Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

CAP 1 - GENEZA PLESNELII [:D]- pe 16.11.2008 ora 01:04:32id="red">id="size3">CAP 2 - OBRAZU' HALALALT [:D]CAP 3 - CRACIUN FERICIT [aho]CAP 4 - LA MULTI ANI [aho]CAP 5 - 2009 DE MOTIVE DE RAS [:-)))]CAP 6 - 2009 DE MOTIVE DE RAS [:-)))] - Capitol terminat in 8h 1m 29s!!! pe 01.01.2009id="red">id="size3">[:D]CAP 7 - 2009 DE MOTIVE DE RAS [:-)))]CAP 8 - Alaturi de Gabitza [ruga]CAP 9 - La multi ani, Ioanelor ! [s] CAP 10 - Cele mai jenante... [:-)))] CAP 11 - Cele mai jenante locuri [sex] - Capitol terminat in 8 ore si 2 secunde id="size4">[:D]id="red">CAP 12 - Cele mai ciudate locuri [sex]CAP 12bis - Spovedania... [popa]CAP 14 - Sex, bascalie and rock'n'roll [sex] [:D] [roker]CAP 15 - La multi ani,Misha![flo]CAP 16 - pentru SONIA![majoreta]CAP 17 - EMMA ramai cu noi![pup]CAP 18 - EMMA ramai cu noi![floare3]CAP 19 - Iubire pentru EMMA![grup]CAP 20 - WOW![wow]- Sarbatorim 20 de capitole cu multa dragoste! [grup]CAP 21 - Alarma!!!!![:D]CAP 22 - La multi ani Alex![s]- Capitol terminat in 8h 16m 29s!!! pe 01.02.2009id="red">id="size3">CAP 23 - Alaturi de Gabitza [grup]CAP 24 - Alaturi de Gabitza [grup]CAP 25 - Nu suntem acasa [recevere] CAP 26 - Acu' ce mai facem? [alcool]CAP 27 - Ce ne enerveaza?[:(!]CAP 28 - Ce faceti dupa... ? [xinpat]CAP 29 - Ce ne bucura? [:D] [olala]CAP 30 - Amintiri de demult [hippi]CAP 31 - Alaturi de Gabitza!! [grup]CAP 32 - O floare pe nume Emma! [grup]CAP 33 -SONIA AUDE!!!![batetoba][batetoba]CAP 34 - [ruga] pentru Emma CAP 35 - EMMA INVINGE cancerulid="size1">!!!! [olala]CAP 36 - EMMA VA INVINGE !!! [cavaler]CAP 37 - EMMA VA INVINGE!CAP 38 - Emma, ingeras iubit [q]CAP 39 - Happy Easterbunny !!! [paste][iepu]CAP 40 !!! - Sfaturi de la babe[wow]CAP 41 - Brainstorming![mariaj] [batcap]CAP 42 - Perle de barbati cuminti[pk]CAP 43 -Treceti la raport![:-@]CAP 44 - Misha, we miss you! [grup]CAP 45 - Buna dimineata, soare! [afro]CAP 46 - Soacrele reloaded..[haibat]CAP 47 - Ne recunoastem defectele? [batcap]CAP 48 - Ce calitati avem? [balcon]CAP 49 - Iulia, [grup] [pup] !

[ruga] Drum bun spre lumina, ingeras scump! [ruga]id="green">Povestea unui licuriciid="size2">Suntem alaturi de KAY si de SONIUTZA, vom fi intotdeauna in gandurile noastre cu Dodo-pui, mamica de invingator, iar pe MIHAITZA il pupam duuuuuulce si ii uram sa creasca mare si sa se bucure de viata.id="red">id="size3">Bine ati venit in CLUBUL DE NEBUNI!!!
id="size5">id="Comic Sans MS">[foto]PRIMA INTALNEALA A NEBUNAKELOR - comentata, desigur [foto] [:D][foto]Hard Rock Intalnire (08.02.2009) [foto] [cheers]
[s] [s] [s] [s] [s] [s] [s]
[s] Sarbatoritii luniiid="red"> MAIid="size3">id="blue"> [s]05.06.2007 - Pierre-Sebastien (ficiorul lui Rhoneea)06.06.2007 - Sonia (fetita lui Kay)08.06.1964 - Marius (sotul lui Ana68)08.06.2000 - Mihnea (ficiorul Viol
  • Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=aN87-S6fQI4[/tube]

************************************************************************************

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.roid="red">id="size4">

oanaid="purple"> [mamica] de [aerob] Sid="size3">id="purple">Oid="size3">id="pink">Sid="size3">id="teal">Oid="size3">id="green">Nid="size3">id="yellow">Iid="size3">id="red">Cid="size3">id="orange">Aid="size3">id="brown"> (6.06.2007id="size2">id="purple">)

[yum] "]asa creste Soniaid="red"> : intr-un an

[foto]Sid="size3">

www.helpsonia.com , povestea Sonieiid="purple"> , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! id="red">

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."id="green">id="size2">

Postat

si pentru fetele care nu si-au pierdut juma din adolescenta in Piata Romana :

[tube]

[/tube]

de la hangiul meu pentru voi [pup] !

sa aveti o zi mai buna decat cea de ieri !

