Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

bai nene...

cum stau p scaun asa

simt cum se strange burta pe partea dreapta, dupa ii da drumu, iar se strange,,,

dar numai p partea dr.

ce se intampla??? [alcool]

Ralu si buburuza va [pup]id="orange">

Marriage Ticker[foto]id="red">

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] cu [baietel] 17+ id="purple">

id="size1">

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui bebelu86
bai nene...cum stau p scaun asasimt cum se strange burta pe partea dreapta, dupa ii da drumu, iar se strange,,,dar numai p partea dr.ce se intampla??? [alcool]Ralu si buburuza va [pup]id="orange">Marriage Ticker[foto]id="red">Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] cu [baietel] 17+ id="purple">id="size1">
align="right" id="quote2">misca bebe [pk]Povestea nasteriiMada, mami fericita de [bonjovi] Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum [gravired] 10+Poze---------------------------------------------Ceea ce nu te doboara , te intareste!http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Postat

Ralu,nu stiu ce-o fi...Isi face piticu de cap.

Tot pt salata am luat varza.Varza se face calita si fara carne?Si ca sa fie mai acra un pic ce se pune?Are gust fara carne?

[gravi] 14+

[pk]

[ruga] Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Postat

e buna si fara carne. dc vroiai acra, era mai buna varza murata.

la asta nu stiu ce merge sa pui

Mada sper sa fie bb,

ma gandesc k poate e si de la cat am stat in picioare azi si sa nu fie contractii

nici nu stiu cum sunt alea ca sa imi dau seama [bang]

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] cu [baietel] 17+ id="purple">

id="size1">

Postat

am gasit pe net k poti sa pui sare de lamaie, sau sa storci o lamaie sa o faci mai acra.

acu depinde si cat faci. vezi sa nu o faci prea acra

id="size1">

Postat

Ralu mai am si eu cateodata senzatii de astea, mai ales cand sunt f obosita. Stiu ca la nunta am simtit cum se contracta uterul. Avand in vedere ca nu am stat in picioare deloc.

Sincer nu m-am agitat pt senzatiile ca nu stiu exact ce sunt si sunt de scurta durata.

Laura

[gravi] 16+

Postat

Parca as manca si o varza,asa calda...mmmmm

Pai nu vreu sa fac multa,am una micuta.Sotu nici nu mananca varza,cica n-are deloc calitati nutritive.Ce ti-e cu sportivii astia

[gravi] 14+

[pk]

[ruga] Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...