malla Postat Iunie 1, 2009 Raport Postat Iunie 1, 2009 buna seara! Am aflat azi ca fiul meu a fost repartizat la o educatoare care tipa pe copii. Maine ma duc la gradinita sa vad daca pot sa il schimb. In caz ca nu se poate il retrag cu riscul de a nu il mai duce deloc. Imi pare rau fiindca in acest caz nu cred ca ii voi mai gasi loc in alta gradinita, insa nu pot accepta asa ceva... Cred ca voi ati face la fel, nu? Ma doare ca exista acest risc sa nu ii mai gasesc loc in alta parte... Adinella "Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!" Andrei si Adriana Citează
dalina2x2 Postat Iunie 2, 2009 Autor Raport Postat Iunie 2, 2009 Vrei sa spui ca tipa mai mult decat altele, poate... Eu nu cred ca exista multe educatoare in tara asta care sa nu o faca, mai mult sau mai putin.. ___________________________________________________ Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006) Albumele noastre Suntem maricele "Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!" Citează
dalina2x2 Postat Iunie 2, 2009 Autor Raport Postat Iunie 2, 2009 Bafta multa!! Am uitat sa-ti spun ca si eu o sa-mi duc fetitele la gradi din toamna si te inteleg.. aceeasi temere o am si eu.. [flo] ___________________________________________________ Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006) Albumele noastre Suntem maricele "Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!" Citează
geniest Postat Iunie 2, 2009 Raport Postat Iunie 2, 2009 Eu zic ca te pripesti. Asteapta sa vezi cum se comporta educatoarea, ce spune copilul, cum se simte si dupa......ia decizii... Si la grupa baietelului meu una dintre educatoare tipa mai mult decat cealalta, prin tipat intelegand ca vorbeste mai tare decat de obicei cu cei care nu asculta instructiunile ei. Pe baietelul meu il deranjeaza si nu a mai vrut sa mearga la gradi ca tipa doamna. Desi nu tipa la el, dupa cum imi si spunea. Nu am avut incotro si am mers frumos la doamna, cu el de manuta, si i-am explicat problema. A fost un pic penibil...ca il intreba pe fim'iu, de fata cu mine, daca a tipat vreodata la el... Oricum doamna a receptat mesajul si, se pare, ca s-a mai linistit. Parerea mea e ca trebuie sa comunici foarte mult cu cea care a re grija de copil il lipsa ta, inclusiv cu ingrijitoarele. e foarte important sa le fi apropiata. Oricum, mult succes !!! Citează
lalilu Postat Iunie 2, 2009 Raport Postat Iunie 2, 2009 Si eu cred ca te grabesti sa-l retragi. Asteapta sa vezi cum e, poate ce "ai auzit" nu e adevarat, nu? Citează
Lorikay Postat Iunie 2, 2009 Raport Postat Iunie 2, 2009 Nici eu nu cred ca exista educatoare care sa nu ridice vocea. Sa fim seriosi, eu stau doar cu un singur copil si, spre rusinea mea, tot mi se intampla sa o iau pe acute. Important este ca asta sa nu fie caracteristica principala a acelei educatoare. Au dreptate fetele, mai bine asteapta putin sa te convingi singura de adevar. Citează
mary_710 Postat Iunie 2, 2009 Raport Postat Iunie 2, 2009 Din pacate si noi de la toamna schimbam educatoarea(a noastra intra in concediu de maternitate)si ma gandesc cu ingrijorare cine o sa-i ia locul. Citează
mina Postat Iunie 2, 2009 Raport Postat Iunie 2, 2009 Studiaza mai bine situatia si dupa aceea sa iei decizia. Daca tipa in sensul de strigat-admonestat etc pentru a-i intimida nu e ok. SUnt insa f multe cadre didactice care ridica vocea pentru a se face auzite. Acu mai depinde si de om, eu daca ridic vocea zici ca-s tzatza din fundul gradinii, unele persoane au o voce dulce si fina care chiar si cand e pe ton inalt e finutza. (Mama a fost cadru didactic o viata intreaga si abia acum, dupa cativa ani de pensie pot zice ca si-a mai reglat decibelii...dar ea nu tzipa, doar se facea auzita ...si sigur nu teroriza pe nimeni) Mina si Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din:09.09.2004 cronicile vizigotului Some people dream of success...while others wake up and work hard at it Citează
LoraG76 Postat Iunie 2, 2009 Raport Postat Iunie 2, 2009 adinell, cum au zis si celelalte fete, nu te grabi! Asteapta sa inceapa anul, du copilul la gradinita si apoi decizi ce si cum. E decizia ta, insa iti pot povesti cum a fost la noi. (avem deja 2 ani de gradinita la activ) La 2 ani si 10 luni fetita mea a inceput gradinita. Noi nu tipam acasa, asa ca ea nu era obisnuita cu tonalitati mai ridicate. Asta una la mana. Doi, nu dormea la amiaza si a intrat direct la program prelungit, asa ca refuza sa stea in pat si sa doarma. Una din doamne ridica vocea la ea, pentru ca nu statea cuminte in patutul ei, asa ca dupa cateva zile mi-a declarat raspicat ca ea nu mai merge la gradinita aia ca d-na X tipa la ea. Asta o zi, doua...in fine, dupa vreo 3-4 zile am decis sa stau de vorba cu d-na respectiva, i-am explicat ca noi nu ridicam vocea si ca fetita mea va intelege daca i se va vorbi frumos si explica exact ce se doreste de la ea. Si i-am spus ca daca s-a intamplat sa mai ridice vocea la copil, sper ca pe viitor sa nu se repete. Bineinteles ca am vorbit foarte frumos. Credeti ca fetita mea a mai spus vreodata ca a tipat cineva la ea? Credeti ca a mai spus vreodata ca vrea sa mearga la alta gradinita? Nu. Si acum declara sus si tare ca pe d-na X o iubeste cel mai mult si ca ea nu vrea sa mearga niciodata la scoala, ca vrea sa ramana cu d-na de la gradinita. Asa ca nu te grabi...ai sa decizi la momentul respectiv ce e de facut. Cu rabdare si vorba buna se rezolva multe! Mult succes va dorim! Lora, mami de Iustina http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766 Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafoneid="red"> www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) Citează
SufletDInger Postat Iunie 2, 2009 Raport Postat Iunie 2, 2009 De tipat toate tipa, sunt convinsa, ca le lasa nervii. Stiu - n-au nici o scuza. Asteapta sa vezi ce schimbare se produce in viata copilul, ce povesteste, daca povesteste si apoi ia decizii. www.Satmarean-Alexiss.piczo.com http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.