Administrators desprecopii Postat Iunie 1, 2009 Administrators Raport Postat Iunie 1, 2009 Produsele pentru bebelusi din marca Klorane Baby sunt de o delicatete deosebita. Este o bucurie pentru un bebic sa fie imbaiat si spalat cu asemenea produse delicate dar mai ales NATURALE care ii ingrijesc pielea catifelata! Arata-ne ce poate face bebelusul tau produsele Klorane Baby si poti castiga premii importante - citeste mai jos! -- Regulamentul de concurs: Concurs de fotografii cu tema: “Arata-ne ce poate face bebele tau cu produsele Klorane" Produsele pentru bebelusi din marca Klorane Baby sunt de o delicatete deosebita. Este o bucurie pentru un bebic sa fie imbaiat si spalat cu asemenea produse delicate care ii ingrijesc pielea catifelata! Arata-ne ce poate face bebelusul tau produsele Klorane Baby si poti castiga premii importante: Premiile concursului: 2 premii in vouchere in Sensiblu a cate 500 RON 3 premii in vouchere in Sensiblu a cate 250 RON 5 premii in vouchere in Sensiblu a cate 100 RON 10 premii constand in cadouri Klorane bebe (un set constand intr-o gentuta Klorane bebe+ 1 gel spumant 250ml + 1 pudra de toaleta + sapun cu galbenele + lapte hidratant 200ml) aici regulamentul de concurs! Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> iubesc:id="red">www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ Citează
RAMONELLA Postat Iunie 1, 2009 Raport Postat Iunie 1, 2009 Chiar azi am cumparat un spumant Klorane.Nu am mai cumparat produse de la aceasta firma.Chiar bine ca este si un concurs.Ma pun pe facut poze. Ramonel,mami de [bibe] Beaid="red">(08.11.2007) Citează
nushulica Postat Iunie 1, 2009 Raport Postat Iunie 1, 2009 noi folosim klorane de la nastere cu succes toata gama,dar nu am poze cu bb rontaind tubul de sampon[:D]o sa facem niste poze special pt concurs si le vom pune in concurs[:)] [mamica]de [copil] Davidid="blue"> Poveste Citează
Oana-Laura Postat Iunie 3, 2009 Raport Postat Iunie 3, 2009 Nu am folosit pana acum produse din aceasta gama insa m-ati facut curioasa - am sa le cumpar si am sa incerc sa ma inscriu in concurs. Pare super! Citează
Administrators desprecopii Postat Iunie 7, 2009 Autor Administrators Raport Postat Iunie 7, 2009 Au inceput sa apara mesaje cu poze pentru acest concurs frumos! Premiile sunt frumoase iar tema concursului este de asemeni frumoasa. Va asteptam in continuare la pozedc@gmail.com Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> iubesc:id="red">www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ Citează
Laura25 Postat Iunie 7, 2009 Raport Postat Iunie 7, 2009 Exista o varsta-limita a protagonistilor fotografiior. Se tot mensioneaza de 'bebelusi'. La 4 ani ne mai incadram in categorie? Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Fotografiile noastre Filmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue"> Citează
Administrators desprecopii Postat Iunie 7, 2009 Autor Administrators Raport Postat Iunie 7, 2009 0-15 ani :) Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> iubesc:id="red">www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ Citează
clauclau Postat Iunie 8, 2009 Raport Postat Iunie 8, 2009 Mi-am inscris si eu azi minunea Rebecca la acest concurs frumos. Noi folosim aceste produse cu mare, mare placere.[flo]Intamplator am gasit poze in calculator chiar de la baita unde ea se joaca cu un sampon Klorane, asa ca nu a trebuit sa fac altele special pentru concurs. Urez tuturor participantilor multa bafta[flo][flo]. mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). Citează
Administrators desprecopii Postat Iunie 23, 2009 Autor Administrators Raport Postat Iunie 23, 2009 Maine va fi lansat albumul de concurs. Haideti mamici - asteptam inca poze! Premiile sunt frumoase! Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> iubesc:id="red">www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ Citează
clauclau Postat Iunie 23, 2009 Raport Postat Iunie 23, 2009 Vreau sa intreb ceva in legatura cu pozele de concurs, mi-am adus aminte ca le-am trimis fara comentarii...trimit din nou sau ce fac? Multumesc anticipat de raspuns. mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.