Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gasca de Constanta *117*

Recommended Posts

Hello!

In primul rand, o maaaaaareee placaciune in semn de multumire pentru gandurile voastre! Am sa invit sarbatorita sa-si citeasca, sa se familiarizeze cu forumul, caci d'acuma stie sa citeasca!

Sunt pe fuga rau!!!

Ana are febra, la fel cum spune si Camelia, din 4 in 4 ore ii recidiveaza.....

Eu o pun pe seama dintilor, a tot avut scaune moi inca de cand ne-am intalnit la Eforie, puneam pe seama dintilor....dar ieri a avut 39 temeperatura, parca e prea mare de la dinti. Are o stare generala proasta.

Pe scurt despre sarbatorita: ziua un tort cu bunicii, seara la un suc cu 2 copii....a fost cea mai simpla aniversare! In schimb s-a bucurat enorm ca si-a ales singura cadoul "Stiinta Serei"...asta a atras-o, nu s-a uitat la papusi, Hannah sau alte...am fata mare!

Iertare, cred ca am vreo 3-4 poze prin aparat, sapt viitoare am s ale pun in album.

Acum sunt doar eu cu maraita, si dupa-amiaza trebuie sa mergem (tot familionu') la un botez....mi-e mila de Ana.

Raman datoare cu raspunsuri...sper sa revin cat mai repede, azi, maine...

Un we pe sufletul fiecaruia![pup]

Cris mami de Alexia & Ana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Camelia, Crixia, si a mea mica a facut aseara febra 40 de grade. Nu 39.9, 40, de am intrat in vrie. Am bagat-o in cadita cu apa calda pe care am racit-o treptat, i-am bagat un supozitor novocalmin pt bebelusi si am infasurat-o (inclusiv capul) intr-un prosop mare si umed pe care il racoream din cand in cand. Stiam eu ca nu e bine sa racesti corpul si capusorul nu, ca temperatura ridicata dauneaza creierului si poate intra copilul in convulsii. Nu stiu sa explic in termeni medicali [q]. Am adus-o asa la 37.5.

Dimineata iar a facut febra, refuza sa manance, bea doar apa. Am aplicat iar procedeul de aseara, acum am scazut-o "doar" de la 39.

Mie imi e groaza de urgenta, de cate ori am ajuns acolo cu vreunul din cei mari m-au trimis acasa cu algocalmin si fenobarbital. Sunt f tentata sa ii dau antibiotic, desi pana acum am evitat, dar doar in functie de cum se comporta diseara.

Sanatate multa scumpelor micute minunate. (SMSMM)

Camelia, daca ajungi totusi cu ea la urgenta, sa imi spui si mie te rog ce ti-a zis sau macar daca dr ti s-a parut ok.

Eu am sperat ca macar mezina sa ocoleasca traditia de a se imbolnavi in weekend

Va pup pe toate, minunatelor

P.S. Un intarziat LA MULTI ANI sarbatoritilor/sarbatoritelor lunii

P.P.S. Lali, pustiul meu a avut la 3 ani buza de jos strapunsa de un dinte si nu s-a invinetit. Si cand era mic avea mereu tendinta sa cada din pat, indiferent de cate ori i-am aratat cum se coboara in siguranta. Fetele insa au prins miscarea imediat [:D]

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoaraid="black">

Poze cu noi

blog de mama

Si ingerii au nevoie de ajutor

Blogul lui Mihaita

Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...