iul-aug2008 Postat Mai 21, 2009 Raport Postat Mai 21, 2009 Aventurileid="red"> pepenasilorid="green">id="Verdana">id="size3">1-20, 21-40, 41-60, 61-80,81-100,101,102,103,104,105,106,107,108,109,110,111,112,113,114, 115,116,117[flo] Aid="red"> venitid="green"> primavaraid="limegreen"> inid="red"> bostanaid="green"> [flo][*]Primulid="green"> Craciunid="red"> alid="green"> pepenasilorid="limegreen">[*]Retetele mamicilor de pepenasiid="red">Poezici pentru mamici si pepenasiid="green">Darius Andrei - Un ingeras senin al Ceruluiid="size2">id="blue">1,2,3,4,5Predarea stafeteiid="purple">A fost odata ca niciodata o odisee minunataid="purple">1 - 131 Albume cu poze: mamici iulie-august si pepenasiMail comunid="size2">id="Verdana">
iul-aug2008 Postat Mai 21, 2009 Raport Postat Mai 21, 2009 Avem 1id="red">2id="green">3id="red"> pepenasiid="green">: 61 fetiteid="red"> si 62 baietei id="green">id="size3">Mai22-Andrei Codrin id="green"> [copil] de monalac + Crisid="blue"> 23-Antonia Gabriela id="red"> [copil] de irda + Dariaid="red"> Iunie7-Allesio Michele id="green"> [copil] de danangie[bis]acum [gravi] din nou! (DPN 30.10.2009)9-Mateiid="green"> [copil] de Nati-Alexandraid="red"> [copil] de adelais14-Alexandru Ionutid="green"> [copil] de ella81it-Stefan Cristianid="green"> [copil] de syyylviuta16-Thea Patriciaid="red"> [copil] de SunSmile17-Rayan Ioanid="green"> [copil] de AlinaMaria + Mandy Stephanieid="red"> -Alexandraid="red"> [copil] de maitreyi18-Flavius Casian id="green"> [copil] de the_andreea + Theonaid="red"> -Denis Alexandruid="green"> [copil] de kla7819-Mariaid="red"> [copil] de anaxena20-Andreiid="green"> [copil] de ali23-Andreiid="green"> [copil] de Dianami + Iulia Anastasiaid="red"> -Victor Andreiid="green"> [copil] de Roxana01-Anna Aliciaid="red"> [copil] de Sibylle + Vladimirid="blue"> -Cezar Georgeid="green"> [copil] de ralirali + Anastasiaid="red"> 24-David Andreiid="green"> [copil] de lcazangiu25-David Andreiid="green"> [copil] de rontzy27-David Gabrielid="green"> [copil] de flo1980 + George Alexandruid="blue"> -Maya Andreeaid="red"> [copil] de mcoca-Anthonyid="green"> [copil] de Biribu + Annaid="red">28-Dilara Gabrielaid="red"> [copil] de MIKYCRIS + Deliaid="red"> -Amalia Gabrielaid="red"> [copil] de irinuca_81-Timeea Cristinaid="red"> [copil] de Kimmy29-Denisa Ioanaid="red"> [copil] de a.cicel + Bianca Mariaid="red"> -Alexandruid="green"> [copil] de amalia1Iulie1-Erika Stefaniaid="red"> [copil] de ankalaura + Eliza Mariaid="red"> -Ana Irinaid="red"> [copil] de Gini752-Irina Paulaid="red"> [copil] de Gabriela823-Lucaid="green"> [copil] de map + Robertid="blue"> -Aida Mariaid="red"> [copil] de Didi814-Ana Ralucaid="red"> [copil] de Tecky-Amira Mayaid="red"> [copil] de mada_mxm + Arianna Raisaid="red"> -Nancyid="red"> [copil] de boticelina-Menaid="red"> [copil] de mariana_1976 + Monicaid="red">, Mateiid="blue">, Markusid="blue"> si Magdaid="red"> -Nicholasid="green"> [copil] de morcoveatza5-Ilincaid="red"> [copil] de [url="http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.a
flo1980 Postat Mai 21, 2009 Autor Raport Postat Mai 21, 2009 _________________________________id="blue"> Mamy for 2 boys: id="red">un fulguletz si un pepenash!id="green">id="Script MT Bold">id="size2">
flo1980 Postat Mai 21, 2009 Autor Raport Postat Mai 21, 2009 multumim de capitol nou! s fie unul numai cu vesti buuunneeee! kamelyaid="blue"> tu ai deschis?id="Comic Sans MS"> _________________________________id="blue"> Mamy for 2 boys: id="red">un fulguletz si un pepenash!id="green">id="Script MT Bold">id="size2">
dara_d Postat Mai 21, 2009 Raport Postat Mai 21, 2009 <<<<<<<<<<<<<LA MULTI ANI SARBATORITILOR SI SARBATORITELOR ZILEI SF CONSTANTIN SI ELENA>>>>>>>>>>>>>>>>>>> http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
kamelya Postat Mai 21, 2009 Raport Postat Mai 21, 2009 LA MULTI ANI CELOR CARE SE SARBATORESC DE SF. CONSTANTIN SI ELENA da flo eu am deschis capitol eu recuperez cap trecut ca ieri nu am avut timp ___________________________________ buburuza mea de [copil] Daria Ecaterina 14.07.2008 id="limegreen">
