Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
  • Răspunsuri 189
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Avem 1id="red">2id="green">3id="red"> pepenasiid="green">: 61 fetiteid="red"> si 62 baietei id="green">
id="size3">Mai22-Andrei Codrin id="green"> [copil] de monalac + Crisid="blue"> 23-Antonia Gabriela id="red"> [copil] de irda + Dariaid="red"> Iunie7-Allesio Michele id="green"> [copil] de danangie [gravi] cu [baietel](DPN 30.10.2009)9-Mateiid="green"> [copil] de Nati-Alexandraid="red"> [copil] de adelais14-Alexandru Ionutid="green"> [copil] de ella81it-Stefan Cristianid="green"> [copil] de syyylviuta16-Thea Patriciaid="red"> [copil] de SunSmile17-Rayan Ioanid="green"> [copil] de AlinaMaria + Mandy Stephanieid="red"> -Alexandraid="red"> [copil] de maitreyi18-Flavius Casian id="green"> [copil] de the_andreea + Theonaid="red"> -Denis Alexandruid="green"> [copil] de kla7819-Mariaid="red"> [copil] de anaxena20-Andreiid="green"> [copil] de ali23-Andreiid="green"> [copil] de Dianami + Iulia Anastasiaid="red"> -Victor Andreiid="green"> [copil] de Roxana01-Anna Aliciaid="red"> [copil] de Sibylle + Vladimirid="blue"> -Cezar Georgeid="green"> [copil] de ralirali + Anastasiaid="red"> 24-David Andreiid="green"> [copil] de lcazangiu25-David Andreiid="green"> [copil] de rontzy27-David Gabrielid="green"> [copil] de flo1980 + George Alexandruid="blue"> -Maya Andreeaid="red"> [copil] de mcoca-Anthonyid="green"> [copil] de Biribu + Annaid="red">28-Dilara Gabrielaid="red"> [copil] de MIKYCRIS + Deliaid="red"> -Amalia Gabrielaid="red"> [copil] de irinuca_81-Timeea Cristinaid="red"> [copil] de Kimmy29-Denisa Ioanaid="red"> [copil] de a.cicel + Bianca Mariaid="red"> -Alexandruid="green"> [copil] de amalia1Iulie1-Erika Stefaniaid="red"> [copil] de ankalaura + Eliza Mariaid="red"> -Ana Irinaid="red"> [copil] de Gini752-Irina Paulaid="red"> [copil] de Gabriela823-Lucaid="green"> [copil] de map + Robertid="blue"> -Aida Mariaid="red"> [copil] de Didi814-Ana Ralucaid="red"> [copil] de Tecky-Amira Mayaid="red"> [copil] de mada_mxm + Arianna Raisaid="red"> -Nancyid="red"> [copil] de boticelina-Menaid="red"> [copil] de mariana_1976 + Monicaid="red">, Mateiid="blue">, Markusid="blue"> si Magdaid="red"> -Nicholasid="green"> [copil] de morcoveatza5-Ilincaid="red"> [copil] de [url="http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=dis
Postat

Andreea Hai sa iti descriu cum arata sufrageria mea: Pe jos gasesti 3 perechi de pantofi si 3 rochite aruncate pt ca a avut Sonia program de imbracat dezbracat [:-@], vreo 4 perne, ca de...le trebuie fetelor pat...pe jos [alcool], un set de numere de plastic, o telecomanda, toti motunachi lu' asta mica, carti si cartisoare, creioane de colorat, vreo cateva zane, o masina cu iepurasi, o casuta de papusi cu toate toalele de la papusi imprastiate. Eu una tin o camera curata si aia e bucataria. Daca apare cineva neanuntat acolo ii bag. [:D] Am doua cutii cu capac in care arunc seara ce apuc si un colac mare umflat in care le adun inainte de culcare ca sa nu calc pe ele si sa-mi rup gatu' [bang]

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Madalina mamica fericita de [comoara]Sonia si bebe Juliaid="limegreen">id="Lucida Console">

Slideshow Sonia Slideshow Julia

Postat

Mada,foarte fain [:-)))].La noi nu e mare diferenta,doar ca am masinute si ponei si multe alte chestii mici pe care calc si le stric,si in plus ma simt ca la mare,cand ma plimb in nisip si-mi intra cate o scoica in talpa.[:D]

Si din peripetiile "fratilor":Theo se joaca cu el,il ridica,il zdruncina,il intoarce pe toate partile,se urca in patutul lui si il gadila,etc.Si la un moment dat se plictseste si il lasa pe frate'su urland de mama focului,ca ar mai vrea dar nu mai are cu cine.Si Theo il ia in brate il scoate la usa camerei si ii inchide usa in nas,ori ca cica vrea sa se joace cu jucarii mici sau puzzle si Casian le mananca [:D],ori ca urla si o deranjeaza.

Andreea mami de Theonaid="red"> (27.08.2002) si Casianid="blue"> (18.06.2008)id="Comic Sans MS">

Postat

reiau mesajul:

ce avansati sunt copii vostri.

Sofia stie sa pupe cu sunet si sa ceara papa (dar asta cere toata ziua)

- mai nou stie ca nisipul nu se mananca si se joaca cu el. o invat ca culeaga pietricele si sa le puna in galetusa, numai ca ea prefera sa le scoata din galetusa si sa le imprastie iar io sa le strang

- ma ajuta la intins rufe. eu pe sarma. ea prin toata casa...

---------------------------------------id="green">

Marinaid="purple"> & [copil] ANA SOFIAid="green"> 05.08.08

Mami Marina - Gospodinaid="brown">

Copil crescut din suc de morcoviid="orange">

Postat

Carmen pai de dat lapte tre sa ii dai lapte cand il pui la somn si noaptea macar o data tot o sa bea lapte sunt copii care nu renunta la lapte noaptea mult timp fata mea mai mare a baut lapte noaptea pana la 2 ani si acuma se mai scoala uneori si cere milk si o pun la loc sii zic ca nu primeste decat dimineatza.

De ce vrei neaparat sa nu ii mai dai lapte noaptea?

Si daca tii neaparat da-i seara cand il pui la somn un bibe intreg si apoi daca se trezeste apa si tre sa fii perseverenta si asta inseamna multe nopti nedormite pana nu se mai trezeste sa pape, da nu prea vad de ce ai vrea neaparat sa faci asta, daca el asa bea lasa-l sa bea. [flo]

"God is in the detail"id="blue">

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

id="Tahoma">

Postat

Carmen, si Aida bea lapte noaptea, dar nu in mod constant, uneori de 2 ori, alte ori o data. Dar am renuntat sa o dezvat, din mai multe motive: a avut o perioada cand a acceptat sa bea ceai noaptea, cam 2 sapt asa, si a fost ok, dar apoi din senin nu a mai vrut si a revenit la lapte. Cat timp nu a mai baut lapte noaptea, nu a compensat mancand mai mult ziua, si cum ea cam intra la categoria manechin... mai bine ma scol noaptea si ii dau [:D]. Si in plus, daca ea asa simte nevoia... asta e.

Didi [mamica] de Aida Maria [zana] (03.07.2008)

Jos kg

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...