Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
dragilor, sunt destul de noua pe aici si nici nu stiu daca m-am incadrat cu subiectul unde trebuie,poate ma indrumati voi.sunt insarcinata in 40 de saptamani, ieri am am avut dpn-ul. la ultimul eco mi a zis ca bebe emai mare cu o saptamana. e prima sarcina, burta imi ajunge la genunchi.e imensa si bebe nu mai vine.saptamana trecuta am avut contractii dureroase, dar neregulate. e cazul sa ma ingrijorez?maine merg la control la gineco, dar nu mai am rabdare.multumesc[pup]
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Din cate am auzit medicii din RO te lasa sa depasesti DPN cu aprox o saptamana. Nu te ingrijora cata vreme bebe e activ zilnic. Si intreaba medicul cat te mai lasa sa stai asa pana sa iti provoace nasterea, daca bebe tot nu da semne ca ar vrea sa vina.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Postat

Eu am nascut baietii indusa, deoarece ajunsesem la aproape 40 saptamanai (fara o zi respectiv 2) si baietii nu vroiau sa vina! La ce medic esti?! Stiu ca o sarcina poate dura pana la maxim 42 de saptamani!Stie el medicul de ce te-a mai lasat! La mine colul nu era scurtat, deschiderea era mica, asa ca era necesara procedura! Plus ca placenta se matura!

Alina-Mirela [gravi] 35+[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[sofer]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">

POZEid="blue">

pagina lui Davidid="red">

Cum a aparut Printul!id="blue">

Un ingeras in viata noastraid="blue">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui emilia.m
Din cate am auzit medicii din RO te lasa sa depasesti DPN cu aprox o saptamana. Nu te ingrijora cata vreme bebe e activ zilnic. Si intreaba medicul cat te mai lasa sa stai asa pana sa iti provoace nasterea, daca bebe tot nu da semne ca ar vrea sa vina.Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
align="right" id="quote2">corectie: putini medici din RO te lasa sa treci o saptamana peste termen, din lipsa de experienta practica si pregatire [:D]asta desi in toate celelalte tari la fel de multe sarcini se incheie inainte de termen ca si dupa termen.ioana, daca zici ca ai avut contractii sigur corpul tau se pregateste. si e perfect normal sa treci de termen. termenul este orientativ si nu o intalnire stabilita in calendar. poti incerca si metode naturale de declansare. s-a vorbit aici de ele: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153546&whichpage=1Nastere usoara!Mami de [avion] (28.10.2008)id="blue"> si [gravi] bb2 25+ [baietel]
Postat

Primul bebe a venit in saptamana 41. Al doilea bebe a venit la inceputul saptamanii 42; am refuzat sa-mi induca nasterea - e mult mai dificil decat daca se declanseaza natural, dar am fost mereu la control si am facut si eco ca sa verificam daca bebe mai are toate conditiile. Si cand a vrut el sa vina - totul a fost gata foarte repede si fara probleme.

Wapi & Mihai Theodor 20.04.2010 &Stefan Cristian (19 mai 2006)

Postat

Poti astepta pana la 42 saptamani dar trebuie monitorizat bb f des, e posibil sa elimine meconiu in lichidul amniotic si devine riscant. La mine terminasem 40 de sapt intrasem in 41, dr trebuia sa plece din tara si bb niciun semn ca vrea sa iasa, asa ca l-am rugat sa imi induca nasterea. Am nascut prin cezariana bb de 4.030 kg, perfect ok. Natural nu s-a putut, era f mare si nu a putut trece de bazin. Rabdare pana maine si vezi ce-ti spune. Nastere usoara!

Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei

Povestea nasterii

poze Ana

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...