Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)

Recommended Posts

• Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[bis]BOBOCEII!!!!id="red">id="size3">[bis]
Avem 52 printeseid="red"> [zana] si 53 cavaleriid="blue"> [cavaler] !

BOBOCEI DE IULIEid="size2">id="green">
18 iulie - [copil]Luciaid="size2"> 2400g, 47cm, cezariana, 34s+1 z id="size1"> Claudia Hid="purple">id="size2">
BOBOCEI DE AUGUSTid="size2">id="green">

13 august - [copil] Carla Alexandra id="size2">2900g, 52 cm, APGAR 9, 36s+4z, cezariana id="size1"> Anca81 id="purple">id="size2">14 august - [copil] Florin Razvan id="size2"> 4350g, 55 cm, cezariana, APGAR 9,37s+1zid="size1"> Claudinna id="purple">id="size2">17 august - [copil]Mihnea Cristianid="size2">2600g,48cm,naturala,Apgar9,37s+1ziid="size1"> Corrinaid="purple">id="size2">17 august - [copil]Eduard-Gabrielid="size2"> 1820g,46 cm,cezariana,Apgar8,37s+5z id="size1"> _Giulianna_ id="purple">id="size2">18 august - [copil]Andreiid="size2"> 2400g, 49cm, naturala, APGAR 9,5,36sid="size1"> Andy_galroid="purple">id="size2">21 august - [copil]Vladid="size2"> 3600 gr, 51cm, cezariana, APGAR 9 , 38sid="size1"> Freshanana id="purple">id="size2">22 august - [copil] Mark Theodor id="size2"> 3350 gr, ?cm, cezariana, APGAR ? , 38s+1z id="size1"> Xor id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Mihail id="size2"> 3600 gr, 52 cm, natural, APGAR 8 id="size1"> Didididi id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Alexandru id="size2"> 3170 gr, 50 cm, cezariana, APGAR ? , 38 s , (Spitalul Euroclinic, dr Herghelegiu) id="size1"> Boo id="purple">id="size2">id="blue">24 august - [copil] Matei Gabriel id="size2"> 3300gr, 52 cm, natural , APGAR 10 , 38s+5z, Giulesti, dr. Ciprian Cristescu id="size1"> AlexaM id="purple">id="size2">id="blue">26 august - [copil] Andrey Daniel id="size2"> 3500gr, 51 cm, cezariana , APGAR 9,Clinica Bega, dr. Dorneanu Florin id="size1"> andrey2008 id="purple">id="size2">id="blue">27 august - [copil] Maria id="size2"> 3070 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 38s , Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Kid2003 id="purple">id="size2">27 august - [copil] Mara Elenaid="size2"> 3950 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 39s+6z, Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Simodina id="purple">id="size2">28 august - [copil] Maia id="size2"> 2600gr, 50 cm, cezariana , APGAR 10, 39s+1z id="size1"> JulyMorning id="purple">id="size2">28 august - [copil] Anna Sofia id="size2"> 2900gr, 50 cm, natural, APGAR ?, 36s+2z, Maternitatea Giulesti id="size1"> Joy21 id="purple">id="size2">28 august - [copil] Ruxandra Maria id="size2"> 2850gr, 50 cm, cezariana, APGAR 9, 36s id="size1"> a-rose id="purple">id="size2">
BOBOCEI DE SEPTEMBRIEid="size2">id="green">

