Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Suntem un id="size4">id="blue">[si-eu]de mamici si licurici de ianuarie-februarie 2009!id="size4">id="blue">capitolele clubului nostru de scutecele:1,2,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,24Povestea noastra...Totul a inceput prin aprilie, mai…cand doua linii colorate s-au grabit sa apara si au adus cu ele multe lacrimi de bucurie si implinire…apoi au urmat asteptarile, emotiile, rugaciunile pentru ca grauntelul din burtica sa fie sanatos si sa creasca mare. Asa a inceput ….Odiseea Noastra, Odiseea viitoarelor mamici de ianuarie-februarie 2009.Am avut clipe minunate, clipe de bucurie in care fiecare isi impartasea gandurile, sentimentele si povestea cu mandrie de bebelusul care crestea in burtica saptamana de saptamana…apoi luna de luna. Am creat prietenii pe care poate nu le poti crea intr-o viata, am impartasit pareri, opinii asemanatoare si uneori diferite....am incercat sa ne ajutam cu sfaturi si sa fim aproape de cele mai greu incercate...suflet la suflet. Am ras si am plans impreuna. De multe ori am povestit lucruri pe care in mod normal nu le-am fi spus nimanui, ne-am descarcat sufletul, am cautat un sprijin, un sfat, o vorba buna. Ne-am mandrit cu burticile apoi au inceput sa apara licuricii…am avut emotii pentru fiecare dintre noi, am asteptat cu sufletul la gura sa se nasca fiecare licurici. Ne-am rugat si am sperat sa fie totul bine. Am plans si am fost alaturi de mamicile greu incercate, pusyketa si mvb, cu care D-zeu a fost prea crud si le-am dorit din suflet ca ingerasii lor sa revina cat mai repede in burtica. Am suferit si ne-am rugat pentru cea mai tare esenta, bebelusa Dalmei, sa traiasca si sa creasca.Iata insa ca a venit si momentul in care trebuie sa incheiem aceasta etapa de burtici si sa continuam alaturi de minunile care ne-au adus lumina in viata, care ne-au facut sa uitam de toate greutatile. Am devenit MAMICI....unele pentru a doua oara sau chiar pentru a treia oara. Cineva de aici spunea ca cel mai frumos dar al unei femei este acela ca poate da viata. O femeie nu este femeie si nu este implinita pana nu devine mama. A fi mama este cel mai frumos lucru din lume si de aceea vreau sa inchei prin a multumi lui D-zeu pentru fiecare dintre noi, pentru ca ne-a daruit acest har si ne-a trimis copii sanatosi.id="blue">id="size1">asa se naste o mare iubireid="red">id="size3">

Capitolele Odiseei noastre:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 4
  • Răspunsuri 234
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Neatza!

Iar m-am trezit de "placere" [:D][bibe][bibe] (micola, nici tu n-ai "somn"? [alcool])

Dark, felicitari multe pt vacanta! [pup] Deja te invidiez [:o)]

Lisa, drum bun incoace [:D] Super jucaria pt Anutza! + pozele [olala]

Ada [pup] multumim pt complimente, si fetele tale sunt niste frumoase dulci [il] Pozele is super, iar cand mergi la Bistrita anunta din vreme sa vin si io [:D]

Ciufik, bravo pt succesul cu dive [:D] Dormi? [:D]

Bee, ma bucur mult ca totul e bine [pup]

Ledi, [grup][pup][pup][:D]

Daiopri, sari cu pozele feciorilor! Asa am facut si eu ieri, ca sa fiu sigura ca nu-mi ramane fata nemaritata hehehe[:D][:D]

Cami, multa putere si bafta in continuare cu lucrarea [flo]

Pyc, iti urez si tie drum bun - incoace [:D][flo]

Jasmi - [mamica] de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

id="red">

Postat

'neata!

INGRIDid="red">,"actualizeaza-ma" si pe mine pe listuta,te rog!am inceput cura la 74,3 kg si 91cm in talie.Acum am 72,2kg,89cm in talie si vreau sa ajung pana pe 14,de botez,la 70kg,daca reusesc!

Boierul s-a trezit la 06,34 cu foame teribila,m-a supt si s-a culcat la loc...

O zi buna,somnoroaselor!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Postat
Citat:
citat din mesajul lui jasmi
Neatza! [ Asa am facut si eu ieri, ca sa fiu sigura ca nu-mi ramane fata nemaritata hehehe[:D][:D] Jasmi - [mamica] de Iulia scumpa (10 februarie 2009) id="red">
align="right" id="quote2">Pai nu auzi ma ca o iau io la mine?ca-i frumooasa foc...Doar asa am stabilit ieri pe mess..Promit sa-mi revin pana atunci sa nu fiu o soacra rea.[:D]POZE CU NOI[mamica] de David Christian[copil]
Postat
Citat:
citat din mesajul lui Leditia
Pai nu auzi ma ca o iau io la mine?ca-i frumooasa foc...Doar asa am stabilit ieri pe mess..Promit sa-mi revin pana atunci sa nu fiu o soacra rea.[:D]
align="right" id="quote2">

m-am linistit [:D]

yeee! o sa-mi petrec batranetele pe malul marii [bis][bis]

Jasmi - [mamica] de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
id="red">
Postat

Da-mi si noi la schimb peisaj montan atasat la plod [:D][:D]

Ce imi place mie de copilul asta ....e linistit si doarme cand vede ca ma-sa face curatenie. Doar cand o vede ca vrea sa stea se gandeste el sa nu se plictiseasca mami [bang]

Asa ca fug sa vad poze cat ma lasa [:D] Sper sa nu simta prin somn ce fac.

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Aalina
Da-mi si noi la schimb peisaj montan atasat la plod [:D][:D]
align="right" id="quote2">[:-)))][:-)))][:-)))]io m-am scos deja [pk]Jasmi - [mamica] de Iulia scumpa (10 februarie 2009) id="red">
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...