Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)

Postări Recomandate

Postat

Buna dimineata burticute. Astazi este pt mine o zi tare fericita, implinesc 10 ani de cand sunt cu sotul meu si bebe face 30s deci, schimbam prefixul de doua ori[olala]. Ar fi fost ziua perfecta daca reuseam sa si ajung la dr sa-l vad pe bebe dar cum nu am primit inca rezultatul analizelor de la MF voi merge marti. Felicitari pt fetele care schimba azi semnatura, bafta Chichi azi la dr. va [pup] pe toate.

cristina si bebe in burtica [gravi] 29+sapt

• Răspunsuri 200
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Buna dragelor! Butica e bine! Fata e miscareata!

Vreme buna! Baietii sunt fericiti! Apa e buna! Ne-am intalnit cu niste amici care au doi baieti de 3 si 8 ani! Am stat si noi mai linistiti ca au avut ocupatie!

Alina-Mirela [gravi] 35+[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[sofer]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">

POZEid="blue">

pagina lui Davidid="red">

Cum a aparut Printul!id="blue">

Un ingeras in viata noastraid="blue">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Buna dragelor! Butica e bine! Fata e miscareata!Vreme buna! Baietii sunt fericiti! Apa e buna! Ne-am intalnit cu niste amici care au doi baieti de 3 si 8 ani! Am stat si noi mai linistiti ca au avut ocupatie! Alina-Mirela [gravi] 35+[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[sofer]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">POZEid="blue">pagina lui Davidid="red">Cum a aparut Printul!id="blue">Un ingeras in viata noastraid="blue">
align="right" id="quote2">ma bucur foarte mult pt voi ca va simtiti bine[pup]cristina si bebe in burtica [gravi]30+sapt
Postat
Citat:
citat din mesajul lui LilianaR
Vad ca tot mai multe fete sunt stresate de controlul ginecologic... asa de rau e? Nu ii puteti spune medicului sa fie mai gentil, mai atent, ceva? Eu as cam renunta la medicul care imi creeaza discomfort. Daca nu pricepe ce traiesc eu la un amarat de control, apai ce sa priceapa in rest, de ce nevoi voi avea la nastere, de ce sensibilitati are aparatul meu genital etc.?? Din acelasi motiv nici nu as naste cu un medic pe care nu-l cunosc; cand lucrezi cu oameni e important sa te asiguri ca esti pe aceeasi lungime de unda cu ei. Daca vrei sa nasti natural si gasesti vreun adept al cezarienei? Te convinge pe moment ca e nevoie si dupa... prea tarziu!Vad ca voi va si epilati pentru controale, eu nu am facut asta niciodata pentru ginecolog, imi pare ciudat... zici ca ma duc la intalnire si tre' sa-i placa! [pk] Oricum, pentru cele care vor sa se epileze, recomand maestra in domeniu la care n-am avut nicio jumatate de contractie! Strabat tot orasul dupa ea, dar merita, e mai atenta decat mine. [:D][gravi] 32+ [baietel]
align="right" id="quote2">Nu numai ca ma epilez, dar am grija sa fac dus si sa am si lenjeria curata inainte de a ma duce la ginecolog! Iar cand ma duc la dentist, imi iau periuta si pasta la mine ca sa ma pot spala pe dinti inainte de a intra in cabinet! Asa mi se pare igienic si de bun simt... [flo][gravi] 34+ [fetita]
Postat

Bebecrisid="red"> multumesc! Stiu ca suferi de caldura! Si aici e cald la orele de varf! Noi mergem la plaja pe la 16-17 si stam pana la 21!

Alina-Mirela [gravi] 35+[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[sofer]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">

POZEid="blue">

pagina lui Davidid="red">

Cum a aparut Printul!id="blue">

Un ingeras in viata noastraid="blue">

Postat

Buna dimineata, burtici

Chichi, multi inainte!

Eu descopar, pe zi ce trece, ca sunt anumite chestii pe care nu le stiu, dar nimeni din cei apropiati/cunoscuti nu se sinchiseste sa le spuna.

De exemplu, ieri m-a sunat o fosta colega de serviciu si mi-a atras atentia cu privire la prima pe care angajatorul trebuie sa o dea la nasterea fiecarui bebe. Eu nu am stiut asta. Poate mai sunt si pe aici fete care nu stiu de acest aspect, si de accea am zis sa sciu despre el.

Uitati, aici este articolul cu pricina: http://www.nastereprinhipnoza.ro/drepturi/drepturi12.htm

Nu de alta, dar cred ca in vremurile de azi,orice banut ne este de folos [:)]

Valentina [gravired]29+ [fetita]

Postat

BUNA DIMINEATA BURTICI CU BEBICI [pup]

LOREDANA felicitari pentru noua semnatura , sa o tineti asa pana la 40s

CHICHI la cati mai multi ani fericiti impreuna

BEBECRIS felicitari pentru cei 10 ani alaturi de sotul tau ,sa fie cati mai multi si pentru noul prefix ,tot asa pana la 40 s

[flo][flo][flo][pup][pup][pup]

Burtica de [fetita] 34 + EMMA ANTONIAid="size2">id="red">

MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE [pup] TOATA ZIUA

Postat
Citat:
citat din mesajul lui bebecris26
vreau si eu la mareee, dar din pacate nu pot sa merg[q]cristina si bebe in burtica [gravi] 30 + sapt
align="right" id="quote2">Lasa ca mergem la anul cu bebeii [olala][pup]Burtica de [fetita] 34 + EMMA ANTONIAid="size2">id="red"> MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE [pup] TOATA ZIUA

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...