Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 200
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Neata!

Chichiutza, bafta azi la doctor! Sper sa fie cit mai usor pt tine. [pup] La multi ani impreuna pt tine si sot! Si acusica o sa ai 2 baieti care sa te iubeasca neconditionat![olala]

La multi ani impreuna si pt voi Bebecris! Sa fiti fericiti si sa va iubiti in continuare, din ce in ce mai mmult![flo]

Eu ma uit sa compar diverse preturi si produse [soc]

Of, stiti vreun site care sa faca asta pt mine? Please?

Deocamdata ma uit pe cauti.ro

O zi frumoasa si linistita![pup]

----------------------------------------------

[gravi] cu BB Tudorid="blue"> intr-o burticuta de 31+

Postat

NIKE SPER CA TOTUL SA FIE BINE SI BEBE SA MAI STEA PUUTIN LA CALDURICA , SA SE NASCA SANATOS SI FALCOS [flo][pup]

Burtica de [fetita] 34 + EMMA ANTONIAid="size2">id="red">

MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE [pup] TOATA ZIUA

Postat

Da, da, felicitari si pt semnaturi fetelor! Foarte frumoase!

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10
Nu numai ca ma epilez, dar am grija sa fac dus si sa am si lenjeria curata inainte de a ma duce la ginecolog! Iar cand ma duc la dentist, imi iau periuta si pasta la mine ca sa ma pot spala pe dinti inainte de a intra in cabinet! Asa mi se pare igienic si de bun simt... [flo]
[gravi] 34+ [fetita]
align="right" id="quote2">

Ahaa, de asta ai fost aseara la coafor!? [:D]

Sa-ti fie de bine[pup]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10
Nu numai ca ma epilez, dar am grija sa fac dus si sa am si lenjeria curata inainte de a ma duce la ginecolog! Iar cand ma duc la dentist, imi iau periuta si pasta la mine ca sa ma pot spala pe dinti inainte de a intra in cabinet! Asa mi se pare igienic si de bun simt... [flo][gravi] 34+ [fetita]
align="right" id="quote2">[:D] Foarte tare! Daca sunt neingrijita ca sunt neepilata, inseamna ca trebuie sa ma epilez; pentru mine, nu pentru ginecolog. Asta voiam sa spun. Eu ma spal pe dinti si cand nu merg la dentist... [pk] dar daca ma duc, nu ma dau suplimentar cu ruj, nu fac pentru el ceva in plus fata de ce as face pentru mine. Sigur ca gandim diferit si facem si mistouri diferit! [flo] Nu consider ca arat ok sa stau acasa cu mine, dar nu sunt ok sa merg la ginecolog sau dentist. Adica nu fac asta special pentru el.E ciudata mentalitatea asta, parca aud babele: sa ai lenjerie curata ca nu stii ce se intampla!! [:I]Pai, tre' sa ai lenjerie curata si daca nu se intampla nimic, e pentru tine asta, nu pentru medic, nu? [:)] [8D] N-am vrut sa deranjez pe cineva, poate ca am si inteles gresit! [asia][gravi] 32+ [baietel]
Postat

Neata,

Am ramas restanta cu un raspuns pentru Sorana : paturicile cu gaurele de la Mothercare au dimensiuni 70/90 cm si cea mare 120/155 cm. Pretul nu stiu sa ti-l spun, pentru ca am cumparat mai multe lucrui atunci si bonul nu-l mai gasesc. Daca ajung in weekend la Mothercare, intru si ma uit si de pret.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si [gravi] 33+ cu inca o fetita

marybat_78

Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu

Postat

Mari, m-am uitat la pozele cu Teodora atasate la semnatura. Wow ce bombonica de fetita ai!![olala][olala]

Sa-ti traiasca frumusica si sa fie sanatoasa si cumintica!

La fel sa fie si pt bubulina din burtica[pup]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui botosel452
Buna dimineata, burticiChichi, multi inainte!Eu descopar, pe zi ce trece, ca sunt anumite chestii pe care nu le stiu, dar nimeni din cei apropiati/cunoscuti nu se sinchiseste sa le spuna.De exemplu, ieri m-a sunat o fosta colega de serviciu si mi-a atras atentia cu privire la prima pe care angajatorul trebuie sa o dea la nasterea fiecarui bebe. Eu nu am stiut asta. Poate mai sunt si pe aici fete care nu stiu de acest aspect, si de accea am zis sa sciu despre el.Uitati, aici este articolul cu pricina: http://www.nastereprinhipnoza.ro/drepturi/drepturi12.htm Nu de alta, dar cred ca in vremurile de azi,orice banut ne este de folos [:)]Valentina [gravired]29+ [fetita]
align="right" id="quote2">Referitor la aceasta prima: firma la care lucrati trebuie sa calculeze salariul mediu BRUT si sa vi-l ofere ca suma NETA. Suma nu se inregistreaza ca venit salarial ci ca ajutor social si atunci nu se percep taxe.sorana [gravi] 26+ cu [baietel]
Postat
Citat:
citat din mesajul lui mari78
Neata,Am ramas restanta cu un raspuns pentru Sorana : paturicile cu gaurele de la Mothercare au dimensiuni 70/90 cm si cea mare 120/155 cm. Pretul nu stiu sa ti-l spun, pentru ca am cumparat mai multe lucrui atunci si bonul nu-l mai gasesc. Daca ajung in weekend la Mothercare, intru si ma uit si de pret.Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si [gravi] 33+ cu inca o fetita
align="right" id="quote2">Multumesc frumos, am sunat si eu la MotherCare, cel din Dorobanti (la Mall Vitan nu au) si mi-au spus ca paturica mare e 99 RON. O sa ma duc si eu in we sa iau unasorana [gravi] 26+ cu [baietel]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...