Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Pitica mea incepe sa busileze si am un fix cu covoarele. Nu mi se par niciodata curate. Tot curat cu produse gen biocarpet dar as vrea sa iau un aspirator cu spalare.

Merita asa ceva?

Ce recomandati?

Multumesc frumos.

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Si eu tot un Philips dual am (adica are si aspirare normala, dar si spalare, cred ca ii zice Traithlon). De cind l-am luat insa, am folosit o singura data partea de spalare, la inceput. Asta pentru ca e destul de mare deranjul de a comuta de la una la alta - trebuie demontat, scos sacul de praf, montat diferite chestii inauntra si pe afara (furtunul care trage samponul, etc) asa ca de atunci nu am mai trecut de la una la alta.

Prin urmare daca esti genul careia ii place sa faca si desfaca i-ati acest gen de aspirator, altfel nu te sfatuiesc, dai banii degeaba...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)

Poze

Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding

John D. Rockefeller, Jr.id="size1">id="Book Antiqua">id="red">

Postat

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Da, sunt genul care surubareste, nu ma deranjeaza sa il pregatesc jumate de ora inainte, numai sa faca treaba.

Deci philips sa fie!

Mica mea minune: [zana]Natalia Oana (16.11.2009)id="blue">id="size2">id="Book Antiqua">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...