ggemanaru Postat Iulie 17, 2010 Raport Postat Iulie 17, 2010 azi am aflat ca una din fetele mele are un chist la ficat destul de mare .stie cineva daca e periculoasa operatia Citează
monalac Postat Iulie 17, 2010 Autor Raport Postat Iulie 17, 2010 despre ce fel de chist e vorba?hidatic? unde veti face operatia? Mami de Cris si Codrin Poze Cris Bebe Codrin Citează
baby-boom Postat Iulie 20, 2010 Raport Postat Iulie 20, 2010 Buna ggemanaru. Sora mea a fost operata la varsta de 9 ani de un chist hidatic la ficat. L-au depistat destul de greoi si atunci cand ea se simtea rau. Apoi a fost operata la un spital de adulti de catre un conferentiar, caci chistul a fost mare rau. Operatia a decurs bine, dar a ramas spitalizata vreo 2 saptamani cu tuburi de drenaj. La noi, din pacate inainte cu 2 zile de externare sora mea a facut o infectie de la operatie care s-a exteriorizat cu herpes pe aproape intreaga fatza, asa ca a mai stat inca vreo saptamana jumatate. Cam atat, in mare. Unde va operati? Ce varsta are fetita? Daca mai doresti info o intreb pe sora mea. Acum e mare, are 26 ani si mari aspiratii intr-ale Dreptului . Multa, multa sanatate![flo] Florina si Elise (9 iulie 2004) http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.