Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (52)

Postări Recomandate

Postat

neata si de la noi!iata ca a mai trecut o zi si ne tot apropiem vertiginos de termen....

id="red">Giova,cu caputul in jos e de la controlul de 29 de saptamani.de pe atunci cred am inceput sa simt cum imi "dispar "coastele,iar acum mai e doar una[:D]

id="red">lucialu,la fel simt si eu.pai eu zic ca are loc,sau macar simt ca`si face.eh,cu toate durerile cand il simt ca misca,parca devin imuna la ele si tot ceea ce fac este sa ma bucur de valurile din ce in ce mai mari din burtica.cred ca imi vor lipsi dansurile,suturile si pumnii luati in plin si tocmai de aceea incerc sa ignor durerile.atat e rau ca oricum as sta,orice as face ma doare si mai ales noaptea cand dorm si vreau sa ma intorc cumva e jale mare....

acum va las am de recuperat la citit si apoi de fugit la servici.va pupic si sa aveti o zi cat mai buna!

[gravi]32+

• Răspunsuri 200
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Galactogilul intr=adevar e ff. bun,l-am folosit si eu cand simteam ca am probleme cu lapticul.

Voi brau de care va luati sau v-ati luat?

Eu am primit unul simplu data trecuta,care s-a si intins fff. repede,insa nu l-am folosit fff. mult,pt. ca am nascut tot vara,erau calduti mari-mari,si pur si simplu nu-l suportam pe mine......[:-@][:-@]

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si [gravi]35+[baietel]

AMR 5 Sapt.

Postat

Neatza tuturor! Scriu mai rara, dar va citesc aproape zilnic.

Are cineva probleme cu tensiunea indusa de sarcina? La mine o cam luase razna in ultima vreme,oscila intre 13 cu 8 si 15 cu 8, am scos complet sarea si cafelutza de dimineata si vad ca a coborat la 12 cu 8, sper sa o tin in frau asa. Oricum, de ieri stau acasa si sper ca si mai multa odihna o sa-si spuna cuvantul. Sambata merg din nou la control, sper sa fie bine. Se pare ca in cazul meu, fiind uter cicatriceal, nu se asteapta 39-40 de saptamani, asa ca o sa se intervina la 37-38 sapt maxim, deci AMR 6 sapatamani! Uau ! A inceput numaratoarea inversa si am deja emotii !

Ioana, [gravi] s.31 cu [fetita] si [mamica]de matei alexandru (09.08.2006)

Postat

Eumada [s] [s] SA FII SANATOASA, SA AI O NASTERE USOARA SI O FETITA PERFECTA [flo] LA MULTI ANI !!!id="red">

Astazi este si ziua sotului meu [s], i-am urat la multi ani de dimineata apoi i-a tras si fi-sa un sut tot de la multi ani [:D]..si a simtito el bine ca ma lipisem eu cu burtik de el..ca deh! cerea bebita sa ii ureze si ea.

[gravi] s33 [fetita] Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Postat
Citat:
citat din mesajul lui micaalsa
Poohid="red">, de ce nu te internezi mai repede? Mie dr. din Cluj mi-a zis ca el o sa poata estima inainte cu cateva zile sa nasc si atunci ma pot duce sa ma interneze. Cred ca asa o sa fac, mai ales cu problemutele mele, nu merita sa ma risc. ca mi-a zis clar ca daca imi incep contractiile aici, sa nu ma risc sa fac drumul de Cluj ca n-o sa ajung la timp.Giovaid="red">, da' din pacate niste nesimtiti pe-aici prin Alba, trag banul de pe tine si cam atat. 80 de lei e consultatia. la Cluj am platit 5 mil toate consultatiile, e tarif fix, si in ei sunt incluse toate analizele, plus eco 4D de fiecare data ...Anamariaid="Comic Sans MS">id="blue">[mamica]lui[zana]Iuliaid="red">id="Comic Sans MS">id="Comic Sans MS">id="blue"> (23.03.2006)id="purple"> si[gravi][9cer]32+id="size3"> cu [fetita] Teodoraid="red">id="Comic Sans MS"> Nasterea printesei[8**]
align="right" id="quote2"> Mica super preturile in Cluj, eu in fifecare luna cand merg la spital de stat in Iasi dau 100ron pentru echo, consultatii si eventual analize(ca nu am facut chiar in fiecare luna. Iar la morfo fetala am dat separat, la clinica privata 120 ron si daca as vrea sa -mi vad bebelina la 4D ma costa 180ron[q][q][q]. Tocmai de aceea as vrea sa nasc neaparat cu acest dr ca i-am pulsat atata in timpul sarcinii, asa ca trebe sa aiba grija de mine cum trebe.Pogos ce frumos se vede bebelul, tare as vrea sa vad si eu la 4D dar sotul spune ca si asa mai e un pic, deci mai putem astepta ca si asa bugetul e stramtorat[:(]. Da, tare as vrea si eu sa pot face lucruri hand made, dar chiar nici eu nu am skiluri de astea si daca am nevoie, mamam soacra e mai mult decat bucuroasa sa ne ajute[olala]. Mai mult, dupa cum spunea Alinutza, cocoana comoditate....e mare[invazie], mai ales de cand sunt insarcinata, am momente cand poate sa fie urgent ce o fi, daca nu tine de bebe, PA!!!!Nusy, ai intrat in noua luni deja?[wow]. Cat de putin mai este fetelor.....si vedem primii [bebic], [wow]Poop la toate [pup][pup][pup], eu de acum o sa intru un picut mai rarut ca am inceput sesiunea si am de [cit], no ce sa-i faci daca de prima fac nu m-am tinut ca mi-o trebuit strainatate, acuma....tre sa o termin[:I]Viitoare Mami superr fericita! [gravi]32+[fetita] Isabelleid="red">AMR 7 SAPTAMANIid="blue"> Bebelina in buritkid="orange"> Zambeste, viata e frumoasa!!!id="green">
Postat