************************************************************************************

oanaid="purple"> [mamica] de [aerob] Sid="size3">id="purple">Oid="size3">id="pink">Sid="size3">id="teal">Oid="size3">id="green">Nid="size3">id="yellow">Iid="size3">id="red">Cid="size3">id="orange">Aid="size3">id="brown"> (6.06.2007id="size2">id="purple">)

[foto]Sid="size3">

www.helpsonia.com , povestea Sonieiid="purple"> , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! id="red">

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."id="green">id="size2">

Postat

si prietenii nostri tristi [:D]

[tube]

[/tube]

vai ce mai sufeream noi impreuna cu melodia asta, sub ploaie, imbratisati... aaaaaahhhhhh....w

[foto]Sid="size3">

Postat

sa se trezeasca cineva ca facem capitol muzical daca nu !!!

TREZIIIIREAAAA !!!id="size5">id="red">

of, ca am uitat sa va dau : [cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea]sa vad cui nu-i ajunge !

[foto]Sid="size3">

Postat

fereasca-ma sfantu da cata spor ai avut de dimineata. tu sigur ai dormit frumusico?

neata tie si la fete.

si da...eu sunt azi cea careia nu o sa-i ajunga [cafea]

cat mai multa oana, cu miere, cu coffeta si in butoiul de 1000 de litri.

cred ca aveam vreo juma de ora de somn cand m-am trezit in tunete si fulgere. asa speriata ce am fost.max logic...era la pascut cu [porc] il zgaltaii cat se deschida ochii si deodata...fulgere....si s-a trezit instant si el...si dai si scoate toate cele din priza sa nu cumva sa le fulgere si pe ele...noapte agitata am mai avut.

misha sper sa ai vreme frumoasa in restul de 10 zile. lasa, organu sa traiasca [pk] ca se acopera gaura din descoperire.

acum am duc sa bag o [cafea] in vena....

deci avem capitol muzical aniversar....ia sa vad eu o dedicatiune acuma pt fete[:D]

[flo]Povestea unui Licuriciid="red">id="size3">

Pozeid="blue">, Just Meid="blue">

Infertilitatea este o boalaid="red">

Bazar pt Mihaitaid="size3">id="blue">

Teledon pt Mihaita

0 900 900 320 - pt 10 euro

0 900 900 325 - pt 5 euroid="size3">id="blue">

[sofer] ambitioasaid="navy">

Postat

neata...

oana,moama,da'ce matinala ai fost....bine ca te-ai gandit in sfarsit la cafea,ca eu mi-s chioara de somn,ca de obicei...bey,frate am o tuse seaca,care nu ma lasa sa dorm ....si tusesc cate juma de ora,de ma ridic din pat mereu sa bag un tantum si asa se duce cate o ora juma,de-mi trece tot somnul....paul face misto de mne si-mi zice ca asa debuteaza gripa porcia...[:D]

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOMid="red">

**********0 900 900 320-pt 10 euroid="red">**********

**********0 900 900 325-pt 5 euroid="red">**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

Blogul lui Mihaita

Despre noi,aici!

A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Postat

'neata! Eu v-am tot trimis soare si voi trimiteti ploaie? Cred ca azi noapte a plouat... ca era ud pe jos, nu ca as fi auzit. Iar acum e cerul negru. Sigur nu scapam de o rapaiala buna. M-am trezit cu intarziere... noroc ca am visat ca suna un ceas, ca altfel cred ca mai dormeam cateva ore. Si acum am venit cu halba cu cafea sa vad ce ati mai scris. Dar dau de Nicu Alifantis si ma pun pe bocit [q].

Va las si eu doua melodii. As fi vrut sa gasesc variantele mai vechi. Eu ma duc sa mai iau o cutie de servetele [q]. Unde or fi tineretile mele? (Uite ca scriu si versuri. Apropo, pe unde mai e Diarux?)

Enjoy!

[tube]
[/tube]

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=GoSIGXoLrtg[/tube]

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro

0 900 900 325-pt 5 euro

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...