Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna!Nu am mai intrat demult dar as vrea daca se poate sa ma ajutati cu o parere.Problema mea era ca nu pot ramane insarcinata avand doua fibroame,trompa stanga infundata.Acum trei luni mi-am facut dozarea de progesteron in ziua 21 si i-a iesit putin sub limita, rezultat in urma caruia dr. mi-a presris tratament cu arefam (progesteron)timp de 3 luni.L-am luat doua luni, dupa care nu am mai luat deoarece am avut dureri f. mari de burta in a doua luna. Apoi am reinceput sa iau (la indicatia dr.)luna aceasta.Acum o luna desi nu luam arefam, inainte de ciclu cu aprox. o saptamana mi-a aparut o urticarie urata in zona genitala respectiv vulvara, cu prurit si usturimi de am ajuns la urgenta.Dr. de acolo mi-a spus ca e o reactie alergica la ceva.Initial am crezut ca am facut de la tampoane zilnice pe care le puneam datorita scurgerii maronii de dinaintea ciclului, dar se pare ca nu a fost de la ele pt. ca mi-a aparut si luna aceasta.

Stiu ca am scris cam mult dar as vrea sa vad daca a mai patit cineva asa ceva de la progesteron. Va rog daca puteti sa imi raspundeti ca mai am putin si ma urc pe pereti. Va multumesc![bang]

dorothy

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

complementar cu arefamul trebuia sa "iei" Lomexin, 1 ovul /3 zile ,tocmai ptr a impiedeca asta. medicul curant nu ti-a prescris?

sanatate !

Gabriela

[gravired]18+

"Stelele care cad nu pier,

Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Postat

Multumesc pentru promptitudine.Nu mi-a prescris si ea tot de la zilnice a zis ca e. Mi-am dat cu baneocin astazi, desi am ezitat in ideea ca as fi ramas insarcinata, ca sa imi calmez putin usturimile. Sperante prea mari nu am ca as fii deoarece scurgerea de luna asta a inceput duminica seara (in a opta zi de arefam), care de fapt atunci a fost o sangerare cu urme de tesut, de luni e maronie,asa ca urmeaza obisnuita depresie insotita si de acest pocinog.[:D]

dorothy

Postat

Mai am o intrebare. Stiu ca e tarziu, dar daca stie cineva despre spermograma, sotului meu i-a iesit ca si concluzie polispermie gradul II. Am inteles ca e bine, dar nici aici pe forum nici pe alte site-uri nu am mai intalnit acest diagnostic.

dorothy

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...