Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Vizitator bb_yasmi
Postat
Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza
buna burtici cu [bibe] da simaona tot asa iau cate 4 pastile de utragestan pe zi(una dimineata , una la amiaza si 2 seara) si sincer de fiecare data dupa ce le beau imi vine sa vomit.roxy eu una personal am intrebat-o pe doctora mea atunci cand aveam sangerarile si a zis sa le iau oral pt ca sangerez. si de atunci asa a ramas, nu am mai intrebat-o daca le pot lua si vaginal. dar voua pana cand v-a spus sa le luati cat timp?eu abea astept sa scap de ele. va[pup][pup][pup]
align="right" id="quote2">da pana la 32 sapt.la prima sarcina tot cam asa le-am luat. acum insa, pt ca nu am avut pb le voi opri in sapt 12.__________________________________________________ mamica fericita de id="Book Antiqua">[buburuza] 2+ si [gravired] 10
  • Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator bb_yasmi
Postat

nimeni?????[:-@]

mamica fericita de id="Book Antiqua">[buburuza] 2+ si [gravired] 10

Postat

Buna fetelor!!!![flo][flo][flo]Pe unde sunteti??? Eu nu am chef sa ies nicaieri pe caldura asta..si am o stare zici ca nu am mancat 1 luna...sunt moale, bleaga[bang][bang][bang].

id="blue">Yasmi, super canapeaua..imi place[pk][pk][pk].

Ally,[gravired] 5+

Postat

id="purple">Strimpitz, multumim pt capitol nou [flo][flo][flo]

Nu prea am cu cine vorbii, nu???[:-@][:-@]

[gravired][gravired][gravired]noastre se plimba[pk], bravo fetelor...profitati ca astfel avem ce povestii la intoarcere[pup][pup][pup]

Ally,[gravired] 5+

Postat

si eu sunt pe aici[:D][:D]

bb_yasmi super coltarul[pk][pk]

ally ce faci? si la noi este o caldura, am zis ca ploua ca se adunase niste nori, da' de unde ...a picurat putin si gata. tot nu s-a racorit.

S-a intamplat minunea mult asteptata[gravired]10+

Postat

yasmi mi-ai facut rau cu coltarul ala. e super[pofta].

vad ca la fiecare v-a zis sa luati pana la diferite saptamani utrogestan...... hhhmmmmm sper sa scap repede de ele

si eu am fost la o plimbarica mica cu nepotica si cu sotioru. noi ne pregatim de pe acuma... si m-am imbracat intr-o rochitica in care cica mi se vedea burtica[alcool]tare mandra mai eram

Postat

Sunt bine Roxy, multumim de intrebare[flo][flo][flo]

Da, este super cald aici si a ploat acum 3 zile dar, degeaba[bang][bang][bang]

Ieri am fost la[shopi][shopi][shopi], mi-am luat cateva perechi de pantalonasi ca parca ma simt balonata( este normal?) si ma cam strang ceilalti. Am inceput si eu cu starile de rau[alcool][alcool][alcool]dar, sper sa fie ok bebele ca eu sunt optimista[pk][pk].

Este o zi cam [zirea][zirea][zirea]si nu am chef de nimic...sunt si tare irascibila..ma enerveaza orice[bang][bang][:-@][bang][bang]...

Va [pup][pup][pup]gravidutelor

Ally,[gravired] 5+

Postat

[hopsieu]

Seara buna![8D]

Ce faceti fetelor? Chiar asa tare imi duceti doru`??[:D][flo]

Eu acum am intrat pe usa de la plimbarile mele lungiiiiiiii, dar frumoaseeeeeee[olala] Sunt franta rupta de oboseala dar nu-mi pare rau ca a trebuit sa strabat Londra de la nord la sud-vest cu metroul, numai o ora si un pic [bang][alcool]

Am multeeeeeeee pozeeee frumoaseeee...sa le incarc si vi le arat si voua sa vedeti ce frumos a fost in plimbarea mea azi ...[olala][pk]

Very Happy Mum To Be [gravired] 6+

Postat

Cum apar eu in zare cum dispareti voi de pe aici...trebuie sa fie ceva in aer [:D][q]

Da unde sunteti cu toatele?? Deja nani nani? [nani]

Eu fac mancare , pilaf cu pui si multe legume [pofta]. De azi m-am hotarat sa pun stop la mancatu in nestire oricand si la orice ora, am spus, mananc asa cum mancam inainte de sarcina si punct. Nu se mai poate domle`, ca daca mananc in ritmul asta ma fac mare cat o balena si nu vreau, deja sunt destul de mare [q][q][q] Cum am avut vointa sa ma las de fumat asa deodata , am spus de maine gata nu mai pun tigara in gura si asa a si fost si mi-a fost usor, credeam ca o sa imi fie greu dar foarte usor mi-a fost, si cand te gandesti ca fumam cam un pachet pe zi sau poate si mai mult in zilele lungi si stresante. [alcool]

Asa cum va spusesem, am downloadat pozele pe comp si le-am pus pe contul meu de picasa : Kew gardens

Ma duc sa termin mancarea, mi-e foame [:D][pofta]

Revin dupa , poate mai apare careva online pana atunci si mai povestiti si voi ce ati facut weekendul asta[pk]

[pup][flo]

Very Happy Mum To Be [gravired] 6+

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...