Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Si eu vroiam sa intreb acelasi lucru... Si eu astept cu mare interes indemnizatia... azi sau maine...

N-a luat nimeni pana acum? Este aceeasi suma? S-a intarziat?

Dilaural cu [zana] Andreea Eliza (11.06.2006) si [fetita] Daria Ioana (04.08.2009)

POZE

Postat

:D ba da, raspund, dar nu stiu :))

serios, au intrat pentru ca nu aveam cash suficient ptr o plata la supermarket, si am incercat cardul care ... culmea - a mers!!!, dar nu pot spune exact cat au bagat.

Alte fete de pe aici spuneau ca a intrat la fel ca si pana acum si ca abia din august o vor micsora!

pozne:D

Postat

Buna fetelor

Luna aceasta luam banii intregi, ca pana acum. Mama mea lucreaza la posta si m-a linstit. Ideea e ca poate ii baga mai repede pe carduri pt ca la posta au venit mai devreme decat se astepta toata lumea.

Postat
la ce banca e cardul? :)Claudette
Citat:
citat din mesajul lui matilda33
:D ba da, raspund, dar nu stiu :))serios, au intrat pentru ca nu aveam cash suficient ptr o plata la supermarket, si am incercat cardul care ... culmea - a mers!!!, dar nu pot spune exact cat au bagat.Alte fete de pe aici spuneau ca a intrat la fel ca si pana acum si ca abia din august o vor micsora!pozne:D
align="right" id="quote2">
Postat

:)

dragelor, eu sunt prietena claudiei!

intr-adevar, am primit suma intreaga! de luna viitoare se v-a "simti" austeritatea aplicata, pt ca in cazul tuturor ajutoarelor sociale, platile se fac retroactiv, pe luna precedenta!

sa facem luna asta ce mai vrem sa facem! de luna viitoare, inclusiv copii nostrii vor simti austeritatea..din pacate!

noi, de exemplu, ne-am pregatit sa mai cumparam ceva hainute luna asta ca sa fim "acoperiti" macar citeva luni..ca la cum crestem..

oricum, din punctul meu de vedere, este inuman sa aplici aceste masuri tocmai acelora care au cea mai mare nevoie de bani: copii, persoanelor cu diverse dezabilitati, etc!

mai mult, nu inteleg de ce, care este logica pentru care, dupa ce, eu cel putin, am cotizat la stat 10 ani sa ajung in postura in care imi este greu sa cresc copilul care de fapt este viitorul nostru ca natie! numai ca in ziua de azi cred ca asta nu mai reprezinta nimic[bang][bang]

va pupam

Postat
Si noi pupam!! Claudette
Citat:
citat din mesajul lui AMCS
:)dragelor, eu sunt prietena claudiei!intr-adevar, am primit suma intreaga! de luna viitoare se v-a "simti" austeritatea aplicata, pt ca in cazul tuturor ajutoarelor sociale, platile se fac retroactiv, pe luna precedenta!sa facem luna asta ce mai vrem sa facem! de luna viitoare, inclusiv copii nostrii vor simti austeritatea..din pacate!noi, de exemplu, ne-am pregatit sa mai cumparam ceva hainute luna asta ca sa fim "acoperiti" macar citeva luni..ca la cum crestem..oricum, din punctul meu de vedere, este inuman sa aplici aceste masuri tocmai acelora care au cea mai mare nevoie de bani: copii, persoanelor cu diverse dezabilitati, etc!mai mult, nu inteleg de ce, care este logica pentru care, dupa ce, eu cel putin, am cotizat la stat 10 ani sa ajung in postura in care imi este greu sa cresc copilul care de fapt este viitorul nostru ca natie! numai ca in ziua de azi cred ca asta nu mai reprezinta nimic[bang][bang]va pupam
align="right" id="quote2">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...