Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Sa va povestesc ce mi s-a intamplat astazi: au venit la usa mea 3 barbati, ca sa imi deratizeze apartamentul, zicand ca banii trebuie sa le dau lor si chitantza o sa o primesc de la asociatzia de locatari. Mentionez ca in prealabil nu aparuse niciun afis pe usa cum ca vor veni cei de la deratizare (sau cum s-or numi). Am intrebat cat costa, si am ramas socata cand am auzit suma de 146 lei pentru o garsoniera de 20mp (cat are cea in care locuiesc). Bineinteles, ca am spus ca eu nu vreau asa ceva si ca o sa "rezolv" cu asociatia de locatari. Sunt convinsa ca era vorba de o "frauda" si ca asociatia de locatari nu stie nimic de chestia asta! Deseara o sa merg pana acolo sa intreb si va povestesc.

Am deschis acest topic, pentru a atrage atentia si altor persoane de a nu se lasa pacalite.

o zi frumoasa! [flo]

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Da, treaba cu deratizarea este veche. Trebuie mare atentie ca sunt sarlatani. Eu stiu, cand eram la liceu, intr-o dimineata a venit unul la usa la noi ca tot asa ca este de la deratizare, ca este gratuit ca primaria sponsorizeaza lucrurile astea, am avut prezenta de spirit sa-i spun sa vina cand este mama acasa, a vrut sa-mi dea o sticluta cu "insectcid" bineinteles ca era apa chioara, nu am luat, asta era cu plata, dar nu a mai venit mai tarziu, abia astepta mama sa vina tipul sa-l ia la trei pazeste. Dar un vecin, de varsta mea, a deschis, i-au imprasitiat prin casa cu solutie si au plecat, nu stiu ce a fost in capul lui de i-a lasat, era singur acasa, Si citeste maica-sa in ziar de o banda din astia de sarlatani care se dau ca sunt de la deratizare, ca primaria sponsorizeaza si intra si-ti fura din casa. Lor nu au apucat sa le fure nimic, dar cred ca nici mult nu mai aveau. Si in Bucuresti au venit la usa dar le-am dat cu flit si la Tv la stiri au fost cazuri cand au intrat la batrani in casa si le-au furat banii.

Eu credca daca, intr-adevar se organizeaza lucruri din acestea, se pune afis, vine adimistratorul, anunta, mai ales ca in blocul unde am stat eu in Bucuresti majoritatea erau pensionari. Daca este intr-devar de la primarie cred ca se face o campanie la tv, nu hodoron-troc suni la usa omului sa-i deratizezi casa.

Grija mare, ca nu este de glumit cu astia.

AURA

Postat

La noi, in decembrie, vin gunoierii la usa.

Acum doi ani, barbatu-miu, destept foc, de-asta care deschide usa fara sa se uite pe vizor, daca i-au cerut aia bani, el le-a dat.

Anul asta iar a deschis usa, dar nu le-a mai dat.

Sa vezi ce s-au suparat oamenii, ca au si ei sarbatori, si ca merita si ei pentru efort...

Cu deratizarea si dezinsectizarea nu o sa ma prinda niciodata nici daca se face actiune locala. N-am insecte si n-am soareci, deci sa ma scuteasca. Sa se duca la aia care au.

Si daca as avea, probabil ca mi-as rezolva problema singura, nu as astepta actiunea de la bloc.

Postat

si eu am patit-o ... eu le-am dat si banii ..ei nu au mai aparut cu chitanta ...mi-a fost o ciuda !!!!![bang][bang][bang]

dar stiu ca au facut treaba buna ... chiar aveam probleme cu niste "bazdaganii" oribile ...deoarece apt era langa ghena de gunoi ..care se curata foooooarte rar !!! de atunci ..o lunga perioada nu am mai avut probleme ...intre timp ne-am mutat

deci treaba si-au facut-o ...

eu cred ca ei chiar lucreaza pe la niste firme care se ocupa cu asa ceva ...isi fac treaba in numele firmei ...dar banii ii incaseaza "personal " ..parerea mea [:-@]

