Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (38)

Postări Recomandate

Postat

da-ti pe b1 ca se vb despre sarcina [pup]

Ralu si buburuza va [pup]id="orange">

Marriage Ticker[foto]id="red">

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] cu [baietel] 17+ id="purple">

id="size1">

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Nu numa ca am facut varza,am tras si o mamaliga[:D]

Acuma ma plimb pe langa ele sa se raceasca.Apoi facu unghiute ruoz ruoz! ,bagaje,no-spa si patuc ca sunt rupta de spate

[gravi] 14+

[pk]

[ruga] Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Postat

Multumesc Laura[pup]

Acuma,sfecla fiarta n-o mai fac,mi-a trecut[:D].Pot s-o pastrez la frigider?La congelator?N-am curatat-o,e asa cu coaja.

[gravi] 14+

[pk]

Ana

Postat

nu am incercat niciodata sa o pun la frigider. Dar avand in vedere ca salata sta la frigider mai mulat vreme, cred ca poate fi lasata 2-3 zile si sa o faci cand te intorci.

Laura

[gravi] 16+

Postat

SHUBULINA, maninca si sfecla... e pacat. Parca erai bolnavior, acum pleci?!

BEBELU, m-am uitat pe B1. Mie Ana Culcer imi place f mult. Cind fii-mea nu minca nimic de citeva zile bune, am mers la ea (fii-mea e inaltuta si slabanoada, desirata asa, dar cu muschi, nu osoasa), si eu ma vaitam ca nu maninca acum si nici de obicei si mi-a zis, citez: mamaie, lasa fata-n pace. Maninca exact cind si cit vrea. E burta ei si digestia ei. Nu hotaresti tu. In plus, iti spun din experienta, slabanogii sunt mult mai sanatosi decit grasutii. Nu face greseli pe care sa le regreti mai tirziu. Din ziua aceea fii-mea e libera. Maninca fix cit vrea (dar nu exista in casa porcarii, sucuri, crantanele etc.),fara nicio presiune din partea mea.

Cu alaptatul... la mine totul a fost exact cum au zis ei. Sunt 100% po alaptat cit mai mult.

Revin,

Gabi, Ioana si bebelini de 12s.

Postat

Gabi,da,plec [:I]

N-o mai fac,ca nu mai pot sa stau in picioare.

Stiti ce tuta sunt?Atat de tuta incat am uitat ca facem 4 ani de casatorie.Daca nu venea Pisi cu flori,habar n-aveam

Uitati-va pe Pro,am avut dreptate,Botezatu e un bou.BOU!![:D]

[gravi] 14+

[pk]

Ana

Postat

Ana..unde mergi la munte ?

noi mergem la breaza miercuri..am mers in fiecare an cand a fost vila goala..da dupa cateva zile ma plictisesc..e asa liniste si pustiu acolo ..sper sa imi mearga modemu de net acolo ..ca altfel nu ma apuca duminica acolo ..

Simo [gravi] 17 +

Postat

Simona,merg la Brasov,sunt niste prieteni acolo.E un camping,noi am luat un bungalow,parca asa a zis.Acuma nu stiu daca acolo are lenjerie pentru pat.Sa iau de acasa?N-am stat niciodata in d-asta.

[gravi] 14+

[pk]

Ana

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...