Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Buna fetelor,

Am nevoie de un sfat de la voi.Fetita mea de 2 ani este foarte des ciupita de diferite insecte.Problema este ca aceste ciupituri se vindeca foarte greu si o mananca foarte tare,dupa ce trece roseata de la ciupitura,se formeaza o basicuta cu lichid care se vindeca foarte greu,de multe ori se scarpina micuta si le rupe si zice ca o ustura.Chiar nu stiu ce sa-i mai fac,a fost o perioada cand o dadeam zilnic cu Autan gel din 4 in 4 ore dar fara rezultat :(.Aveti idee cu ce a-si putea sa-i dau pe piele sa o protejez de aceste ciupituri?Am auzit de Calamine lotiune,stiti ceva de ea,o fi buna?

Multumesc mult.

Pupici

Adinutza

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Eu am cumparat ieri de la DM care in traducere ar suna cam asa,,gel de plante pt ajutor imediat,,E facut pt Dm are 15 ml si a costat vreo 2 e.E special pt copii.

Eu l-am aplicat pe pielea mea care era ciupita de insecte si vad ca e mai bine,umflaturile s-au retras si nu mai am mancarimi.

mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06

Postat

Adinuta foarte bun la noi a fost cel de la chicco, ceva tzantzza-no nu stiu daca m scris bine, e cu miros puternic de levantica si merge de la 0 luni, deci mai "moale" asa pt bebei.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+[gravired]id="size1">

id="right">

Robertid="green">
id="left">id="size1">
Postat
Si baietelul meu pateste la fel. Doctorul mi-a recomandat Calamine pe bubite si 5 picaturi de Zyrtec seara, timp de 5 zile, dupa care intrerup si revin eventual la alt episod de bubite masive. Am inteles ca Zyrtecul e pentru predispozitia alergica, l-am mai folosit odata la niste bubite aspre care apareau in zona fetei si pe picioruse si mi s-a parut ca a functionat. Calaminul calmeaza poate pe moment dar al meu tot se scarpina si incearca sa le rupa.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...