Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

[ruga]Rugaciune pentru Stefanut[ruga]Te rugam Doamne, vindeca durerea lui Stefanut. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru Stefanut, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.
id="red"> Ajutor umanitar 'DIN SUFLET PENTRU SUFLET' bb Stefanut de GinyeRO83BTRL04601201P5231800 cont in RON , Banca Transilvania, Agentia Valea Argesului, pe numele Rodino Stelianaid="red">BURTICI, COZONACI SI COZONACE
Clubul scutecelor: cap1, cap2, cap3, cap4, cap5, cap6, cap7, cap8, cap9, cap10, cap11, cap12, cap13, cap14, cap15, cap16, cap17, cap18, cap19, cap20, cap21, cap22, cap23, cap24, cap25, cap26, cap27, cap28, cap29, cap 30, cap 31, cap32, cap33, cap34, cap35, cap36, cap37, cap38, cap39, cap40, cap41, cap42, cap43, cap44, cap45, cap46, cap47, cap48, cap49, cap50, cap51,cap52, cap53, cap54,
Suntem un grup de 109 de mamici cu 52 cozonacei si 60 cozonacele care au dospit cuminti timp de 40 saptamani si s-au copt dupa cum urmeaza:
COZONACEI DE OCTOMBRIEid="purple">
6 octombrie - Cristina Ecaterinaid="red"> de Vrajitoareaid="purple">, ???? gr, ?? cm, Apgar ?, 37s10 octombrie - Remus id="blue">de Anesid="purple">, 3.200 gr, 50 cm, Apgar 10, nastere naturala la 37s12 octombrie - Eduard Stefanid="blue"> de Ginye55id="purple">, 2550 gr, 47 cm, Apgar xx, nastere naturala 38s13 octombrie - Damian id="blue">de Leeloo5979id="purple">, 2980 gr, 50 cm, Apgar 8, nastere naturala cu epidurala la 36s16 octombrie - Man-Dat Christian id="blue">de Cata_Mykyid="purple">, 2520 gr, 48 cm, Apgar 9, cezariana programata la 38s17 octombrie - Evaid="red"> de Mirthaid="purple">, 3550 gr, 50 cm, Apgar 7, nastere naturala la 39s20 octombrie - David Andrei id="blue">de Bebecrisid="purple">, 3200 gr, 50 cm, Apgar 8, cezariana de urgenta la 36s21 octombrie - Daria id="red">de Ireenid="purple">, surioara de Edi (09.08.2005), 3600 gr, ?? cm, Apgar ?, cezariana programata la 39s22 octombrie - Androniki id="red">de Brieid="purple">, surioara de Brianna (03.12.2002), 3600 gr, 54 cm, Apgar 9, cezariana programata la 38s23 octombrie - Raphael Nicolas id="blue">de Babyzapiid="purple">, 1700 gr, 44 cm, Apgar 9, cezariana la 35s24 octombrie - Saraid="red"> de Ancaoradeaid="purple">, 3400 gr, 51 cm, Apgar 9, nastere naturala la 39s26 octombrie - Cristianid="blue"> de Spir
  • Răspunsuri 247
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Va invit la un nou capitol[biz][cit]

Sonia de Diamisha

Larisa de Loren@

Bianca Alexandra de Crismargrg

Raisa Monica de A.Alina

Sara de Ramoid="red">

O zi frumoasa![pup]

Olivia id="limegreen">id="size1"> [mamica] de [bibe] David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 [9cer]

id="size1">id="purple">id="Script MT Bold">

Made in the Holy Landid="purple"> id="size1">[copil]id="limegreen">id="size1">

Asa cresc euid="size1">id="orange"> My websiteid="purple"> Poze de la 3 luni id="size1">id="limegreen"> 4 luni id="blue">5 luniid="red">

[flo] Asa poti salva o inimioara![flo] id="red">

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!id="Script MT Bold">

id="limegreen"> id="size1">

Postat

Ati auzit de avionul prabusit? Infioratooor, sunt ingrozita[cusca]

Olivia id="limegreen">id="size1"> [mamica] de [bibe] David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 [9cer]

id="size1">id="purple">id="Script MT Bold">

Made in the Holy Landid="purple"> id="size1">[copil]id="limegreen">id="size1">

Asa cresc euid="size1">id="orange"> My websiteid="purple"> Poze de la 3 luni id="size1">id="limegreen"> 4 luni id="blue">5 luniid="red">

[flo] Asa poti salva o inimioara![flo] id="red">

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!id="Script MT Bold">

id="limegreen"> id="size1">

Postat

Ne-am vazut pe listuta. Multumim [flo] [pup] La nastere a avut 52 cm si scor apgar 9.

