Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat
Buna ziua mamici. In urma unui exudat am aflat ca baietelul meu de 1 an si o luna are candida in gurita. Doctora mea mi-a zis sa-l sterg cu glicerina cu stamicin si sa-i dau 1/2 drajeu cu stamicin dimineata si 1/2 seara timp de 7 zile. Problema e ca sunt fff amare. Stiti vreun alt remediu? Ceva naturist, vreun sirop.........Si inca ceva... S-a iritat ff rau de la pampers si de la caldura. Am incercat cu nidoflor, fluocinolon, pudra si nimic. E din ce in ce mai rau. Cu ce as mai putea sa-i dau? Eu pampers ii pun doar noaptea pentru ca ziua spune cand face pipi. Foarte rar se intampla sa scape pe el.
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Buna! Despre candida nu-ti pot spune nimic caci nu ne-am confruntat cu aceasta problema si daca dau un sfat il dau doar daca am experienta proprie si nu din auzite.

Cu bubitele de caldura ne confruntam si noi si avem 2 metode de a le combate:

1.amidon alimentar se pune in baita si se spala copilasul...asta daca nu e foarte grav.

2. acid boric ( 1 lingurita si jumatate la 250 ml de apa...se fierbe apa si se da in clocot cu acidul boric, se raceste si se tamponeaza zonele probleme...)asta daca iritatia e mai urata caci acidul boric usuca mai tare pielea.Eu pastrez solutia intr-un recipient de sticla steril si o folosesc la nevoie .Acidul boric il gasesti la farmaciile cu laborator.

O vara racoroasa!!!

Postat

Candida se trateaza si cu bicarbonat de sodiu diluat in apa dar cat mai concentrat. Nu e amar ci oarecum sarat. Se face gargara, se bea, se tine in gura, se clateste...

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Postat
Noi am cumparat din farmacie glicerina boraxata cu propolis, e foarte bun. Din cauza candidei are probleme si la fundulet. Neaparat vorbeste cu medicul, pentru ca atunci cand are candidoza foarte severa ajunge si la fundulet sa aibe iritatii. Sa incerci sa eviti dulciurile, fructele, astea favorizeaza si mai tare aparitia candidozei. Apa cu bicarbonat de sodiu e foarte bun, dar incearca sa nu-l mai faci cu creme la fundulet, sa stea cat mai mult cu funduletul uscat. Eventual incearca sa-l faci seara cu rivanol, si asta usca si dezinfecteaza.
Postat
si fata mea a facut candida la botez cand a pupacit o toata lumea pe manute si ea le a bagat in gurita[bang]glicerina cu stamicina si anestezina si vit e...asta era combinatia facuta la farmacieiar la fundik s ar putea sa se irite tot de la candida
Postat
Si eu cred ca este de la candida. Eu nu am avut nicodata probleme cu el in sensul de iritatie la fund. Acum e prima data. De fapt este iritat in zona inghinala. Si in loc sa-i mai treaca e din ce in ce mai rau. Nu stiu cu ce sa-i mai dau. I-am dat si cu pudra baneocin, nidoflor, bepanthen. Sper ca nu-i vreo problema ca i-am dat cu astea avand in vedere ca e posibil sa se traga de la candida iritatia.
Postat
si fetita mea a avut candida la 6 saptamani.Pediatra ne-a dat Diflucan (2 ml in prima zi iar apoi inca 2 zile 1 ml).Am scapat de ea si din spusele pediatrei nu o sa mai avem probleme..Acum fetita are 6 luni :)
Postat

Diflucan e foarte tare si ataca ficatul. E mai tare ca Nizoral....

Fara sfatul medicului nu l-as administra. Mie candidoza imi trece cand e cazul (cand iau antibiotice mereu dezvolt candidoza dar numai vaginala) cu Gynofort crema 2% sau Nidoflor. Gynofort e pt aplicari vaginale dar ca orice crema se poate aplica si extern insa cred ca ar functiona doar ca adjuvant in cazul copilului tau. Ca leac babesc in afara de bicarbonat erau galbenelele (crema si ceai de baut si pt aplicari locale).

Oricum problema trebuie rezolvata din interior si cremele si ceaiurile se folosesc ca adjuvant.

Candida e o bacterie ce traieste in intestin in mod normal si se dezvolta de la antibiotice in anumite zone. Deci trebuie tratata din interior spre exterior pt ca daca apare iritatie si la fundulet si in cavitatea bucala inseamna ca e afectat tot tractul digestiv de ea. Si tratamentele facute doar la extremitatile tractului digestiv nu pot functiona cata vreme ramane activa in stomac/intestin in colonii prea mari.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...