Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Credeti ca este adevarat ce scrie presa in ultimele zile despre Cristian Tabara?

Mie imi vine greu sa cred ca ar fi putut sa faca asa ceva.

Il stimez pe acest domn si imi pare rau ca este tarat in asa ceva.

Daca intr-adevar sunt adevarate acuzatiile care i se aduc, de ce au fost facute publice la aproape 2 ani de la savarsirea presupuselor fapte?

Toate bune!

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

hm, pe elodia tot n-au gasit-o, pe madalina au mai lasat-o in pace, sotii varciu si-au gasit fiecare fericirea alaturi de altcineva, asadar nu mai era nimic de ros in ziarele de scandal si la zerotv...

chiar daca e adevarat sau o facatura mediatica menita sa arunce noroi in reputatia unui om, nu ma mai mira nimic...traim in romania si se poate intampla orice...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Postat

Si daca fetitei chiar asta i s-a intimplat?

N-are nici o sansa de fo dreptate, Tabara are reputatie prea buna, e sarmant omul, poa' sa recunoasca in gura mare la teveu, noi tot nu il credem, are fata prea blinda si vorbeste asa de frumos!!!

Postat

tocmai pentru ca nu avem de unde sa stim noi care este adevarul, mi se pare aiurea sa ne dam cu parerea, inainte de concluzia finala a anchetatorilor

asa, daca ar fi sa ma iau dupa comentariile postate la articole dintr-un anumit ziar, cineva afirma sus si tare ca o cunoaste pe fetita respectiva, foarte bine dezvoltata dealtfel pentru varsta ei, ar lucra la un studio de video-chat...acu' pe cine sa mai crezi ?!?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Postat

Cand astfel de lucruri se intampla, de fata sunt doar victima si abuzatorul, iar victima va fi greu crezuta intotdeauna Si sunt atat de multe cazuri!

[q]

Stiu asta prea bine din pacate si am auzit de-a lungul timpului numeroase relatari in care profesorul, medicul din cabinet, unchiul, vecinul, persoane pentru care toti cunoscutii ar fi bagat mana in foc ascundeau sub masca respectabilitatii, masca ce-i ajuta de fapt sa ajunga in preajma victimelor, niste monstri ai cavernelor...

[bang]

Cand cad mastile, uite ce vedem si auzim de la "ursul mare si bland":

http://www.antena3.ro/opinii/cum-am-fost-violat-de-cristi-tabara_104419.html

Pene colorate... cate putin din toate!

album

gradina

Postat

o mizerie mare...http://www.citynews.ro/cluj/lifestyle-19/politistii-vor-sa-inchida-dosarul-cristi-tabara-viol-89246/

nu, nu cred asa ceva

devii ceea ce practiciid="brown">

www.de-azi.ro

http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." id="brown"> Linda si Paul McCartney

Postat

Nici eu nu cred.

Cristi Tabara a afirmat ca atunci cand a decis sa se desparta de mama fetitei, femeia a primit vestea destul de nasol, avand niste reactii destul de dezechilibrate. Iar acum apare aceasta stire despre "un fel de viol" cu cateva zile inainte de nunta lui Cristi. Mai sa fie! Timp de un an n-au avut timp sa reclame la Politie. S-au gasit acum!

Plus ca vad din declaratiile familiei ca "violul" se imbogateste in amanunte pe zi ce trece....

Andreea, mama lui 'Tefan

"He who fights and run away, lives to die another day."id="red">id="size1">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...