Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Am facut traseul asta cu bebe mic in burtica> Ne_am cazat la San Remo dar am vzitat si Genova si Nisa si Monte Carlo iar< la intoarcere am stat @ (doua) zile la Milano (eu am locuit un an la Mila si_l iubesc [:I]) Fain de tot! Acum as alege Nordul pentru ca mai aproape de noi (o sa dormim< oricum< o noapte si la dus si la intors in imprejurimile Vienei) Nu stiu cum reactioneaza Ian la drum asa lung> Intentionez sa ne cazam undeva si< in fiecare dimi de la apte la zece sa_l duc pe Ian la plaja iar apoi< ne suim in masina si vizitam : Venetia (Jambo n_a vazut_o)< Padova< Trieste si ce_o mai fi> Noua ne_ar placea sa mergem seara in cluburi sau in discoteci in aer liber dar nu avem cum: la anu"< cind nu mai e criza [:D] o sa_l luam pe tata cu noi [pk][pk][pk]Eu am vazut si Nordul Italiei dar< asa< mai in trecere< de aia astept sugestii> [pup]
Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
INA, pai eu in locul tau nu m-as limita doar la Italia. Ma rog, acum fiecare cu piticii lui.Noi calatorim mult cu masina si vrem sa vedem cat mai multe. Acum daca voi iesiti din tara mai pe sus si mergeti BUdapesta-Viena-Milano de acolo eu as merge tot pe coasta pana la Genova si apoi Coasta de Azur si sudul Frantei pana la Barcelona. Acum depinde sii ce timp aveti voi la dispozitie.Eu una (ca am mai fost) as face traseul de mai sus destinatia finala fiind Coasta de Vest a Frantei cu oraselele/satele de la ocean.Italia este o tara minunata dar de fiecare data cand am trecut prin ea ne-am simtit de kko. De vreo 3 ori au incercat sa "ne faca" niste romani in benzinarie:ba ca sa ne arate drumul, ba ca nu mai au credit pe telefon, ba sa cumparam nu stiu ce. Noi aveam ca traseu-Croatia-Slovenia-Italia etc. Dar nicio noapte nu am dormit in Italia. Doarmeam la ultima benzinarie din Slovenia (aproape de Trieste), treceam dimineata in Italia si faceam Italia dintr-o bucata si campam seara pe la Cannes( si revers..am facut asta de vreo 4 ori).
align="right" id="quote2">Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom StoppardIan are 1 an! Ian 1 an +
  • Răspunsuri 215
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

@INAPREDA

pai daca vrei la plaja luati-o usurel prin Croatia si stati si acolo pe Coasta Dalmatiei vreo 2-3 zile. Eventual poti cauta un Ferry sa treceti in Italia si luati Italia de la sud la nord si va intoarceti acasa. Zic si eu. Pana la urma voi stitimai bine. Ideea e sa plecati ca pe undeva ajungeti voi (noi asa facem)

Postat
Probabil la anu" voi fi mult mai increzatoare: fiind prima oara cind mergem cu Ian "departe"< imi vine sa fiu mai precauta: si asa ma simt vinovata ca nu_l duc si pe el ca pe toti copiii de virsta lui intr_un resort AI unde sa se poata juca "in voie": dar nici sa aiba pe perioada vacantei doi parinti isterici ca se simt "in lant" nu e o solutie [:I] asa ca prefer o cale de mijloc: cazare fixa la un hotel si plimbareala prin zona: asa cred ca i va fi ok si lui: daca Ian e ok si DACA ne mai ramin bani< poate facem o "schema" din asta la intoarcere si deraiem putin de pe sine>Multu" [asia]PS> Nici "punct si virgula" nu pot pune [q] Tot "doua puncte" imi ies [bang][bang]
Citat:
@INAPREDApai daca vrei la plaja luati-o usurel prin Croatia si stati si acolo pe Coasta Dalmatiei vreo 2-3 zile. Eventual poti cauta un Ferry sa treceti in Italia si luati Italia de la sud la nord si va intoarceti acasa. Zic si eu. Pana la urma voi stitimai bine. Ideea e sa plecati ca pe undeva ajungeti voi (noi asa facem)
align="right" id="quote2">Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom StoppardIan are 1 an! Ian 1 an +
Postat

