Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Au lenjerie..dar e bine sa iti iei si tu de acasa sa fi sigura

eu mereu plec cu lenjerie dupa mine in concediu ..am niste pasarici pe creier si trebe sa fie ale mele, curate si parfumate..si numa eu sa dorm in ele..nu tot poporu

Simo [gravi] 18 +

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

am bagat ditai portia de mamaliga cu branza si smantana sia cu simt k imi explodeaza burta [bang]

bb vad k se misca de colo colo de la 6 pana acu. nu are stare.

mi-am dat seama k e el, k dupa vreo juma de ora dupa ce am vb cu voi s-a mutat sub buric, si l-am simtit bine acolo. si dupa s-a mutat in stanga. acu vad k iar e pe dreapta. isi face de cap. [pk]

Ana distractie placuta la munte si drum bun[pup]

Ralu si buburuza va [pup]id="orange">

Marriage Ticker[foto]id="red">

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] cu [baietel] 17+ id="purple">

id="size1">

Postat

ANa pune=o intr-o casoleta acoperita si las-o in frigider. si cand te intorci o faci.[pup]

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] cu [baietel] 17+ id="purple">

id="size1">

Postat

mai sunt si eu pe aici. ma plicti ca nu e nimic de vazut la tv. Al meu e plecat la munca pana maine.

Ralu buna branza cu mamaliga, dar fara smantana si branza sa fie de aia sarata daca se paote de oi(desi nu am voie).[pofta][pofta][pofta]

Laura

[gravi] 16+

Postat

sunt si eu ..trag de nas..si tocmai zicea al meu ca ard rau..ii se pare lui [:D]

maine fac si eu mamaliga..dar cu lapte ..de azi ma gandeam, dar am trandavit toata ziua ..vasele le-am spalat abia la 4 [:I][:I] si inainte daca vedeam o farfurie in ghiuveta faceam ca trenu..acu era plina da nu m-a deranjat ca nu puteam face prea multe

Ana..sfecla trebuia oparita putin si pe urma bagata in caserola (nu in punga) la congelator..altfel se inmoiae cand o scoti

Simo [gravi] 18 +

Postat

pai nu am papt nimic decat pe la 5 parca niste ciorba de fasole

iar acu seara nu aveam ce

si i-am zis lu socrela de mamaliga

si tocmami bine k toti aveau pofta de mamaliga

fiecare si-a facut cu ce a vrut.

noi am luat de vaca nici prea sarata nici dulce. tocmia buna. era dementiala.

si mi-am pus ditai farfuria.zici k nu am mai vazut mancare de 10 ani.

si am bagat tot.

iar acu abia respir. s-a umflat burta de zici k am 7 luni

id="size1">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...