Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)

Postări Recomandate

Postat

da,donna... urat de tot... sunt in insolventa din mai. iar asigurarile nu ni le-au platit 2 luni. si am aflat asta cand am avut nevoie de o adeverinta. adica prin iunie. iar lunile respective erau martie si aprilie.nici nu s-au sinchisit sa ne anunte si pe noi. eu am facut scandal mare pe tema asta si le-am zis ca macar mie( care-s singura graviduta de pe acolo) sa mi le plateasca sau sa imi dea toate informartiile care imi trebuie pt a le achita din propriul buzunar. offf... pana la urma s-a rezolvat. mi-au eliberat o adeverinta (pentru care am asteptat 3 zile) si la care au anexat legile insolventei si tot felul de prostii, pentru a nu avea probleme pe mai departe.

asa mi s-a luat de ei... bine ca am intrat in prenatal, sa nu ii mai vad!

simona [gravired] cu [baietel] 31+

• Răspunsuri 200
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

donna79 dupa 2 ani,oricare dintre noi se poate trezi data afara...

postul nu au cum sa-l restructureze.Nu au voie sa ii faca nimic postului celei care este in concediu crestere copil. Este un abuz ce a facut firma si ar trebui anuntat ITM-ul...[bang]

Din cate stiu,banii pentru acest ajutor se deduc ulterior. Adica firma ar trebui sa aiba tot interesul sa dea acesta prima. Este un "avantaj" din partea statului pentru firme.

Valentina [gravired]29+ [fetita]

Postat

Donna, daca tot se poarta asa (si ai cazul concret al colegei tale), de ce sa ii menajezi? Pt ajutorul asta stiu ca exista un fel de cerere tip pe care o depui cu numar de inregistrare si nu au ce face altceva decit sa-ti dea un raspuns la ea. Apoi peste 2 ani... cine stie ce-o mai fi!

----------------------------------------------

[gravi] cu BB Tudorid="blue"> intr-o burticuta de 31+

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Fistiq
Donna, daca tot se poarta asa (si ai cazul concret al colegei tale), de ce sa ii menajezi? Pt ajutorul asta stiu ca exista un fel de cerere tip pe care o depui cu numar de inregistrare si nu au ce face altceva decit sa-ti dea un raspuns la ea. Apoi peste 2 ani... cine stie ce-o mai fi!----------------------------------------------[gravi] cu BB Tudorid="blue"> intr-o burticuta de 31+
align="right" id="quote2">Exact. Sunt perfect de acord cu tine. Pe acelasi principiu merg si euValentina [gravired]29+ [fetita]
Postat

Ana, salivez dupa langosi de la inceputul sarcinii, asa ca...

Da, e un punct de vedere cu epilatul, eu nu m-am gandit prea des cum arat in zona cand ma duc la medic; daca ma opreste pe strada sa imi faca un control, sunt ok.

Ultima data la eco nu s-a putut masura colul; m-am dus la ginecolog cu analizele, deodata: hopa-sus pe masuta! [:D]

Nu mi-am facut vreo problema, ca doar ma evalueaza medical, nu estetic. De la asta pana la curatenie, mai e ceva cale.

Ma rog, sunt polemici si polemici. Pentru mine ginecologul e un medic si atat.

Unii iti spun ca nu-i intereseaza, ba chiar ca nu stiu cum erai in zona, ca atentia lor nu e acolo unde e atentia noastra, a pacientilor.

Mie nu mi-a spus niciunul ca nu mi-s proaspata si fata mare... [8D] Dar nici n-am mai calcat la stat de ceva timp, cine stie ce mentalitate s-o fi pastrat inca!

