Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna, fetelor!

Va rog, ma poate ajuta cineva cu o informatie privind posibilitatea de efectuare gratuita / partial gratuita a analizelor hormonale in vederea inceperii protoculului FIV?

Mi-a dat dr. de facut peste 35 de analize (eu + sotul)si, la un calcul sumar, la mai putin de jumatate dintre ele, ar cam costa in jur de 13 milioane... Va rog, daca vreuna dintre voi stie cum trebuie procedat si cam care ar fi analizele care pot fi decontate de CASMB, ajutati-ma si pe mine!

Va multumesc!

[flo][pup]

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

casa de conteaza numai analizele uzuale

cele gen spemograma, spermocultura, amh, inhibina b, trombofilie, culturi col, toxoplasmoza, rubeola, lysteria, etc, hormonale nu sunt de contate

cel mai bine ar fi sa iei lista cu tine si sa mergi la med de fam si vezi ce poate sa va dea cu trimitere

bafta

[gravi] si mami de Vlad (12.12.1999) [ruga]

Postat

pt hormonale gratuite, poti sa iei trimitere de la medicul de familie pt endocrinolog, iar endocrinologului ii spui ca nu reusesti sa ramai insarcinata si ca vrei sa vezi daca hormonal esti ok. Cand incepe sa insiruie diverse analize hormonale, il rogi sa treaca si ce te interesa pe tine-oricum, unele le va trece el. Deci trebuie sa minti![:)]

[gravi] 17+

incepand cu anul 2010 voi fi [mamica] fericita de copilas sanatos!id="green">[ruga]

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigotid="size1">id="teal">
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...

Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

id="purple">id="size1">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...