Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

As vrea sa stiu dc se poate emite factura fiscala pentru analize medicale achitate contra cost. Analizele urmeaza sa mi se recolteze la spital de stat. Cei de acolo mi-au spus ca mi se va emite doar bon fiscal, insa am auzit pareri conform carora ar fi obligati sa emita si factura. Ce stiti?

Multumiri.

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11
As vrea sa stiu dc se poate emite factura fiscala pentru analize medicale achitate contra cost. Analizele urmeaza sa mi se recolteze la spital de stat. Cei de acolo mi-au spus ca mi se va emite doar bon fiscal, insa am auzit pareri conform carora ar fi obligati sa emita si factura. Ce stiti?Multumiri.andreeaAlegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo
align="right" id="quote2">Buna,Daca ai nevoie pentru a deconta, din cate stiu eu, pentru valori pana in 99,99 RON este valabil bonul fiscal (stampilat), nu este obligatorie emiterea facturii fiscale. Pentru valori peste 100 RON poti solicita emiterea facturii fiscale, la care se ataseaza si bonul fiscal/chitanta fiscala.Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Postat

Cred ca da, din moment ce este o institutie, are cod fiscal, emite bonuri fiscale. Factura pana la urma tot un document fiscal este...

E posibil totusi ca unitatile sanitare sa aiba un regim special in privinta emiterii documentelor fiscale.

N-ar fi rau sa incerci sa vorbesti cu cineva de la contabilitatea spitalului, ei sunt cei mai in masura sa-ti ofere raspunsul la aceasta intrebare

Sau poate te ajuta un medic de pe forum, care lucreaza in sistemul sanitar de stat, nu privat...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

• 8 luni mai târziu...
Postat
Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11
As vrea sa stiu dc se poate emite factura fiscala pentru analize medicale achitate contra cost. Analizele urmeaza sa mi se recolteze la spital de stat. Cei de acolo mi-au spus ca mi se va emite doar bon fiscal, insa am auzit pareri conform carora ar fi obligati sa emita si factura. Ce stiti?
align="right" id="quote2">Andreea, Imi poti spune daca ai reusit sa obtii factura pentru analizele tale?Eu am facut analizele la un laborator care refuza sa imi emita factura pe motiv ca firma unde lucrez nu are semnat un contract cu ei, asa ca mi-au dat doar un bon fiscal stampilat. Problema este ca eu as putea sa decontez contravaloarea analizelor daca ei mi-ar da si factura... Este vorba de o suma de aproximativ 450 ron.Pot sa ii oblig cumva sa imi emita factura, sau nu sunt obligati sa emita si factura pe langa bonul fiscal? Daca stie si altcineva raspunsul la problema mea, accept orice sfat...Multumesc.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...