1 septembrie - [copil] Lucas id="size2"> 3800gr, 52 cm, natural , APGAR 9,39s+5z id="size1"> Bitza2008 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Sebastian id="size2"> 3550gr, 53 cm, natural, APGAR 9,37s+6z id="size1"> Aly_c20 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Dimitri id="blue">id="size2"> 3930gr, 54 cm, cezariana , APGAR ?,38s+5z,Prof.Radu Vladareanu, Sp.Elias id="size1"> Muuh id="purple">id="size2"> fratior de Alexei(13.07.2006)id="size1">id="blue">[copil]id="blue">4 septembrie - [copil] Irina Alexandra id="size2"> 3300gr,49cm,cezariana,APGAR9,38s id="size1"> Clau_geo id="purple">id="size2">4 septembrie - [copil] Andrei Tudor id="size2"> 4000gr, 55 cm,cezariana,APGAR 9,40s + 3z id="size1"> Dyanira id="purple">id="size2">id="blue">5 septembrie - [copil] Ellen Laura id="size2"> ? gr, ? cm, natural, APGAR ? id="size1"> Mmimi id="purple">id="size2">5 septembrie - [copil] Maria id="red">id="size2"> 3280gr, 52 cm,cezariana, APGAR 9, 38s+3z ,Sp.Elias,[medic] Prof.Radu Vladareanuid="size1"> cocutica id="purple">id="size2">,surioara de Elena id="red"> (04.06.2006)id="size1">6 septembrie - [copil] Bianca Nicole id="size2"> 2900gr, 49 cm,cezariana, APGAR 8/10, 38s+3z id="size1"> Laureta id="purple">id="size2">id="red">6 septembrie - [copil] Alexandru Gabrielid="blue"> id="size2">3600g , 51cm ,APGAR 9 , dr Varlas Valentin ,spitalul Filantropia id="size1">Nicoleta15id="purple">id="s
Distribuie pe alte site-uri

Prima sau a 2a?

LE He, he prima! Fain la intalneala desi noi am ajuns mai pe la sfarsit. Cunoscut Monica, mamica frumoasa si tanara, revazut mamici si piticei frumusei. Lidia multumim pentru poze, foarte faine, am intrat special sa vad daca le-ai pus [:D] Acum pot sa ma duc sa ma culc.

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

Citat:
citat din mesajul lui simodina
Prima sau a 2a?Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)
align="right" id="quote2">prima ...prima...ca eu eram prinsa cu altele[:D] LIDIA id="purple"> [mamica] de[zana] Izabella-Cleopatra id="red"> (20.09.2008) si [copil]Stefan-Eduard id="red">(21.08.2006) id="size1">

revin cu postul de la cap trecut
Citat:
citat din mesajul lui babytza
Lidia nu te-ai lasat paa nu m-ai prins cu mana la furat covrigi [pofta] ce sa fac, sunt si eu pofticioasa [:D]Babytza si puiiid="pink">id="size4">id="Script MT Bold">[hippi]Valentinaid="size3">id="Script MT Bold">id="pink"> [copil]Davidid="size3">id="Script MT Bold">id="teal">Pozeid="green">id="Script MT Bold">Vot pt Maya [flo]id="purple">id="size4">id="Script MT Bold">
align="right" id="quote2">Eu doar am incercat sa imortalizez momentele cele mai importante...voi ati fost protagonistii..[olala][olala]oricum ...intre noi fie vorba ..nu prea se vede clar ce se ascunde in punga alba..[8D]...dar de gustosi sunt gustosi[pofta] LIDIA id="purple"> [mamica] de[zana] Izabella-Cleopatra id="red"> (20.09.2008) si [copil]Stefan-Eduard id="red">(21.08.2006) id="size1">

Am vazut poze super reusite cu bobocei super frumosi !: Alex de Boo ( mi-e dor de mare! ) si Vladut de Feli ( ce papacios ! )Alina, aerosoli pt. tine... sorry, da' nu ma pricep, stii... eu sunt guru de bebelit [:I]; la oameni mari nu ma bag. Poti incerca cu ser fiziologic si ceva mucolitic, ACC de ex., dar... mi-am dat doar cu parerea, asa... dupa ureche.Dya, cred ca ananasul poti sa-l dai linistita; eu n-am experienta cu el - nu le-am dat niciunuia din copiii mei asa proaspat, ci doar sub forma de rondele uscate. Asa le mananca amandoi si Victor, si Dragos roade pe feliuta lui.Ramonzca, eu am comandat de la nandu. Au fost foarte seriosi si prompti cu livrarea, materialul e in regula, cu tesatura buna si aderenta ( nu aluneca ), si culorile sunt in realitate muult mai faine ca pe site. Acum isi desfiinteaza magazinul virtual si au ceva reduceri. Eu i-am sunat chiar azi ca vreau sa-i comand cumnatei mele un wrap pe cand naste.Mama lui [copil] Dragosid="limegreen"> si a lui [bicla]Victorid="green">

