Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(23)

Postări Recomandate

Postat

o sa fiu eu prima care vin cu carucior roz...parca vad...[bang]

...cat despre medicii care vad ce este...apai nu stiu ce sa zic..eu am aflat ca Darius e fetita la 17 saptamani...si a fost fetita pana la ultimul control...la 14 saptamani de sarcina eram internata si atunci am intrebat ce este, ca ma puneau zilnic la eco...si zilcic, medic dupa medic imi spunea ca e prea devreme ca sa vada...

De-asta si mor de ciuda, sunt niste tampiti toti medicii din Brasov...parca vad ca o sa emrg si o sa-mi zica ca e prea devreme...[bang][bang]

..daca imi zice asta, sa vedeti numai ce-o sa fie la gura mea... incompetentii naibii..[bang]

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei [ruga]

n: 15.07.2008

d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

[gravi] 14+ [ruga] Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!id="teal">

bebe pe care mami l-a visat ca e [fetita]

POZE

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Dankutza, eu am facut dublu test la 11 sapt si 5 zile..deci banuiesc ca e ok si la 11sapt.si 5 zile ,si la 12sapt si..[:)]

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, [gravi] 15+id="Comic Sans MS">id="size2">id="blue">

poze

Postat

pt ca acum sambata merg aici in Brasov la eco...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei [ruga]

n: 15.07.2008

d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

[gravi] 14+ [ruga] Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!id="teal">

bebe pe care mami l-a visat ca e [fetita]

POZE

Postat

vad ca toate va doriti ori fetita ori baiat.......sunt singura care nu are nici o preferinta? eu si sotul suntem absolut fara nici o preferinta...poate sa fie orice, numa sanatos/a sa fie........oricum il asteptam cu cea mai mare nerabdare din lume.....dar chiar nu-mi pasa ce va fi...[:D]

insa de ceva sunt fffff curioasa....cum va arata? ce fatzuca o sa aiba? cu cine va semana?

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

[gravi] 11+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Postat

Adriana - nici eu nu-mi doresc neaparat ceva anume. daca ar insista cineva sa vada ce vreau, cred ca as vrea 51% fat asi 49% baiat [:D] dar diferenta e asa mica incat nu conteaza. fetele sunt mai dragute si mai apropiate de mama, insa si baietii au avantajele lor.

Ramonika [sofer] si pisicile Vladutz[pis] Maritza[pis] Fulgushor[pis] Miki[pis]
Postat

dankutza si eu voi face dublu test (eco+recoltare sange) sapt viitoare pe 27 mai cand voi avea 12 saptamani si 3 zile; dr mi-a spus sa imi fac programarea in ultima saptamana din mai, deci ....ca e o zi in plus sau in minus nu cred ca e vreo problema zic eu ...

Va pup,

Romanitza

Postat

Adriana id="Arial Black">-si eu ma gandesc ca in primul rand trebuie sa fie sanatos...dar amandoi preferam fetita...

Dankutzaid="Arial Black"> ,dublu test se poate face pana la 13 sapt.si 6 zile...asa ca e k oricand te-ai duce..

miany

[gravi]14+

Postat

Adriana...nici eu nu imi doresc ceva anume, am mai spus asta dar sotul meu isi doreste baiat si cand auzi omul de langa tine in gluma bineinteles " eu nu stiu sa fac fete" te si amuzi dar te si face sa iti doresti si tu la un moment dat acelasi lucru...ca te obisnuiesti cu ideea...

Ramonik mie mi-a zis Dr. ca dupa ce arata acum e baietel dar cel mai sigur se vede de la 14 sapt cel putin, atunci iti poate spune un dr care sa stie sa citeasca si bineinteles ss il si prinzi intr-o pozitie pptrivita...la mine statea cracit si chiar daca e mai greu sa stabilesti de la 12 sapt ce e...s-a vazut destul de clar din pozitia aceea cracicoasa...[olala] [olala]

[gravi]12+

Postat

Buna,

va rog sa-mi spuneti si mie unde mergeti la ecograf pentru ca eu vreau sa mai fac o ecografie pana in iulie cand m-a programat dr. meu ; ultima si singura am facut-o pe 14 aprilie cand mi-a facut si dublu test si cum voi pleca 3 saptamani din tara as vrea sa fiu sigura ca bebeul este bine si as vrea sa stiu si ce este bebeul [:I]caci nu s-a vazut la ultima eco ...si nu mai pot ! iar in concediu vreau sa ma gandesc la nume [:)]

va pup pe toate 1

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...