Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

[biz]MAMICI DE ALBINUTZE DE MAI-IUNIE 2009[biz]id="size5">id="purple">id="Comic Sans MS">
[ruga]Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin!id="size1">id="red">Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.id="size1">id="green"> Rugaciune pentru copilul bolnav Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil(numele). Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru. O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta(numele), stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin. sper sa fie de folos cuiva candvaid="size1">id="blue">.[ruga]*********************************************************************
Pentru a aparea pe listuta este nevoie de:DN-data nasteriiUM-ultima menstruatieDPN-data posibila a nasteriiid="red">
Cum sa ai [gravi] la semnaturaid="navy">id="Comic Sans MS">id="size3">
Mergi la Profil Personal, alegi Editeaza profil(introduci parola), mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe +, si la Semnatura treci gravi intre [] si adaugi saptamanileid="red">*********************************************************************
Cum sa ascunzi un linkid="green">id="Comic Sans MS">id="size3">
[ url="aici scrieti linkulid="red">" ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ] Atunci cand veti scrie formula, scoateti acele blank-uri dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.*********************************************************************
[flo]Asa a inceput zborul nostru catre Albinutzeid="Comic Sans MS">[flo]id="size3">id="blue">
1, 2, 3, 4,5,6,7, 8, 9,10,11,12,13,14,15,16,17, 18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,[url="ht
  • Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

[flo][flo][flo]

Sa dea Dumnezeu sa fie un capitol plin de vesti bune , bebe sanatosi si parinti fericiti [pup][pup][flo][flo]

[gravi] 37+ cu [baietel] Razvan Andrei (dupa UM)

[gravi] 38 + cu [baietel] Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

poze clodya

Postat

Maria, felicitari din inima iti transmit!!!

Sa te bucuri de bebe Darius toata viata!

id="Script MT Bold">id="purple">id="size4">

Oanaid="size4">id="purple">id="Script MT Bold">

[foto]id="teal">

Viata mea...o continua LUPTA!id="purple">id="Script MT Bold">id="size4">
Postat

buna dimineata fetelor....

in primul rand va multumesc din suflet [loveyou][loveyou][loveyou] tuturor pt urarile de ieri.......nu am avt o zi prea frumoasa, prin urmare nu am avut puterea sa intru pe net.....dar acuma a trect.....si ne apropiem cu pasi rapizi de marea intalnire.....

il al doilea rand FELICITARI MARIA PT BEBE DARIUSid="size4">sa creasca mare si mancacios, si sunt sigura ca ai avut in spania o nastere de exceptie...cu medici foarte buni, si nu in ultimul rand celebra epidurala......

despre noi doua acuma.....bebelina mea e foarte lenesa acma...poate nu mai are loc, nu stiu, acum o sapt jumate mi-a zis ca are 2800 grame...adica la nici 36 sapt....acum avem 37 sapt si 2 zile.....ski pe marti cand vom avea 38 sapt mergem la ultima eco....bebelina mea e tot pelviana...nu stiu inca daca voi nastere cu cezariana programata sau...se intoarce bebelina de pe acma, sau...asteptam declansarea nastereii si apoi...facem cezariana....

pana una alta, felkicktari tuturor care au nascut....incerc sa recuperez din urma, uneori reusesc si pe cand sa postez mi-e atat de somn...apoi dupa 1-2 zile cand intru, iar citesc si cand sa postez kiar se face noaptea tarziu...si cu laptopul in brate sau langa mine nu am pozitie de scris....

sper sa revin curand cu poze cu bebelusa mea....mult asteptata....

