Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna fetelor,

am o mare problema ....sunt aproape de 7 luni si mi-am facut o hemoleucrograma care nu a iesit deloc bine, poate aveti careva vro idee....mi-a iesit hemoglobina 10.7 si leucocitele 16.1. Acum am o mare dilema a fie anemmie sau infectie? S-a confruntat acreva din voi cu pb de genu'?

Daca stiti ceva va rog spuneti-mi si mie k sunt cand speriata....si pana ajung la medic as fi vrut sa vad cam despre ce ar putea fi vorba.

Multumesc!

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

daca esti insarcinata in 7 luni poti avea o usoara anemie de sarcina - relativ frecvent intalnita si destul de normala. probabil ai deja suplimente de fier - daca nu ti le va prescrie ginecologul. iar leucocitele crescute sunt si ele obisnuite in sarcina. nu este o valoare alarmanta.

Roxana

Postat
Multumesc mult Roxana...da sunt in saptamana a 7 si stiu ca 80% din gravidutze sunt afectate de o usoara anemie. Sunt ingrijorata din cauza ca am luat tardyferon (fier+acid folic)si cetebe (vit C) de 2 luni aproape iar acidul folic (desi am citit ca nu are treaba cu anemia) l-am luat chiar si cu 1 luna inainte de a ramane insarcinata. Ce ma nelinistea era si val crescuta a leucocitelor care de regula fac dovada unei infectii...desi n-am avut nici macar o urma de raceala....ufff..oricum multumesc mult de rasp, m-ai mai linistit [flo]
Postat

Niki, si eu iau Tardyferon. La inceput cu acid folic si acuma fara. In urma cu o spatamina mi-au marit doza de la o pastila la doua. Cica dureaza pina se corecteza valorile hemoglobinei.

De leucocite nu stiu nimica.

------------------

Still looking for pieces of heaven...

Postat

Buna,

si eu am avut la sfarsitul sarcinii valori anormale (prin luna 6 ), dar toate impreuna erau ok. In sarcina sunt diferite valorile, nu te mai impacienta ca nu face bine (stiu ca si eu am stat ca pe ace vreo 3 zile pana am primit raspunsul de la medic[:D])

Mami de printisor Alessandro [bibe]- 15.04.2010id="Comic Sans MS">id="blue">

Postat

Ptiuuu..LAlexandra ..ce bine ar fi sa existe niste patile pentru "impacientare:..as fi abonata lor[alcool]...stiu, mi-am imaginat, am citit...despre valorile usor schimbate din timpul sarcinii si in plus am senzatia ca si hemoglobina asta e ca si tensiunea...adik odata ce apuci sa ai 10/5(cum am eu de obicei) cam asa ramane mica...cred ca la fel e si hemo. Leucocitele alea nu prea-mi dau pace...vom vedea...

Multumesc pt mesaje[flo][pup]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...