Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Nu au conditii special de transport, doar o temperatura controlata de pana la 25C . Este vorba de progesteron fiole.

Am varianta de a vorbi la o firma de transport persoane ... dar, as vrea ceva mai controlabil.

Imi puteti recomanda vreo firma serioasa ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...

In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

De aici DHL nu transporta medicamente nicaieri!

E politica lor.

Nu are cine sa ti le aduca?

Nana, [mamica] Andrei Stefanid="size2">id="teal"> ( 26.09.2007) id="Comic Sans MS">id="blue">

Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1">
Postat

Din pacate nu !

Si eu stiam de DHL dar nu am verificat. O sa-i sun luni, poate am noroc .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...

In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Postat

Eu cred ca tot cu o persoana care are drum ar trebui sa vorbesti. Uite, sotul meu a fost plecat sapt trecuta si a revenit duminica acasa. La fel, niste prieteni au cumparat pt o persoana bolnava de cancer un medicament rar de prin Praga - asta pt ca in concediu lor au trecut si prin acel oras. Trebuie sa mai existe persoane care merg ocazional sau cu diverse probleme.

Depinde cum se achizitioneaza din acel stat, e la liber in farmacie, iti trebuie reteta?

Postat

Am reteta, medicamentul poate fi cumparat imediat, caut insa metode "oficiale" de a le aduce.

Postat

Am vorbit la DHL, transporta medicamente insa fara sa asigure vreo temperatura sau umiditate specifica, adica iti pot garanta - contra unei asigurari suplimentare - doar ca le aduc intregi.

Pretul mi se pare destul de piperat.

[:-@]

Postat

Si eu ma gandesc cum pot transporta un medicament Pregnyl, din Galati la Bucuresti. Imi trebuie transport la rece. Orice cursa face ocolisuri si ar dura foarte mult si nu e temperatura care trebuie. Imi dati vre-o idee?

Postat
Citat:
citat din mesajul lui lia_2009
Si eu ma gandesc cum pot transporta un medicament Pregnyl, din Galati la Bucuresti. Imi trebuie transport la rece. Orice cursa face ocolisuri si ar dura foarte mult si nu e temperatura care trebuie. Imi dati vre-o idee?
align="right" id="quote2">Eu iti spun cum livreaza depozitele de medicamente fiolele si alte cele care se transporta la rece. Leaga cutia de fiole cu elastice de un recipient plat, de plastic plin cu gheata. Poti face acelasi lucru cu o sticla plata (cum sunt cele de vodca), pui apa si apoi o pui la congelator. Eventual poate ii rogi pe cei de la farmaci a de unde iei Pregnylul sa-ti dea un recipient special.adra_bell si [zana]Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarateInseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...