Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (38)

Postări Recomandate

Postat

Gabi ce smechera ai fost, le-ai spus ca nu le-ai gatit tu?

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Neata, fetele!

Ce rau imi face sa aud de toate mamicile care-si pierd copilasii[q]Trebuie sa avem incredere in Dumnezeu ca ne va apara!

Bebelu, super rochia sa o porti sanatoasa.

felicitari ptr burticute la fetele la care se vad deja!

In legatura cu vitaminele care dau dureri de rinichi. Da, pe mine ma dureau rinichii de la ele, acum inca nu iau elevitul, de luna viitoare. Dar am inteles ca aveam asemenea simptome ptr ca le luam seara. Cica nu trebuiesc luate seara vitaminele, mai ales daca ai anumite probleme de sanatate.

In rest, am lenevit si atat. Ma cam deprima tot in jur si incerc sa fac doar ce imi place si ce ma binedispune, asa ca am citit, am ascultat muzica si m-am plimbat.Macar atat.

Mi-am trimis sotul sa-mi cumpere lapte praf sa fac ciocolata de casa ca am o pofta de vreo 2 saptamani.Sa vad cum imi iese ca niciodata nu-mi iese la fel.

Ma bucur sa aud ca Shubulina s-a impacat cu sotul si au plecat in vacanta. Denota faptul ca nu e asa rau daca si-a adus aminte de aniversare si a mai venit si cu flori...Al meu nu-si aminteste never...numai zilele de nastere si 8 martie.

OK. V-am pupat si haideti sa ne rugam toate ptr toate sa fim bine pana la capat![pup]

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. [gravired]10+ [fetita]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...