Adynyx Postat Iulie 14, 2010 Raport Postat Iulie 14, 2010 Buna fetelor, Am nevoie de un sfat de la voi.Fetita mea de 2 ani este foarte des ciupita de diferite insecte.Problema este ca aceste ciupituri se vindeca foarte greu si o mananca foarte tare,dupa ce trece roseata de la ciupitura,se formeaza o basicuta cu lichid care se vindeca foarte greu,de multe ori se scarpina micuta si le rupe si zice ca o ustura.Chiar nu stiu ce sa-i mai fac,a fost o perioada cand o dadeam zilnic cu Autan gel din 4 in 4 ore dar fara rezultat :(.Aveti idee cu ce a-si putea sa-i dau pe piele sa o protejez de aceste ciupituri?Am auzit de Calamine lotiune,stiti ceva de ea,o fi buna? Multumesc mult. Pupici Adinutza Citează
trischa Postat Iulie 14, 2010 Raport Postat Iulie 14, 2010 Eu am cumparat ieri de la DM care in traducere ar suna cam asa,,gel de plante pt ajutor imediat,,E facut pt Dm are 15 ml si a costat vreo 2 e.E special pt copii. Eu l-am aplicat pe pielea mea care era ciupita de insecte si vad ca e mai bine,umflaturile s-au retras si nu mai am mancarimi. mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06 Citează
adra_bell Postat Iulie 14, 2010 Raport Postat Iulie 14, 2010 Noi folosim Mosimix pentru protectie. Eventualele ciupituri le tratam cu un cub de gheata sau putina mixtura mentolata adra_bell si [zana]Eva-Elena (14 nov 2007) about Eva secolul XX la subiectiv Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce Citează
_Ralu_ Postat Iulie 14, 2010 Raport Postat Iulie 14, 2010 Uite, aici este un topic asemanator unde am raspuns si eu... http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151112 *******************************************************id="pink"> [8**]raluca[8**]id="pink"> mami fericita de [il]alexia[il]id="pink"> (07.09.2006)id="red"> Citează
Adynyx Postat Iulie 14, 2010 Autor Raport Postat Iulie 14, 2010 Multumesc mult!! [pup] Adinutza Citează
Lorich Postat Iulie 19, 2010 Raport Postat Iulie 19, 2010 Adinuta foarte bun la noi a fost cel de la chicco, ceva tzantzza-no nu stiu daca m scris bine, e cu miros puternic de levantica si merge de la 0 luni, deci mai "moale" asa pt bebei. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+[gravired]id="size1"> Cum a venit pe lume Robertid="size1">id="right"> Robertid="green">id="left">id="size1"> Citează
CRIXIA Postat Iulie 19, 2010 Raport Postat Iulie 19, 2010 Produsele anti-ciupituri au interdictie sub 2 ani? Cris mami de Alexia & Ana Citează
_Ralu_ Postat Iulie 19, 2010 Raport Postat Iulie 19, 2010 Cele clasice gen autan sau off...nu se recomanda copiilor sub 2 ani. Cel putin ce exista acum 2-3 ani, cand era fii-mea asa mica. Cel pe care il folosesc eu, "boucler Insect", merge parca de la 3 luni. *******************************************************id="pink"> [8**]raluca[8**]id="pink"> mami fericita de [il]alexia[il]id="pink"> (07.09.2006)id="red"> Citează
theo_2004 Postat Iulie 19, 2010 Raport Postat Iulie 19, 2010 chicco are servetele anti ciupituri care se pot folosi de la nastere mami de theo "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" Citează
xelanoimis Postat Iulie 19, 2010 Raport Postat Iulie 19, 2010 Si baietelul meu pateste la fel. Doctorul mi-a recomandat Calamine pe bubite si 5 picaturi de Zyrtec seara, timp de 5 zile, dupa care intrerup si revin eventual la alt episod de bubite masive. Am inteles ca Zyrtecul e pentru predispozitia alergica, l-am mai folosit odata la niste bubite aspre care apareau in zona fetei si pe picioruse si mi s-a parut ca a functionat. Calaminul calmeaza poate pe moment dar al meu tot se scarpina si incearca sa le rupa. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.