Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
S-a intamplat cuiva sau a auzit pe altcineva sa ramana insarcinatata natural pe trompa pe care a avut sarcina extrauterina oprita in evolutie cu metotrexat? Daca da, la cat timp de la nefericitul eveniment? In urma cu aproximativ 6 ani am ramas doar cu o trompa sarcina extrauterina. De curand am devenit nefericita posesoare a unei singure trompe pe care a existat o sarcina extrauterina oprita cu metotrexat. Dr. mi-a spus ca, daca voi ramane insarcinata, sunt cu mult mai mari sansele sa fie din nou extrauterina decat intrauterina [bang].
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Cat am cautat si eu raspunsul la intrebarea asta...

Acum sa iti spun concluzia mea: cat timp mai ai o trompa exista o sansa, dar statistic e cum spune medicul tau.

La mine n-a mers, dupa o extrauterina remisa urmatoarea (pe aceeasi unica trompa) a fost tot extrauterina.

Dar ca sa inchei intr-un mod optimist, citeste aici ce spune alinuk (sper sa nu se supere ca am dat un link spre postarea ei):

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=140672&REPLY_ID=5801262

Deci la ea a mers.

Multa bafta si tie.

Postat

adc multumesc pentru raspuns.Cat mai am trompa voi incerca natural si in timpul asta strang resurse pt FIV. Acum, pt ca oricum dr. nu are ce sa-i faca trompei, m-am indreptat catre un homeopat si iau tratament prescris de el. Rau nu are ce sa-mi faca si nici nu presupune un efort financiar mare. Ba mai mult, cu ajutorul tratamentului homeopat mi-am revenit extrem de repede dupa reactia groaznica pe care am facut-o la metotrexat. Chir si doctorul s-a mirat ce repede mi-am revenit la cat de grava a fost starea mea in urma metotrexatului. Asa am ajuns sa simt o mica speranta ca inca ar mai fi o sansa, chiar daca foarte mica.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...