[gravi] 32+ [baietel]

Postat

Da LILIANA ,eu sunt constienta ca dr vede atatea si atatea,frezate,chele,paroase,tepoase........si sincer nu cred ca o s-o tina minte pe a mea ca era sau nu epilata.[:D] Dar pt linistea mea sufleteasca,si ca sa ma simt eu mai comfortabil in momentul ala, ma duc epilata. Si daca am posibilitatea pe moment,inainte sa intru in cabinet ma duc la toaleta si o "improspatez" cu un servetel umed. dar toate astea le fac doar sa ma simt EU bine. Of,cate fixuri am si eu!![:D][alcool]

Ana[gravi]29+id="purple">[fetita] Maia Elenaid="red"> [comoara] lu' mamaid="purple">

Postat

A...inca nu am reusit sa plec de acasa...am facut baita, am devorat un porumb fiert...daca doriti poftiti ca mai sunt destui!

Si am uitat si de semnaturica - am intrat in 34 S.

Apropo de "prezentarea" la doctor si eu cam am parerea lui Liliana...dar sa va spun si de ce... Doctorii presteaza tot un serviciu pt. care tu platesti intr-0 forma sau alta si atunci nu mi se pare atat de important sa imi fac "freza" ca vai merg la medic...vorba Lilianei nu merg la intalnire cu dr. Mi se pare normal sa fii curat, spalat dar mai mult....care e problema????

Si eu am lucrat in servicii...credeti ca nu am avut clienti care veneau si puteau de-a dreptul....dar a trebuit sa ii servesc pe toti. Sau barbatii veneau toti barbieriti si parfumati si spalati?????? Noooooo...mirosea cate unul a transpiratie de iti muta nasul si deschideam geamurile dupa....asta mi se pare nesimtire! Dar epilatul e chestie de estetica nu de curatenie! Parerea mea! Binenteles ca nu ma las sa ajung maimuta....si cel putin la mine e vorba de inghinal unde e mult mai incomod de facut treaba.

Dar la noi medicii, ca si preotii (ca io si cu astia am o treaba) sunt o categorie mai aparte......foarte multi oameni ii considera cumva mai presus de ceilalti datorita meseriei! Nu mi se pare normal!

Scuze pt. fetele cu medicina la activ! Asta e parereea mea personala!

Gata am plecat!

Dana [gravi] 33+ cu [baietel] si mami de Bobi (06.03.2006)

Postat

LILIANA sorry ca ti-am facut pofta de langosi,dar ca sa-ti treaca pofta iti zic ca nu a fost bun. a fost uleios si mi-a fost rau de la el![pup]

Ana[gravi]29+id="purple">[fetita] Maia Elenaid="red"> [comoara] lu' mamaid="purple">

Postat

Puiutza felicitari pt semnatura! Tot asa pana la 40s!! Vreau si io porumb fiert[q][q]!

Postat
Citat:
citat din mesajul lui donna79
Simona urata treaba daca au intrat in insolventa. La mine nu e cazul, dar am vazut ceva ce ma ingrijoreaza. La 1 august trebuia sa se intoarca o colega din concediu de ingrijire copil si au anuntat-o sa nu mai vina. Nu stiu ce portita legala au gasit pt asta, probabil restructurarea postului. Dar mi se poate intampla si mie peste 2 ani, oricat de apreciata as fi fost pana acum. Stiu ca nu le convine ca mi-am luat medica, ca intru devreme in prenatal si ca voi sta acasa 2 ani. Dar asta este problema lor. Puiul mic e mai important decat orice!Donna [gravi] 29+ cu [baietel]
align="right" id="quote2">Da, dupa 2 ani se pot gasi diverse metode pt a scapa mamici. Dar daca tot simti ca nu vei fi binevenita inapoi mai bine profiti acum si ceri si prima de nastere. Chiar nu ti se face un favor, e dreptul tau conform legii. In firma in care lucrez eu au fost multe mamici care nu stiau de ea si le-a fost atrasa atentia sa o solicite. Si nu se acorda doar pentru prima nastere (am vazut ca scria cineva mai devreme asa) ci pentru fiecare nastere.sorana [gravi] 26+ cu [baietel]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...