Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Salutare dragelor, m-am gandit ca dupa 22 de pagini ar fi timpul pentru capitolul 3 din seria "Gravidute si mamici de Sibiu"...

Propun ca sa-mi trimiteti pe PM sau chiar pe forum cateva date despre voi (nume, date de nastere atat ale voastre cat si ale puiutilor-ca sa stim cand spunem "La multi ani", numele copilasilor, saptamanile de sarcina, DPN), si ce mai considerati voi!

[flo]id="red">id="Century Gothic">id="size2">

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Ana felicitari pentru permis!Mi-e dor de tine si iti tin pumnii pentru ceea ce va urma...Eu acum sunt in sesiune dar cum termin cu licenta ma apuc si eu din nou de treaba si sper ca in curand sa fac parte din comunitatea voastra.Felicitari tuturor celor care au un puiut mic deja si succes fetelor care vor trece, sper cu bine, prin cel mai importqant moment al vietii lor:aducerea pe lume a unui puiut mic.Va pup pe toate!

Anda

Postat

[flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo]

Uau, Andreea...super tare! Ma bucur mult ca esti aici! Mi-ai facut o surpriza foarte placuta! Multumesc mult de urarile de bine...ti le intorc inzecit!

Bafta multa in sesiune! Sa ai parte doar de note mari!Eu de astazi as putea naste oricand (dupa unii) sau de sapt viitoare dupa altii...vedem noi ce o sa iasa!

Te pup dulce![pup]

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Andrei Razvan ![baietel]37+

Postat

Fetelor sa va fac prezentarile!

Andreea este o foarte buna prietena de a mea...este sibianca...ne cunoastem de vreo 6-7 ani, pe 20 iunie o sa fie ziua ei...si isi doreste foarte mult un bebe pe care sunt sigura ca Doamne Doamne o sa-l trimita in sanul familiei sale cat mai curand.

In rest, am sa o las pe ea sa va dezvaluie mai multe...

Miliarde de pupici!

Ma duc sa calc camasile sotului sa nu mearga sifonat la serviciu dupa ce nasc si sa zica lumea "uite ce nevasta neinteresata de sot are si omul asta"....[:D]

Postat

Salutare tuturor,

Ziua de ieri a fost una placuta si usor ciudatica intr-un

fel...inainte de plecarea din Sibiu l-am sunat pe Dr sa vad daca mai este la cabinet sau daca ne poate primi. Mi-a spus ca este aglomerat ca niciodata intr-o zi de marti...dar , ne asteapta. Am ajuns la cab lui pe la 18,30-18,45 era full...si am mai luat cu mine o buna prietena pentru un control de rutina.

Am reusit sa intru in cabinet pe la 21...bebe este ok, statea tot ca luni fara sa ne lase sa-i vedem fetisoara, colul este tare...fara urme ca ar vrea sa-l lase pe bebe sa iasa (mai bine, mai copilaresc si eu un pic). In rest, Dr mi-a spus ca n-are rost sa merg sa stau la Bv cu x zile inainte pentru ca la prima nastere nu nasc in 2 ore. Mi-a spus ca la primele semne sa ma urc in masina , sa-l sun si cam atat.

Am facut si haz de necaz ca eu muream de o durere cumpita pe partea stanga (raceala intercostala), nu puteam trage aer in piept...ma miscam ca un robot...etc. Si i-am spus Dr eu daca ar fi sa nasc acum, nu as fi capabila sa imping"...la care DR"tu nu vezi ca nici sa respiri nu poti...ce-ti mai trebuie impins"

La plecare, sotul m-a imbracat...ca nu ma puteam misca...acum sunt un pic mai bine, ma duc sa ma ung cu toate alifiile si unguentele din dotare si sa stau la orizontala.

Postat

salutare fetelor!eu semnez inca condica.suntem tot 2 in 1, desi azi e Dpn-ul.insa asta mica nu vrea sa faca cunostinta cu noi deocamdata.nu am mai intrat fiindca am fost fff ocupata.alte vesti nu avem.acum vrem sa vb cu dr sa vedem ce ne zice.sper sa nu fie caz de inducere sau...cezariana![bang]dar va anunt si pe voi daca e ceva.[:)]

Ana felicitari pt permis![flo]

Andreea bine ai venit la noi pe forum, sa dea Dumnezeu sa vina si in viata ta un ingeras cat mai curand![flo]

va las ca am ceva treaba.pe toate fetele va pup si va urez o zi cat mai placuta![pup]

[gravi]40 cu [fetita] Alexia-Gabriela

http://picasaweb.google.com/RalucaIoana23/AlexiaGabriela?feat=directlink

Postat

Raluca, ce bine ca ai intrat ca eu deja imi pregatisem arsenalul de urari pentru venirea pe lume a micutei tale...ma gandeam ca absenta ta se datoreaza faptului ca ai devenit mamica!

Si...nu te agita, ziua inca nu s-a terminat...pana pe la orele 00.00 ai putea sa nasti de vreo 2 ori

Adresa mea de mail este ana_micu83@yahoo.com(intre ana si micu este o liniuta jos..care nu este vizibila);si te rog sa intri (asta daca vrei) si sa-mi lasi acolo un nr de tel ca sa le dau de stire fetelor cand vine ziua cea mare.

Miliarde de pupici de la noi! Si, daca nu mai intri...o nastere usoara!

Postat

tinem pumnii si sa ai o nastere super usoara,un bebe sanatos si o familie super implinita...fete eu ma iintru pe aici mereu dar nu totdeauna am chef sa sii scriu,sau mai trage cris de mine,o sa vedeti voi peste vreun an ....WEEK end placut si linistit

[mamica]deid="red">[copil]Christian Ionutid="red">

Postat

[majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta] [majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]

Salutare dragelor, am o super veste pentru voi!

RalucaIoana este mamica! Am sa va citez din mesajul ei:

"Am nascut ieri(10.06), ora 11 o fetita dolofana de 3,2 kg, 52 de cm prin cezariana de urgenta. Suntem bine amandoua, acum eu sunt la terapie intensiva pana maine, pupici"

[majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]

[majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Andrei Razvan ![baietel]38+

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...