Simona cu Luca (21.08.2004) si Codrin (12.06.2008)

http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ankalaura
La noi, in decembrie, vin gunoierii la usa.Acum doi ani, barbatu-miu, destept foc, de-asta care deschide usa fara sa se uite pe vizor, daca i-au cerut aia bani, el le-a dat.Anul asta iar a deschis usa, dar nu le-a mai dat.Sa vezi ce s-au suparat oamenii, ca au si ei sarbatori, si ca merita si ei pentru efort...Cu deratizarea si dezinsectizarea nu o sa ma prinda niciodata nici daca se face actiune locala. N-am insecte si n-am soareci, deci sa ma scuteasca. Sa se duca la aia care au.Si daca as avea, probabil ca mi-as rezolva problema singura, nu as astepta actiunea de la bloc.
align="right" id="quote2">Si la noi la usa au venit gunoierii.De mai multe ori chiar.Odata au spus ca un coleg de-al lor a decedat si ei strang bani sa ajute familia.Le-am dat atunci,desi au spus ca suma este mica.Au revenit la o luna,sa le dam bani ca vin si ne iau gunoiul,ca asa a stabilit cu administratorul.Nu am mai vrut sa le dau.Au revenit la 2 zile,si a deschis sora mea,care s-a speriat tare in momentul in care,un gunoier a pus piciorul in usa,si a dat sa intre in casa.De atunci am zis ca daca mai vin la usa mea,chem politia.In martie au venit unii de la deratizare.Am spus din start nu si am inchis usa.MARE atentie la genul asta de oameni.Mai bine verificati pe vizor,si nu deschideti.___________________________________________________________________________________________________http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
Postat

Dar cei care vin la usa ca strang fonduri ptr nu stiu ce copil bolnav, iti arata poza, a venit o data la noi la usa o tipa si sotul meu i-a dat 5 lei, nu este o suma mare, dar oare suma stransa ajunge unde trebuie? Asa am mai vazut o data, mai demult la pasaj la Universitate, niste tipi care aveau o poza a unui copil bolnav si strang fonduri, oare sunt adevarate? eu stiu ca asemenea lucruri se fac la Tv, se fac campanii, se deshid conturi, sa trimiti nu stiu ce SMS, dar asa pe strada!!! Eu stiu ca mama a avut o data o prietena care baiatul se imbolnavise de leucemie mieloblastica si avea nevoie de bani ptr transplant si mama s-a implicat in strangerea fondurilor, dar nu pe strada, s-a dus la un medic dermatolog, aveam eu o problema si cu ocazia asta i-a expus problema, ne-am dus la Manastirea Cozia, la staret, se gandea la firme mai importantante din oras+ ca medicul care il trata pe baiatul prietenei mamei mele se implicase si cazul a ajuns odata la Surprize, surprize, dar s-au strans putine fonduri in urma emisiunii, cele mai multe fonduri s-au strans din implicarea colegilor de faculatate, prieteni, sora, mama, rude, etc care au mers la diferite firme sa stranga fonduri, etc, dar nu pe strada sau din usa in usa la apartamentele oamenilor.

AURA

Postat

Aura_m,nu stiu cat de adevarate sunt campaniile astea de le fac prin blocuri sau pe strada pentru strangerea de fonduri.

Am o ruda,mai indepartata,care s-a ocupat(poate face si acum,nu stiu)cativa ani cu asa ceva.Adica falsifica ecusoane si mergea prin diferite orase si strangea bani,pentru nu stiu ce fundatie.Faza mai nasoala este ca,a strans suficient cat sa-si ia masina si sa traisca foarte bine.Si totul pentru ca oamenii au fost sufletisti si au vrut sa faca un bine.Se si mandrea cu ce face el,si ca ce naivi sunt oamenii[bang].Raspunsul lui"daca au,de aia dau bani"

Rusine sa le fie tuturor care fac asa ceva!!!

___________________________________________________________________________________________________

http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Postat

v-am promis ca merg la administratie sa intreb. Bineinteles a fost asa cum ma asteptam: administratorul nu stia nimic [:-)))].

cu campania pentru copiii... eu prefer sa dau la o manastire sau direct in conturile respective (cum este cel de la desprecopii). Mai ales de acum de cand mi-ati povestit ca si-au cumparat masini si altele. Este urat din partea lor, insa sincer (cu riscul de a parea rautacioasa), sper ca Doamne-Doamne sa ii vada si sa "aiba grija" de ei. Asa ceva nu se face... sa furi in numele unui copil bolnav... e groaznic unde de ce au ajuns oamenii in stare.

Sincer, ma asteptam sa se si fure, dar in limita bunului simt (100-200 de lei din intreaga suma) nu sa iti iei masina din asta.

o zi frumoasa fetelor... si multumim ca ne-ati mai deschis ochii[flo], eu una o sa fiu si mai precauta de acum incolo!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...