Moniland Postat Mai 31, 2009 Raport Postat Mai 31, 2009 Un capitol dedicat mamicilor:id="orange">Raloucoutza de ILINCA MARIAid="red">Ana_P de VICTOR SI HORIAid="blue">Kineta[mamica] de REBECA NICOLE SI DAVID NICOLAS,id="green">Nusy[mamica] de INGRID CHRISTIANA id="red"> si viitoarelor mamiciid="orange"> Katykaty, Buluna, id="purple">id="size3"> Sa aveti nasteri usoare si copilasi frumosi si sanatosi Aici ne-am continuat povestea de la aspirante: cap.1;cap.2;cap.3;cap.4; cap. 5;cap.6;cap.7; cap.8; cap.9;cap.10;cap.11; cap.12; cap.13; cap.14;cap.15; cap.16; cap.17; cap.18; cap.19; cap.20; cap.21; cap.22; cap.23; cap.24; cap.25; cap.26; cap.27;cap.28;cap.29; cap.30; cap.31; cap.32; cap.33; cap.34; cap.35; cap.36; cap.37;cap.38;cap.39;cap.40Fetelor va doresc sarcini usoare si BB-ici sanatosi!!id="red">id="size4">Acest nou subiect sa ne tina impreuna [grup] unite asa cum eram la aspirante si cum ne vom muta la Mamici prin Fiv[;)]cele mai fericite[gravi]!!! cele ce am luptat si am invins!!!id="red">id="size6">[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei id="blue">id="size3">Doamne, cel care ai zis oamenilor :" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin. bulinanicoid="size3">id="purple">ET: 23 mai 2009, DPN: 08 februarie 2010, FIV in Austria-Wels, dr. Loimermarriamid="size3">id="purple">ET : 6 mai 2009, DPN: 23 ianuarie 2010, FIV in Autria-Wunschbaby Vienaid="size3">rubiaid="size3">id="purple">ET: 11 aprilie 2009, DPN: 27 decembrie 2009 id="size3">dear_bambieid="size3">id="purple">Et cu blastocisti - 16 martie 09, DPN noiembrie 2009, FIV 1 Gynera, dr. Dracea+Dascalescu [bb]id="size3">Li_amid="size3">id="purple">ET 09 martie 2009 cu blastocisti, DPN 25 noiembrie 2009, FIV 3 Austria Clinica Kinderwunschzentrum, Viena, dr. Obruca Avalonid="size3">id="purple">ET 09 martie 2009, DPN 27 noiembrie 2009, FIV Clinica Kaali Budapesta- dr. Kovacs[baietel]doris 71id="size3">id="purple">Et 09 martie 09, DPN 27 noiembrie 2009, FIV 5, Clinica Humanitas Milano id="size3">miramarid="purple">id="size3"> ET: 28 februarie 2009,DPN noiembrie 2009, FIV 2, Kaali -Szeged, dr. Zadori,lorelai_lorelaiid="size3">id="purple">Et 24 februarie 09, DPN noiembrie 2009, FIV 3, Giulesti, dr. Marinescu+Dascalescu id="size3">Laura Garnerid="size3">id="purple">Et - 24 februarie 09, DPN 12 noiembrie 2009, FIV2, dr. Kovacs, Kaali Budapesta[baietel]id="size3">many_baniid="size3">id="purple">ET - 18 februarie 2009 cu embrioni criogenati, DPN 09 noiembrie 2009, MNL, prof. Ron-el[baietel]id="size3">betty78
Moniland Postat Mai 31, 2009 Autor Raport Postat Mai 31, 2009 Sa avem parte de un capitol doar cu vesti buna, fara emotii, stres, cu noi mamicute si asteptam sa prinda curaj si noile gravidute. Am mai facut unele modificari in listuta si la cum se prezinta baieteii si fetitele, cred ca lorelai va avea baietel. [gravi]31+[fetita]Laura Ioana [fetita] Irina Maria
Liana30 Postat Mai 31, 2009 Raport Postat Mai 31, 2009 va pup pe toatee..sunt in zona[:D] [cool] oltencutza mea iubita id="red">[copil] "Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!id="red"> Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! id="red"> "Port in suflet povestea licuriciului Emmaid="size4">id="Book Antiqua">"id="red">
Moniland Postat Mai 31, 2009 Autor Raport Postat Mai 31, 2009 Liana, Asta e canapeaua care am ales-o pt camera fetitelor. Sper sa stam bine toate trei pe ea. Sau poate acum cand e desfacuta. As fi vrut culori compatibile cu restul camerei, dar nu am gasit, asa ca ne multumim cu portocali, mai ales ca a incaput bine in camera si mai am loc sa ma invart. [gravi]31+[fetita]Laura Ioana [fetita] Irina Maria
Liana30 Postat Mai 31, 2009 Raport Postat Mai 31, 2009 Moni id="red">vazut canapeaua e mistoooooooo..te pupam [cool] oltencutza mea iubita id="red">[copil] "Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!id="red"> Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! id="red"> "Port in suflet povestea licuriciului Emmaid="size4">id="Book Antiqua">"id="red">