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Bun venit in clubul grevistilor de tzitzi [bang] ! Si noi tot asa de cateva zile. Mai rau e ca nici mancare nu mananca. Cred ca la noi sunt de vina dintii ( se pregatesc sa rasara cei de sus - musca cu indarjire tot ce apuca ).
S-ar putea ca Iza sa fie prea satula dupa cereale si de aceea refuza sanul inainte de culcare. Si noi am patit o vreme asa, desi tocmai ca sa nu-l satur prea tare si sa nu mai pape lapte, eu am ales sa-i dau seara masa de fructe. Dar chiar si asa, daca ii dadeam fructele mai tarziu de ora 19 nu mai sugea cum trebuie sau chiar deloc; ma impingea, se incorda pe spate cu niste urlete de enervare si se calma doar cu suzeta in gura. Prin urmare am acum grija, ca daca reusesc sa-i dau masa de fructe, sa nu fie dupa ora 19.

Noaptea recupereaza ei cu suptul, chiar daca nici eu nu stiu exact ce se intampla - stau cu bluza de pijama in cap si cu tzitzi pe-afara la autoservire, dar cert e ca dimineata are un pampersoi gata sa explodeze de atata urina.

Mama lui [copil] Dragosid="limegreen"> si a lui [bicla]Victorid="green">

align="right" id="quote2">

multumesc mult pentru raspuns [flo][flo][flo][flo][flo]

daca tu zici ca e OK ...m-am relaxat ...
ca la pediatrul nostru chiar nu vreau sa ma duc pentru chestia asta...tot astept sa ma inscriu la alt pediatru...pina atunci sper sa ne revenim cu apetitul pentru tzitzi..ca altfel ..se duce "tzitzi" pe apa simbetei[:D]

LIDIA id="purple"> [mamica] de[zana] Izabella-Cleopatra id="red"> (20.09.2008) si [copil]Stefan-Eduard id="red">(21.08.2006) id="size1">

Buna seara !

Multumim tuturor pentru urari.

Babymom, multumesc pentru raspuns[pup].

Imi pare rau sa aud ca atat de multi copilutzi sunt bolnaviori.

Sebi e bine, multumesc lui Dzeu...

Pustiului meu ii place reclama la coca-cola, cea cu Duffy.Lasa si tzitzi si ridica imediat capul, si se aseaza din nou la supt cand se termina reclama.

Am vazut si eu foto de la inalneala IOR...ce mamicute/gravidute frumoase, iar bebeiii...SUPERBI!

Noapte buna!

[9cer] Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)[loveyou]

Minunea noastra

Grasunelul radeid="size1">

Lidia, nu zic eu ca e chiar OK ca nu papa mai multa tzitzi, dar... ce le poti face? Si eu ma agit pe moment, iar apoi imi revin si-mi spun ca oricum nu am cum sa-l fortez sa manance mai mult decat vrea el. Eventual ai putea sa-i mai reduci din cantitatea de mancare la fiecare masa si in locul mancarii sa suga mai mult, dar... pana la urma asta e unul din scopurile divesificarii - intarcarea in trepte, nu? La un moment dat la asta vom ajunge; nu vor mai suge ci vor manca mancare solida, deci... trebuie sa acceptam si sa ne obisnuim.

Mama lui [copil] Dragosid="limegreen"> si a lui [bicla]Victorid="green">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...