buna dimineata, o zi frumoasa si linistita zmeuricilor!

fetele care au comanadat de la NEXT, am intrat si eu pe site, preturile mi se par super OK, incredibile: un set de 5 body doar 7.5 lire adica ar veni 40 de lei??? sau nu calculez eu bine? Cum sunt lucrusoarele si cum le ati comandat : cu card sau cu plata la primire? Habar nu am cum se face, imi spuneti si mie, please[flo]

[pup]

Mariam [gravi]31,4 AMR 59 zile

Postat

Neata dragelor si de la noi[pup]

eumadaid="red"> - LA MULTI ANI..sa fi sanatoasa si iubita si o nastere usoara

blancaid="red">- felicitari pentru bebelina dodoloatza..chiar ca a luat ff bine intr-o saptamana...ce bine ar fi sa cresca si puiul meu asa..altfel fotomodela o face mama[:)]. LA MULTI ANI si pt sotul tau..sa fiti fericiti...tare dragutz caadoul din partea bebelinei[bibe]

Monilandid="red">-wow...tare bine s-au dezvoltat fetitele[pup]

Eu de 2 zile stau numnai in pat...cum ma dau jos cum ma doare si o simt pe printesica cum apasa..si de abia pot merge..sper sa pot rezista pana pe 10 in Bucuresti..ca are Ina serbare...si apoi la Valcea cu noi..Doamne ce putin a mai ramas..deja suntem in 9 luni..pe ultima suta de metri

Va pupic si va doresc o zi minunata[flo]

Anielaid="blue"> &[cri] Inutza id="orange"> (23 oct 2004) si [gravi]36+id="size1">[fetita] Ania id="red">id="size1">

Inutza-sufletzelul nostru minunat[8**]id="red">id="size1">

id="right">
Postat

Eumada [s][s]

Micaalsa nici eu nu prea inteleg cum nu a putut sa masoare colul ....cum a spus si alinutza78 pe toate eco abdominale pe care le-am facut pana acum apare trecuta lungimea colului...cat despre preturi [q][q][q] eu am platit 380-400 fiecare eco cu morfologie fetala..

Pogos, Moni felicitari pentru intalnirea cu bb-ii[:D]. Noi avem intalnire joi si abia asteptam.[:D]

[gravi] 33+[fetita]

Postat

neata

n-am prea avut timp zilele astea sa intram , nu m-am simtit nici prea bine, dureri de burtica , de spate si de picioare, din cauza greutatii(+19kg) nu ma mai tin balamalele [:D] asa ca am stat mai mult la orizontala, dar nici asa nu e prea bine ca amortesc si abia ma mai misc

azi mergem la control, sunt tare curioasa ce-mi mai spune de bubulina mea draga

azi vreau sa-l intreb si de anestezie daca face doar epidurala sau impreuna cu rahie, oricum mi-e frica si de una si de alta[q]

azi am schimabat si semnatura [pk][pk][pk]

acum ma duc in pat sa trag un pui de somn ca sunt treaza de la 6 dimineata, n-am mai avut somn as aca am facut un tort cu capsuni [:D] si dupa ce vin de la dr o sa fac niste ardei umpluti ca am o poftaaaaaa

pupici la toata lumea

Adriana mamica de Cezarica Georgian [bonjovi](23 aprilie 2005)

si minunea din burtica [gravi] 35+[fetita] Anastasia Ioanaid="red">

[pk][pk]AMR 4 saptamani[pk][pk]

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine id="size1">

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Palerid="size1">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...