kineta Postat Mai 31, 2009 Raport Postat Mai 31, 2009 MONIid="red">MULTUMESC pt urarea de la inceputul capitolului Doamne ajuta[flo]. Foarte frumoasa canapeaua,eu intr-un dormitor am un dulap imens negru cu portocaliu,si vreau sa-mi cumpar o canapea pt ca cea pe care o am s-a stricat,cat te-a costat si de unde ai luat-o,mai aveau si alte modele? [gravi]36+ [fetita] REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS
elenada Postat Mai 31, 2009 Raport Postat Mai 31, 2009 Un capitol plin de vesti bune va doresc. Sarcini usoare bebelusi sanatosi si nasteri usoare. Nastere usoara si bebelusi sanatosi fetelor care se pregatesc de nastere. Moni id="red">imi place canapeaua e foarte frumoasa si colorata. Cat ai dat pe ea. Muffiid="red"> sa poarte sanatos leutul tau hainutele. La noi aici baieteii sunt discriminati. Ori nu vad eu dar ne prea am gasit hainute dragute pt baiat. Mi-as dori sa ii cumpar o salopetica cu panatalonasi scurti tip gogosar si o camasuta cu maneca scurta dar nu am vazut. vreau sa ii scot din spital la tol festiv. Liana id="red">va pup. Raluid="red"> spor la ales carucior. Parerea mea e ca daca gasesti un carucior al carui spatar se lasa la 170 de grade atunci nu mai este nevoie de landou. Landoul il folosesti foarte putin. Acum depinde ce gasesti si ce iti place in primul rand. Sigur printesa ta va avea o trasurica frumoasa. Miky id="red">si eu mi-am dat comanda de scutece de finet. stiam de la prietena mea ca sunt foarte utile asa ca soacra mea a cumparat finet si o sa imi faca vreo 10 scutece. Va pup dulce elena [gravi]+30 [fetita] Ana Maria & Matei Stefan AMR 8 saptid="red"> Burtica mea la 28 sapt Lucrusoare bebelusi Camera piticilorid="red"> Povestea noastra in Tabu ***CAMPANIA NOASTRA *** PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland Postat Mai 31, 2009 Autor Raport Postat Mai 31, 2009 Am luat canapeaua de la Kalenda. E produsa in Polonia, dar pliantul cu numele firmei il am la serviciu. Maine va pot da si site-ul lor unde gasiti toate explicatiile si modelele. Eu am cautat una mica ca sa nu ocupe f. mult loc avand in vedere ca in camera mai am 2 patuturi, 2 dulapuri.... Aceasta are dimensiunea 155 cm L si 87 cm l. Iar intinsa se face de 2 m. Imi place ca are si lada de depozitare. Vai fetelor, maine seara ma duc la eco de 32 sapt. Nu vor fi chiar 32 ci numai 31 si 5 zile, si am niste emotiiiii. Cica e ultima eco pe care o fac ca urmeaza nasterea. Asa mi-a zis ultima data dr. Am emotii sa aiba fetele greutatea buna si sa nu fie prea slabute. [gravi]31+[fetita]Laura Ioana [fetita] Irina Maria
Micky2007 Postat Mai 31, 2009 Raport Postat Mai 31, 2009 anaid="red"> lioton gel este pentru operatia de cezariana, se face masaj si se vindeca mai repede. moniid="red"> multumim pentru noul capitol, sa fie cu sarcini fara probleme, nasteri usoare si bebelusi sanatosi. Super canapeaua, are si sora mea cam la fel si eu stau super bine cu bebelusii pe ea. lianaid="red"> elenaid="red"> Fetele cu gemeni mai puteti? Ca eu eram terminata in ultima luna. Vad ca voi nu va plangeti. O duminica frumoasa va doresc. Micky fericita mamica de 2 minuni [fetita] Beatrice Anamaria + David Cristian POZE
m_i_s_s_y Postat Mai 31, 2009 Raport Postat Mai 31, 2009 Micky - sunt asa de frumosi bebeii...ca doi ingerasi...nu mai pot de dragul lor! sa-ti traiasca, iar tu arati super!!! parca nu ai trecut printr-o sarcina! Informatiile tale au primit folder separat la mine pe desktop[:D] Moni - cred ca esti emotionata!! Dar nu-ti fa griji ca printesele vor mai avea cateva vizite bune la dr la eco pana la marea intalnire, stai linistita![flo] Oh...si tocmai va saluta si MARA cu un croseu[:D][olala] [gravi] saptamana 28 cu pitica noastra scumpa - MARA [fetita] ce mare sunt
Postări Recomandate