Inapreda: "statiunile" alea de la adriatica sunt mai mult genul turism organizat si super-organizat...plaje aglomerate, sezlong langa sezlong, toate aliniate, hoteluri din anii 70 majoritatea (arata bine dar inauntru au gresie, faianta, intrerupatoare...uneori si mobilier tot din anii 70)...

cam toate sunt la fel...mie nu mi-a placut prea mult, e un turism cam "muncitoresc" asa...nush cum sa zic...

iar discoteci faine....uita de ele in zona aia.

singura statiune care mi s-a parut mai cocheta si mai mica (are un centru vechi frumos si plin de boutique-uri) este fano.

noi am fost cam peste tot in italia (inclusiv sicilia si sardinia)...as recomanda, ca sa eviti si caldura infernala, nordul, in special zona lacului garda (desenzano, sirmione etc)...daca vrei iti zic si unde poti sa stai misto si rezonabil ca pret, cu copil cu tot.

Medeea

Postat

Inapreda: "statiunile" alea de la adriatica sunt mai mult genul turism organizat si super-organizat...plaje aglomerate, sezlong langa sezlong, toate aliniate, hoteluri din anii 70 majoritatea (arata bine dar inauntru au gresie, faianta, intrerupatoare...uneori si mobilier tot din anii 70)...

cam toate sunt la fel...mie nu mi-a placut prea mult, e un turism cam "muncitoresc" asa...nush cum sa zic...

iar discoteci faine....uita de ele in zona aia.

singura statiune care mi s-a parut mai cocheta si mai mica (are un centru vechi frumos si plin de boutique-uri) este fano.

noi am fost cam peste tot in italia (inclusiv sicilia si sardinia)...as recomanda, ca sa eviti si caldura infernala, nordul, in special zona lacului garda (desenzano, sirmione etc)...daca vrei iti zic si unde poti sa stai misto si rezonabil ca pret, cu copil cu tot.

Medeea

Postat
Da< te rog< chiar sint curioasa>Multu" tare< tare [pup]
Citat:
citat din mesajul lui uali
Inapreda: "statiunile" alea de la adriatica sunt mai mult genul turism organizat si super-organizat...plaje aglomerate, sezlong langa sezlong, toate aliniate, hoteluri din anii 70 majoritatea (arata bine dar inauntru au gresie, faianta, intrerupatoare...uneori si mobilier tot din anii 70)...cam toate sunt la fel...mie nu mi-a placut prea mult, e un turism cam "muncitoresc" asa...nush cum sa zic...iar discoteci faine....uita de ele in zona aia.singura statiune care mi s-a parut mai cocheta si mai mica (are un centru vechi frumos si plin de boutique-uri) este fano. noi am fost cam peste tot in italia (inclusiv sicilia si sardinia)...as recomanda, ca sa eviti si caldura infernala, nordul, in special zona lacului garda (desenzano, sirmione etc)...daca vrei iti zic si unde poti sa stai misto si rezonabil ca pret, cu copil cu tot.Medeea
Postat

Florima bucur ca v-ati simtit bine[pup]si va mai asteptam evident cu Raresucu innotator[pk]

Eu am fost azi la doctor si l-am vazut pt prima data pe bebe 2 [olala] avem 10saptamani.

Postat
Am o tasta SHIFT...lipsa [:D] de aseara de cind Ian a tinut musai sa se joace cu ea "la purtator" si da, asa este, era si apasata. Multu' ca m-ai...reparat. [pup]
Citat:
INA, eu cred ca ai o tasta "Shift" apasata ca vad ca iti ies caracterele de sus de pe taste cand vrei sa le pui pe alea de jos de fapt.
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...