Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Buna fetelor, as vrea sa intreb si eu mamicile care sunt preturile mai recente pentru o bona 5-6 ore intr-o zi de weekend, ca sa stea cu 2 copilasi. Am primit o oferta de la o gradi particulara de 1 milion pe zi/copil si mi s-a parut enorm...[alcool]

Va multumesc anticipat.[flo]

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA!

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Buna Oana,

Daca te intereseaza, ma ofer eu sa stau cu copilasii tai in week-end, cand ai nevoie.

Ma numesc Luminita si am 23 de ani. Imi poti lasa un mesaj si vei primi un raspuns prompt.

Sa ai o zi excelenta.[:)]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui marutzu
cati ani au copiii?si asta conteaza in stabilirea pretului si vrei sa iti mai faca ceva curatenie sau mancare?
align="right" id="quote2">Au 3 ani (gemeni). Nu vreau sa faca altceva in casa, insa in acest timp ar trebui sa-i scoata si afara la plimbare. Ar fi cam 5-6 ore sambata si/sau duminica.Luminita multumesc pt interes dar noi avem in vedere o persoana. Deoarece nu prea mai stiu preturile din ultima vreme ma intereseaza cat ar trebui sa platesc. Oferta de pret de la gradinita mi se pare totusi exagerata.O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA!
Postat

Cu placere :D

Daca vrei parerea mea, 100 lei ar trebui sa multumeasca persoana care va avea grija de copilasii tai pentru o zi!

Oricum, daca vei avea vreodata nevoie... :) Eu am un job full time, de luni pana vineri, sunt secretara, dar am fost educatoare si imi plac mult copii, plus ca nu mi-ar strica niste banuti extra:D Vrem sa strangem pentru nunta [olala]

Sa ai o zi minunata!

Postat

Persoana la care am apelat este deja la noi (face menaj). Pana la urma pentru 4 ore platesc 50 lei. Daca voi mari numarul de ore va trebui sa maresc si suma.

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA!

Postat

Sunt si eu mamica de gemene tot de 3 ani si pot spune ca e extrem de greu pentru o persoana straina, care nu cunoaste copiii de mult timp, sa supravegheze si sa poata controla si mai ales iesi cu gemeni de 3 ani in parc. Eu abia fac fata si sunt mama lor si, nu am copii iesit din comun de nazdravani. E foarte greu sa-i supraveghezi la locul de joaca sa-i faci sa se joace cam in acelasi perimetru pentru a-i avea in vizor, etc. Unul vrea la leagan, altul la tobogan. Si mie mi-e greu dar nu as mai angaja bona acum nicicum. Poate doar 2 bone simultan, dar si asa ar trebui sa stau eu 2-3 luni cu ele acasa pana s-ar acomoda fetele si le-ar asculta.

Si eu am fost educatoare dar nu m-as baga la gemeni de varsta asta singura. Una e la grupa in gradi, unde sunt si alti copii si alta e acasa in mediul lor unde cel putin in mintea lor, tu esti intrusul sau toleratul.

De regula in WE se cerer dublu fata de cursul saptamanii.

Eu as da 200lei doar daca ar veni 2 persoane si ar sta 8 ore...dar, repet, eu nu as avea incredere sa las copiii afara cu persoane necunoscute.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...