[gravi] 36+

AMR 4 saptamani

http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png

http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Postat

Am postat la cap trecut... o iau de la inceput [:)]

Citat:
citat din mesajul lui CarlaVDeea, imi pare rau ca poate suna ciudat, dar Ioana si Blue au dreptate. Faptul ca a luat atat de bine in greutate se datoreaza laptelui praf, dar daca insistai cu sanul nu ar fi luat cu mult mai putin. Laptele tau este bun, dar dureaza 4-6 saptamani sa se regleze productia in functie de necesitatile copilului. Poate sta aproape continuu la san, nu inseamna ca nu se satura, poate ii este sete sau ii place apropierea. Daca in prima luna ia mai putin de 500g in greutate, abia atunci se pune problema completarii.Carla, [gravi] s.36 [fetita] Larisa si mama Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"id="size1">
align="right" id="quote2">Carla multumesc si eu am remuscari cum ca nu am procedat corect, neexperimentata fiind si indrumata de catre un medic a fost usor sa cedez. Apropo, a fost cantarit inainte sa puna gurita pe lapte praf si oricum nu bea de mult timp si nici in cantitate mare (ii dau de vreo 3 zile). Acum vreau sa incercam iar doar cu sanul dar nu stiu daca merge. Bag la ceaiuri pt stimularea lactatiei de imi vine acru, eu care ma plangeam ca imi curge pe afara toata ziua (si acum mai curge dar mai rar iar sanii sunt moi nu asa tari ca la inceput) [pup]Deea, cea mai fericita mamica de [bebic] mic Darian Rafael (22.04.2009)cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - Andreea Arabela Habalic Darian's B-day ticker!
Postat

Citat:
citat din mesajul lui lavinia.p
Maria tinem pumnii...in curand iti vei tine bb in brate[olala], minunat, abia astept si eu si toate defapt[:D]!Deea tu ii dai la bb sa bea si ceai? Am auzit atatea pareri, ba ca e bine sa-i dai, ba ca nu e bine, si chiar nu stiu ce sa mai cred. Te rog sa-mi zici daca tu ii dai sa stiu si eu, ca nu mai am mult si imi voi tine minunea in brate!Yioanna am inceput sa ma dau deja cu crema mai ales ca au inceput sa ma doara sanii [q], nu stiu daca este normal...sper sa treaca cu crema! Sper sa pot sa dorm mai bine la noapte, e foarte cald, chiar daca toata noaptea am stat cu geamul deschis!Inca odata [majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]pt Maria, suntem alaturi de tine![pup][pup][gravi] 37 + [baietel] mami lui Rares
align="right" id="quote2">Iti zic si eu ce mi s-a spus si mie... [:)] In afara de lapte nu este indicat sa ii dai nimic. Exista ceaiuri de colici pentru bebei dar e bine sa le bei tu nu bebelasul. [pup]Deea, cea mai fericita mamica de [bebic] mic Darian Rafael (22.04.2009)cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - Andreea Arabela Habalic Darian's B-day ticker!
Postat

La multi ani tuturor care se sarbatoresc astazi!(si eu printre ei)

Deea, dupa o perioada, sanii nu mai sunt umflati, se mai umfla si picura daca trece prea mult timp intre un supt si altul, sau picura cand suge bebe.

incep sa ma specializez la scris cu stanga...

Ioana, [zana]Rebeca (16.05.2004) si [bebic] Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

http://community.webshots.com/user/Berecutza

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Postat

Bebe Beca La Multi Ani!!!! sa fii fericita , sanatoasa si distractie placuta astazi[flo][flo][flo]

[gravi] 37+ cu [baietel] Razvan Andrei (dupa UM)

[gravi] 38 + cu [baietel] Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

poze clodya

Postat

ELY, la multi ani,sa te bucri de bebelina![s]

IOANA, La multi ani,multa sanatate tie si familiei tale! [pup][s]

Si La multi ani celor doua proaspete bebeluse de VOICU BEBI si MIHAELA!

[s]

Si multumim de urari (ca si eu ar trebui sa sarbatoresc, dar primii 30 de ani mi s-a spus Magda,si la numele Elena inca nu reactionez ).

[pup]

elena,[gravi] s.36 cu Andra Ioana[fetita] +Radu (21.10.2005)

http://community.webshots.com/user/nicuratze

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...