Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Eu inca imi amintesc despre cosmarul discutiilor de aici cu ocazia alegerilor. Ma faceau unii "postac PNL", am primit injuraturi

M-am gindit sa pun un link la o discutie de atunci, si sper ca cei care l-au votat pe Basescu atunci sa isi dea seama ca i-a fraierit rau de tot.

Il votez pe Basescu pentru ca...

Concluziile mele:

- unii au votat pentru ca Basescu a stirpit clica de hoti - eu zic ca de fapt i-a inlocuit cu hotii PDL

- pentru ca sa nu cistige comunistii - 41% acum ar vota cu comunistii

- ca sa scoata tara din criza - tot ce a facut Basescu pina acum, punidu-l pe Boc a 3-a oara - a fost sa astepte ca tara sa iasa singura din criza, mai dindu-i cite un bobirnac inapoi (vezi impozitul forfetar si cresterea accizelor), acum s-au trezit ca trebuie sa mareasca TVA si sa dea artisti si profesori afara

- ca sa nu se termine libertatea presei - desi Basescu/Boc fac multe pentru a impiedica accesul presei acolo unde ar avea dreptul (vezi raspuns arogant a la Boc, voi ma intrebati ce vreti eu va raspund cum cred de cuvinta)

Intrebarea este: va dati seama ce rau v-a fraierit?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Intrebarea : va dati seama ce rau v-a fraierit este predefinita adica induce o parere personala unor terti. Opinia mea este ca nu ai de unde sa stii ce parere au altii si este posibil sa nu coincida cu parerea ta.

Asta ca sa fiu in tonul ideii. Pe de alta parte insa lasand la o parte politica si personajele, din punctul meu de vedere o criza este o criza pentru orice economie. Este firesc sa apara deprecierea imaginii unui politician sau al unui guvern sau al unui partid intro perioada de criza mai ales ca sunt obligati sa ia masuri nepopulare insa probabil corecte economic. Eu am unele rezerve personale cu privire la cea mai potrivita solutie adoptata dar in niciun caz nu m-as astepta ca cineva sa strige bravo. Cureaua stransa este valabila pentru toti. Daca nu s-ar face asta - probabil dezastrul economic ar fi iminent. Chiar si asa cred ca este foarte dificil.

In fine, asta e.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Postat
Eu una nu consider ca am fost fraierita. Stiu foarte bine cu cine am votat: N-AM VOTAT cu Crin (acest Mircea Badea al politichiei dambovitene) si nici cu Geoana (inutil sa mai precizez de ce).
Postat

Ai uitat sa zici ca el a adus si inundatiile. Ar fi fost argumentul suprem.

Si ca sa raspund la topic: nu, nu imi dau seama. Cred ca sunt un caz pierdut.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Anda si Carina (deja domnisoara)

http://andaoana.wordpress.com/

anda_calinici

Postat

Au intrat activistii de partid in actiune[alcool].

De parca nu e de ajuns cata manipulare si spalare de creier in masa se practica la Irealitatea si Anteneneledesecuristaleluivoiculescu.

Ha ha... se vede ca nea voiculescu si conu vantu pun la cale o razmerita in toamna...

Postat
Citat:
citat din mesajul lui marius
Intrebarea : va dati seama ce rau v-a fraierit este predefinita adica induce o parere personala unor terti. Opinia mea este ca nu ai de unde sa stii ce parere au altii si este posibil sa nu coincida cu parerea ta.
align="right" id="quote2">Asa este.
Citat:
Asta ca sa fiu in tonul ideii. Pe de alta parte insa lasand la o parte politica si personajele, din punctul meu de vedere o criza este o criza pentru orice economie. Este firesc sa apara deprecierea imaginii unui politician sau al unui guvern sau al unui partid intro perioada de criza mai ales ca sunt obligati sa ia masuri nepopulare insa probabil corecte economic. Eu am unele rezerve personale cu privire la cea mai potrivita solutie adoptata dar in niciun caz nu m-as astepta ca cineva sa strige bravo. Cureaua stransa este valabila pentru toti. Daca nu s-ar face asta - probabil dezastrul economic ar fi iminent. Chiar si asa cred ca este foarte dificil.In fine, asta e.
align="right" id="quote2">Problema nu e ca ia masuri nepopulare, ci ca nu au luat nici o masura in afara de cresterea taxelor. Criza e criza, dar in criza iti dai seama cel mai bine cu cine ai de-a face. Si in cazul asta e clar pentru cine nu are ochelari de cal ca e un guvern incompetent. Am o gramada de opinii avizate, pentru cine e interesat sunt foarte usor de gasit.Cine e de alta parere, poate ma contrazice punct cu punct, nu cu ironii ca Basescu a adus ploaia. Alea nu sunt contra argumente [:)]Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)Am blog
Postat
Citat:
citat din mesajul lui claujro
Probabil Geoana sau Crin ar fi facut la fel sau mai rau. So...
align="right" id="quote2">Afirmatia asta e de genul "strugurii sunt acri"Nu ai de unde sa stii cu siguranta dar presupui ca sa nu iti para prea rau [:D]Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)Am blog

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...