Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna,

As avea si eu o intrebare: sotului i-a expirat permisul de conducere din septembrie 2008. Noi locuim in Belgia acum si nu avem timp sa ajungem in Romania sa facem unul nou. Eu mi-am schimbat permisul cu unul belgian dar sotului i-a expirat si i-au zis ca nu ii pot da altul nou pentru ca cel romanesc este expirat. In Belgia se da permis pe viata in timp ce in Romania se schimba la fiecare 10 ani. Si cei de la permise auto nu stiau care sunt legile in Romania, deci au zis ca nu il pot schimba, dupa cum ziceam.

Stiti cumva daca un permis de conducere expirat este vreo problema? Adica primim vreo amenda cand vom solicita unul nou in Romania?

Nu am avut timp sa ma interesez sa vad daca consulatul de aici elibereaza permise de conducere, dar ma indoiesc.

Merci frumos pentru raspunsuri. [flo]

Anda

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui pisoi3
Buna,As avea si eu o intrebare: sotului i-a expirat permisul de conducere din septembrie 2008. Noi locuim in Belgia acum si nu avem timp sa ajungem in Romania sa facem unul nou. Eu mi-am schimbat permisul cu unul belgian dar sotului i-a expirat si i-au zis ca nu ii pot da altul nou pentru ca cel romanesc este expirat. In Belgia se da permis pe viata in timp ce in Romania se schimba la fiecare 10 ani. Si cei de la permise auto nu stiau care sunt legile in Romania, deci au zis ca nu il pot schimba, dupa cum ziceam.Stiti cumva daca un permis de conducere expirat este vreo problema? Adica primim vreo amenda cand vom solicita unul nou in Romania? Nu am avut timp sa ma interesez sa vad daca consulatul de aici elibereaza permise de conducere, dar ma indoiesc.Merci frumos pentru raspunsuri. [flo]Anda
align="right" id="quote2">Nu-ti da amenda.Trebuie sa ai "fisa medicala"cu toate stampilele ( adica fisa poate "sa fie plimbata"pe bani, la toate cabinetele pt. parafe).Pe "prefectura"gasesti documentele.Atentia cu plata...umblii pana gasesti un CEC...http://www.prefecturabrasov.ro/pPreschimbarea-permisului-de-conducere-romanesc_127.phpileana
Postat

NATASA, VALENTINA si IOANA, va multumesc frumos pentru raspunsuri, ma ajuta foarte mult[flo].

Ma bucur ca nu este nicio problema daca permisul este expirat, oricum sotul nu mai conduce de cand i-a expirat permisul, asteapta sa il schimbe.

Merci mult. [flo]

Anda

[roker]Avem pui [loveyou] de trei ani [comoara][bonjovi][olala][batetoba][cool]si mai vrem inca un [copil] [testoasa] [majoreta]

www.helpsonia.com

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

si mie mi-a expirat permisul si l-am schimbat dupa..

N-am platit amenda, doar ca a trebuit sa-mi fac din nou toate analizele (care costa!) si apoi iar taxe peste taxe la cec si la finante, dupa care poza la politie si.. intr-o zi a fost gata!

Bafta!

Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)

Albumele noastre

Suntem maricele

"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"

Postat

DALINA, multumesc frumos pentru raspuns.[flo]

Partea cea mai neplacuta este cea cu analizele, ca sunt cozi si se pierde o multime de timp. [bang]

[roker]Avem pui [loveyou] de trei ani [comoara][bonjovi][olala][batetoba][cool]si mai vrem inca un [copil] [testoasa] [majoreta]

www.helpsonia.com

Postat
Citat:
citat din mesajul lui pisoi3
DALINA, multumesc frumos pentru raspuns.[flo]Partea cea mai neplacuta este cea cu analizele, ca sunt cozi si se pierde o multime de timp. [bang][roker]Avem pui [loveyou] de trei ani [comoara][bonjovi][olala][batetoba][cool]si mai vrem inca un [copil] [testoasa] [majoreta]www.helpsonia.com
align="right" id="quote2">Dai fisa, cuiva, dintr-o clinica ( chiar si privata) si pe bani, o plimba prin toate cabinetele pt. parafe.(mai putin oftalmologie, ca aici nu prea tine...)ileana
Postat

Eu mi-am schimbat permisul care era expirat de vreo 7-8 ani,nici nu mai retin.L-am trimis acasa si am imputernicit pe cineva#12288;sa mi-l faca ,bineinteles ca mi-a trebuit fisa medicala dar cel mai important ,o sa-i trebuiasca FISA CONDUCATORULUI AUTO care se elibereaza numai de la sectia de politie de unde si-a obtinut permisul anterior.Este o fisa cartonata in care sunt dactilografiate toate datele detinatorului permisului auto.

Fara asta ambasada nici nu se deranjeaza sa stampileze impuerniciri pt. ca este trecuta ca cerinta obligatorie pt. schimbatul permisului.

Dar nu despre asta vroiam sa scriu,ci despre fisa medicala.

Nu stiu cum e la barbati dar la femei,controlul GINECOLOGIC m-a dat pe spate!!!

La ce foloseste asta oameni buni?Va imaginati ce reactii am intilnit eu cind am explicat frumos aici la dr. de la un spital de stat ,sectia obs-ginecologie,ca-mi trebuie un consult de rutina pt. a-mi schimba permisul auto???

Pt. ca trebuie sa explici,pt. ca dr. dupa ce pune stampila trebuie sa mentioneze "apt pt. a conduce..."[bang]

Restul analizelor mi le-a facut un dr. la o clinica particulara(generalist),mi-a facut si oftalmologie si analize la singe ,numai la ginecologie nu s-a bagat![:D]dar si pe el l-am dat pe spate cind a auzit de control ginecologic.

Asa ca eu acum am o curiozitate,a aflat cineva pina la urma care-i legatura dintre "mitza" si volan???

Edit; nu-mi amintesc exact cum ii zice la fisa aia,a detinatorului permisului auto,sau a conducatorului...dar intra pe orice site de politie rutiera/permise ...si scrie acolo exact tot ce iti trebuie.Succes!

Hannen [9cer]mamica de trei printzeseid="red"> Amira[zana]id="pink"> Israa[majoreta]id="orange"> Inas[iepu]id="teal">

I want to tell the world... a Storyid="green">

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades [8D]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...