Sa va povestesc un pic cam ce am patit sapt trecuta - din seria "ai grija la ce doctor mergi". Lory a facut sapt trecuta 3 zile temperatura 38 - 39 care nu voia sa scada cu nici un chip. Altceva nu avea - nu tuse, nu mucusori nimic (am dat supozitoare paracetamol). Am dat vina pe dinti care inca se lasa asteptati. Va spuneam ca nu suntem momentan in Constanta asa ca nu puteam da fuga la doctorul nostru. Am tinut legatura cu el prin telefon. Vazand ca nu scade merg aici la un cabinet. O consulta si spune doamna doctor ca avem rosu in gat si putin ragusita si ne da nurofen si inca un sirop antiobiotic [bang]. Luam nurofenul doar, sperand sa-i mai scada temperatura. (ce usor se da antibiotic la copii nu-ti vine sa crezi) Pana a doua zi temperatura trecuse dar era pe spate si pe gat si in cap tot o iritatie (am zis ca e alergie) [alcool] [bang] [bang].Plec cu ea la urgenta si aici ne spune ca e o chestie virala , ca a facut iritatia in urma temperaturii si ca sa nu-mi fac probleme ca va trece si imi da calciu gluconic si un antialergic.

Fiind toma necredinciosul ma mai duc la un medic si imi pune diagnosticul - POJAREL. sI eu am umblat cu fata prin oras trei zile cand ea trebuia sa stea in casa [alcool] [bang] [alcool]

Mai frate ajunsesem la capatul nervilor. Ea nu a fost niciodata racita, doar ceva mucisori pana acum si asta a fost primul contact cu asa ceva - te apuca toate cele [q] Si nimeni sa nu-si dea seama de la inceput ce are.

Acum suntem bine. Au trecut bubitele si am scapat

Sper ca nu v-am plictisit cu istorioara mea dar aveti grija pe la doctori mergeti mai ales daca plecati din oras .

PUPICI

Dana - mami de Lory(06.11.2008)

http://community.webshots.com/user/loryd81

Postat

Vorbiti de cazutul parului... al meu nu mai cade deloc. Am folosit sampon FARMEC de urzici, face minuni si e aproape gratis [:D] numa' ca imi usca foarte tare parul, scartaia nu alta dupa spalare, si acum folosesc sampon Klorane, arata ca naiba (maro inchis)...da' pare sa-i faca bine parului meu ca nu pica si nici nu se ingrasa prea repede (il spal de 2 ori pe sapt).

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Postat
Hai ca m-ai convins pe mine, daca nu pe fete... [:D].Imi iau perie, ca si pe mine ma doare mana cat ma usuc cu peria normala...
Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Pfiu, sper ca te-ajuta la ceva, sau pe Malinas [:)], am muncit ceva sa le caut.
align="right" id="quote2">Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Postat

Neata!

da am auzit la stiri ...groaznic....

Am uitat sa va spun, Thomas de cand cu dive face kk o data la 3 zile...saptamana trecuta i-am luat borcanas de prune, dupa ce a papat la 5 minute a si facut. de acum o sa-i dau o data pe saptamana ,vad ca-i prieste.

O zi frumoasa va doresc!

mami de Thomas

Postat

Loryd, bine ai venit!

Bertha, am ras o gramada.

Criss Si noi a trebuit sa trecem de la Pampers 3 la 4, dar daca zici ca voua va e mare 4, incearca alt tip de scutec, nu Pampers.

Stewie Pai ce bine sta Thea in fundic! Si tu esti o mamica tanara si frumoasa!

Olivia, n-am auzit si mai bine asa, ca al meu sot ieri s-a dat cu avioanele pana in Suedia...ma duc sa caut pe net sa vad si eu ce s-a intamplat... :(

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Postat
La noi e fix invers, inainte de dive facea kk o data la 2-3 zile, acum face 4-5 kk pe zi...[alcool]
Citat:
citat din mesajul lui oceanborn
Neata!da am auzit la stiri ...groaznic.... Am uitat sa va spun, Thomas de cand cu dive face kk o data la 3 zile...saptamana trecuta i-am luat borcanas de prune, dupa ce a papat la 5 minute a si facut. de acum o sa-i dau o data pe saptamana ,vad ca-i prieste. O zi frumoasa va doresc!mami de Thomas
align="right" id="quote2">Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Postat

Camelia, al meu facea o data pe zi cam la aceeasi ora, acum face la 3 zile la fel, aprox la aceeasi ora..[:D] nu pare deranjat, mai degraba ma derajeaza pe mine.... mancam putin mai solid din cauza refluxului..., supe sucuri de fructe ii dau cantitati mici, probabil din cauza asta...

mami de Thomas

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...