Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Eu am facut Bucovina anul trecut

pe traseul

ploiesti-Brasov-sf.GHEORGHE-M.Ciuc-Gheorgheni-Lacul Rosu-Ch.bicazului--Tg.Nemt-aici am vizitat AGAPIA SI VARATEC

Apoi,Falticeni-Suceava-Sucevita-ne-am cazat la 1 km de Sucevita(sunt o gramada de pensiuni in zona).Oricum am avut pana aici si o noapte de cazare intermediara la Durau

traseul e destul de lung-dar s-ar putea la tine sa fie mai scurt.

Am vizitat in Bucovina(IN 3 zile)_Sucevita, Moldovita, Putna,Dragomirna, Voronet

De plecat chair ca plecam din nou pe 4.06 -sunt multe locuri in judetul Suceva pe care nu le-am vazut-ne ducem la aceeasi gazda

As vrea sa revad Agapaia-Varatec(drumul intre cele doua e mirific!!!!)-si in zona Man.Neamt.Sunt foarte multe manastiri-anul trecut nu le-am vazut decat pe cele mai importante-anul asta as plusa cu M.Arbore ,Probota,Solca,Cetatea de scaun a Sucevei,sunt multe, multe de vazut-2 zile e insuficient-macar sa vezi cele mai importante-si nu rata la Humulesti(pana la Agapia)CASA LUI ION CREANGA!!!!!!!!!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...