
TESTE pentru a intra in CLUB!
id="size4">id="Georgia">id="maroon">
- ATENTIE!! Toate testele trebuie sa le treci! -
id="Georgia">id="maroon">PROBA ELIMINATORIE!!!!-FACETI LA FEL CA EA-id="red">1. Test
  • Răspunsuri 208
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Sub impulsul soarelui din dimineata asta (cu un pic de nori, dar deh, ce mai conteaza) si a lipsei acute de inspiratie, iata capitolul 45 - Buna dimineata, soare! [:)] Asa ca ia, hai, sa va vad vesele si optimiste si la raport!

BUNA DIMINEATA!

[flo]

I love you in the way I understand love.

I love you in my own peculiar wayid="purple">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Delphinas
tantzo scrie si tu frimos acolo inainte de cap 45 Prietenie la plesneala sa stie poporu unde sa intre...[:D]Povestea unui Licuriciid="red">id="size3">pozeid="purple">, Just Meid="blue">Infertilitatea este o boalaid="red">, Bazar pt Mihaitaid="blue"> [sofer] ambitioasa
align="right" id="quote2">executat, sa traiti!! [:D]
I love you in the way I understand love.I love you in my own peculiar wayid="purple">
Postat

Neata' [pup] ...

Am vinit cu fortze proaspete [:D] ...a fost super,mai ales ca nu a fost aglomerat ...bag poze,sa vedeti un animal chinuit sub tonele mele http://family.webshots.com/album/572172512CJhqnj ...sunt fericita ca dupa ce-am bagat in mini ca sparta,nu puteam rata tochitura,bulzu' si ciorba de burta [:D] ,am luat doar 700g ...acu' intru iar pe post negru ...am vrut sa iau un pui de ciobanesc,dar nu m-a lasat al meu [q] ...erau o multime la vanzare si erau asa frumosi [olala]

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar [loveyou]

Bazar pentru Sonia si Andrei [comoara]

Si ingerii au nevoie de ajutor ! [il]

Iulia, mami de [zana]Claudia (12.12.01) si [bonjovi]Razvan (08.06.07)

Postat
Citat:
citat din mesajul lui kokiy
Neata' [pup] ...Am vinit cu fortze proaspete [:D] ...a fost super,mai ales ca nu a fost aglomerat ...bag poze,sa vedeti un animal chinuit sub tonele mele http://family.webshots.com/album/572172512CJhqnj ...sunt fericita ca dupa ce-am bagat in mini ca sparta,nu puteam rata tochitura,bulzu' si ciorba de burta [:D] ,am luat doar 700g ...acu' intru iar pe post negru ...am vrut sa iau un pui de ciobanesc,dar nu m-a lasat al meu [q] ...erau o multime la vanzare si erau asa frumosi [olala]
align="right" id="quote2">bey ma bucur nespus pt tine ca te-ai revergorat si ti-ai refreshuit fortzili. da loc intre tzitzi nu ai avut sa pui catelu? sau in valize?? ca doar nu te cauta...[:D] acum ma deleftez cu pozili talePovestea unui Licuriciid="red">id="size3">pozeid="purple">, Just Meid="blue">Infertilitatea este o boalaid="red">, Bazar pt Mihaitaid="blue"> [sofer] ambitioasa
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...