Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Fetelor eu vreau sa va intreb daca ai voie sa faci bai de sezut atunci cand esti insarcinata? Eu am o nenorocita de cistita si am aflat ca baile de sezut cu ceai din flori de fan trateaza foarte bine acesta afectiune. Si chiar simt o ameliorare. Nu stiu daca au contraindicatii in situatia de gravidie. Voi ce stiti, aceste bai de sezut (deci, la abur, cu funduletul desupra ligheanului)pot provoca vreun avort?

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Tu ai fost la doctor?Vezi ca indiferent ca esti insarcinata, o infectie trebuie tratata.In ce saptamina esti?

Eu cred ca nu e prea bine sa faci bai calde.Fugi la doctor si daca sarcina nu e vizibila spune-i despre ea si apoi spune-i si ginecologului despre tratament.

Eu in ultima luna de sarcina am facut o iritatie,o micoza, pe talpa,intre de degetele de la picioare...groaznic.Ma minca de turbam! Am fost la dermatolog,mi-a dat un tratament ,insa pina la urma pt ca dr meu nu a putut deduce daca sint daunatoare pt bb ,nu l-am urmat si m-am tot scarpinat pina am nascut.Apoi mi-a trecut miraculos.Era o reactie probabil hormonala ,cum a spus dr.

Vezi ce faci![pup]

dulcetica

Postat
Stii, eu nu stiu daca sunt inca insarinata, doar incercam, dar ma gandesc ca poate facand asta, impiedic cumva lipirea embrionului de uter. Insa, ma gandesc ca pana la jumatatea lui iunie, cand ar trebui sa aflu daca si cu parca, mai pot continua cu baile de sezut. Chiar imi este muuuult mai bine. Aproape nu imi vine sa cred ca am facut de doua ori aceste bai si nu ma mai trezesc noaptea decat o data-de doua ori maximum. Am fost si la medic: am facut injectabil cu polidin (20), indometacin, urisan, claciu lactic. Asta dupa ce am faut si doua randuri de anlize (de doua ori urocultura, si de doua ori examen sumar de urina) care au iesit foarte bine (deci nu era infectie), apoi am facut ecograf 4D si la rinichi, si la uter, vezica etc si tot nimic. Dar eu nu ma simteam bine (urinam des si aveam crampe abdominale mai ales noaptea). In afara de o candida (pe care am tratat-o cum a zis medicul), nu am gasit nimic. Si, probabil, era vreo raceala, din moment ce eu toata noaptea mergeam la WC si asta nu de ieri-alaltaieri, de cel putin un an, dar n-am dat importanta. De asta, am inceput cu remedii naturiste.
Postat

Eu nu as risca, pt ca din cauza caldurii se produce vasodilatatie ceea ce poate fi daunator. Luna viitoare, dupa CM, ai cel putin 10 zile in care poti face baile. Pana atunci, poti bea ceaiuri de coada soricelului, coada calului,afin, galbenele, etc.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...

In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Postat
cum se manifesta cistita? am avut si eu niste dureri pe sub burta ca la cm dar cm nu e ca mi-a trecut, si la ovarul stg mi-a dat farmacista niste biseptol si nu ma mai doare ,noaptea ma mai duc la baie pt ca maninc pepene seara[pup]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...