ileanna Postat Mai 21, 2009 Raport Postat Mai 21, 2009 kamelya multumim de capitol [flo] Iza imi pare tare rau sa vad ca tu si Timi va stresati. Poate e o perioada in care tu nu esti impacata si linistita. Eu am verificat ca atunci cand sunt pe dos, si Vladutz este. Altfel nu vad ce ai putea sa faci decat sa continui sa cercetezi de ce se comporta asa, si sa ai rabdare si calm sa treaca . mama gandacelului Vladutid="limegreen"> [copil], 08.07.08id="size3">id="Tahoma">
Kimmy Postat Mai 21, 2009 Raport Postat Mai 21, 2009 Ile ,sa stii ca ai dreptate.Da,trec printr-o perioada grea,aiurea,stresanta,am mii de ganduri,idei,planuri...sunt dezorientata,simt ca nu stiu ce vreau sa fiu cand voi fi mare...ma gandesc deja la cresa,desi nu as vrea.Sunt confuza.Si da,sunt convinsa ca o influentez negativ si pe iubita mea,desi incerc sa am rabdare,sa fiu intelegatoare,ca doar nu stie inca...uneori parca ma pierd cu firea.Rar,si abia dupa ce am incercat toate variantele,de aceea nu credeam ca starea mea sa fie de vina.Povestesc cu ea,o dragalesc,o plimb,ma joc cu ea,sunt calma,si la masa sunt numai un zambet,pentru ca de fiecare data am speranta ca va manca ceva mai bine.Apoi ea se intinde dupa diferite chestii,dupa cutii,dupa jucarii,vrea sa se ridice in scaun,daca ii dau jucarie o arunca pe jos,iar i-o dau,si asa devine joaca masa...adica tocmai cum e mai rau...[q]Daca nu-i dau ce vrea,incepe si face ca crizata,da din maini,inclesteaza buzele si saru-mana de masa Sa-i dau mai rar?Ma gandeam ca poate inca nu-i e foame...desi ea zice papa papa,si cand o pun in masa,aproape ca tremura de fericire. Ii dau cam asa,la 6 lapte,la 10 cereale,la 14 mancarica,la 18 fructe,si pe la 21 lapte.Cantitati de vrabie la toate... Ce vroiam sa intreb..despre cereale.De care dati la bebe?Pana la ce varsta se pot da?E ok sa-i dau in fiecare zi?Ca astea le manca parca mai ok,si cred ca fara ele,nu ar lua deloc in greutate...Si daca scrie 1-2 mese/zi,de exemplu daca la 10 manca cereale din cutie,si la pranz ii fac pilaf cu legume...,sau supa de galuste,ma rog ceva mancare din cereale,e ok?Nu e prea mult? Cu dintii vad ca ei ii ies 2,apoi pauza luuunga,apoi iar 2...acuma are 4,si nici un semn de urmatorul... Timi are strunga mare la incisivii de sus.Mai are careva bebe?Oare se mai aduna?Mi se pare cam aiurea,parca nici nu mai au loc urmatorii [alcool] Am vazut si eu pozele noi,omuleti in toata fierea.Sunt toti niste frumosi,mari!Sa va traiasca mamici frumoase,si sa va aduca numai bucurii La multi ani si din partea mea tuturor care isi serbeaza ziua de nume! __________________________id="green"> Izaid="Script MT Bold">id="green"> mami de Timeaid="Script MT Bold">id="green"> (28.06.2008) Povestea noastraid="Script MT Bold">id="green">
the_andreea Postat Mai 21, 2009 Raport Postat Mai 21, 2009 [flo]LA MULTI ANI tutror care isi serbeaza azi ziua numelui!id="red">id="size4">[flo] Special pt Camy [flo] Mona,un gand bun pt tine,sa dea DD sa treci mai repede si mai usor peste probleme si sa te bucuri de puiutii tai.[flo] O zi faina va doresc! Andreea mami de Theonaid="red"> (27.08.2002) si Casianid="blue"> (18.06.2008)id="Comic Sans MS">
clabur Postat Mai 21, 2009 Raport Postat Mai 21, 2009 Salutare, si Ilinca mea manca putin si rar. Din pacate a racit rau dupa ce am venit din vacanta si dupa 3 tipuri de antibiotic luat pe gura am ajuns la injectii: ampuicilina cu gentamicina. Dupa toata tarasenia (10 zile de antibiotic) d-na dr a spus sa-i dam niste liv52 sirop pentru protectie hepatica. Vreau sa va zic ca dupa acest liv52 fata mea mananca de rupe. Chestia este ca nu-i mai plac piureurile pe care le faceam special pentru ea ci ii place mancarea din oala noastra. Asa ca am inceput sa gatesc fara delikati si alte chestii din astea si acum gatesc numai cu ingrediente proaspete pentru toata lumea. De exemplu ciorba o acresc cu lamaie asta pentru ca mi-e lene sa umplu bors. Eu zic ca o sa treaca perioada asta si va fi bine. Trebuie doar sa ai rabdare desi sunt convinsa ca esti satula de fraza asta. Claudia mami de Ania (7.04.99) si Ilinca (31.07.2008)
Postări Recomandate