Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(23)

Postări Recomandate

Postat

burtixid="blue">.....am avut azi o zi...ca din oala m-au luat...or fi zis ca m-am odihnit prea mult....

n-am apucat sa citesc nimic din urma...acum mai pregatesc de decolare...asa ca, sper sa ne auzim de acasa.....

pupix, sa fiti cuminti pana ma intorc![:D] (adik sa nu scrieti romane [:-)))]id="Comic Sans MS">id="purple">

krelia [gravi] 14+

tzutzupida noastra creste si pozeaza [il]id="size1">

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Buna ziua burtici.

eu nu intru pe net decat de acasa... si am avut asa mult de citit.... dar nu ma plang.

Myrella daca esti draguta, zi-mi si mie la ce medic mergi. merci mult mult mult.[pup][pup][pup]

Ramonik tie nu ti-e mila de noi astea care suntem singure? te invidiez de mor![bang][bang][bang] [q][q][q]

Camy nu esti singura care se plange de medicii din bv si mai ales de cei de la clinica aia particulara care nu merita sa i se scrie macar numele. nu te mai supara si tu... ca nu se fac aia mai competenti. Macar sa vada ca bebe e bine pana mergi la medicul tau. [pup][pup][pup]

Noi azi am mers la medic.... si miercuri mergem iar la eco. am niste emotii.... dar ne facem noi mari [olala][olala]

[gravi] 11+

http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"

Postat

Ramonika....ca sa nu ma entuziasmez si sa fiu dezamagita, mai bine astept pana la confirmarea de 100%, multumesc oricum, va anunt eu cand stiu mai multe...abia astept[pk] [pk]

[gravi]12+

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Rony
Buna, va rog sa-mi spuneti si mie unde mergeti la ecograf pentru ca eu vreau sa mai fac o ecografie pana in iulie cand m-a programat dr. meu ; ultima si singura am facut-o pe 14 aprilie cand mi-a facut si dublu test si cum voi pleca 3 saptamani din tara as vrea sa fiu sigura ca bebeul este bine si as vrea sa stiu si ce este bebeul [:I]caci nu s-a vazut la ultima eco ...si nu mai pot ! iar in concediu vreau sa ma gandesc la nume [:)]va pup pe toate 1
align="right" id="quote2">Bunadaca nu ai nici o alta idee, poti sa-ti faci programare la clinica asta. Au aparatura f performanta. Poti sa-ti faci la Ioan Parvu, dar din timp pt ca este aglomerat. La fel, aparatura f buna, aspect si acelasi doctor aici. La primul consulta vinerea, la al doilea, lunea.monis [gravi] 15+
Postat

Ionelaid="blue"> eu merg acum la Dr. Avatajitei, este o doctorita de la Cuza care vine la noi la o clinica noua vinerea....tu incearca sa o cauti acolo...este o Dr. super, iti face echo din luna in luna, vb frumos, face si o gluma daca e nevoie sa te scoata dintr-o stare de emotie...este super si nu e baba...dar nici tinerica, neexperimentata...e super ok.

nu stiu daca are cabinet sau ceva de genul asta, deocamdata am fost numai odata la ea, o sa vad data viitoare cand merg...

[pup] multa bafta

[gravi]12+

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
ok.daca ma duc la eco la 12 sapt. jumate oare poate sa-mi zica ce e bebe, chiar daca nu e sigur? [olala] Ramonika [sofer] si pisicile Vladutz[pis] Maritza[pis] Fulgushor[pis] Miki[pis]
align="right" id="quote2">Da, daca dr. tau are un aparat destul de performat, daca stie sa citeasca corect si mai ales ce e cel mai important sa stea si copilul intr-o pozitie in care sa se poata vedea....[olala][gravi]12+
Postat

Buna fetelor! Am fost la control si m-am intors cu vesti bune!! BB-u' e OK, crestem de zor, avem 22,5 mm la 8+5 [:D] Avem si activitate intensa, dam din maini si din picioare intr-o veselie [:D]

Doctora mea a spus ca durerile sunt din cauza uterului care creste...

Sunt tare fericita ca e tot ok, multumesc fetelor pt incurajari! [pup]

[gravi] 8+

Postat

Bravo Elenic...si A_driana pt ca voi va-ti vazut puiutii mai recent, nu?

Daca am omis pe careva, va rog eu sa nu dati cu rosii...dar nu mai am asa multi neuroni [:D]

am ajuns acasa, nu ma simt prea bine...asa ca merg direct in patut...ma uit la TV

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei [ruga]

n: 15.07.2008

d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

[gravi] 14+ [ruga] Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!id="teal">

bebe pe care mami l-a visat ca e [fetita]

POZE

Postat

cat despre faptul ca stiu ca tampitii astia din Bv nu sunt in stare sa-mi spuna ce este bebe...ma enervez degeaba...

Imi pare rau doar pt ca ar trebui sa vada...dar daca nu au "ochi"?????

Sa mai mearga odata la scoala..[bang][bang]

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei [ruga]

n: 15.07.2008

d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

[gravi] 14+ [ruga] Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!id="teal">

bebe pe care mami l-a visat ca e [fetita]

POZE

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...