Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

"Gravidutze si mamici de Cluj - 164"

Postări Recomandate

Postat

GAbi, foarte usor a trecut peste operatie. Deja am uitat ca a facut-o. In ziua aia a fost mai greu, dar din cauza ca i-a micsorat si amidalele, ca daca nu nu cred ca ar fi avut dureri.

MAi vorbeste putin pe nas, dar ori m-am obisnuit cu el, ori incet incet isi revine. Acum, cind doarme, nici nu se aude respirind. Inainte sforaia si avea intreruperi de respiratie(nu stiu daca chiar apnee clasica, dar suficient sa fie deranjant si pt el si pt noi).

Si eu vreau intilnire!

Ioana mama de [copil] Patrick Alexandru (01.06.2007)

• Răspunsuri 237
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Ioana, grozav! Sunt aproape sigura ca la aceeasi interventie vom ajunge si noi! Acum, Sara e bine ca nu a mai contactat virusi, dar odata cu intrarea in colectivitate, sigur vor fi din nou probleme cu amigdalele si polipii. Macar acum nu ma mai tem[pup][pup][pup]

Somn usor!

Propun sa ne vedem saptamana viitoare, seara, pe la 17.00-18.00, Taverna?

Gabriela, mami de [zana]Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

cum au venit pe lume printesele mele

Postat

NEATZA[cafea]

Eu acum lucrez in cluj la un cabinet de medicina de familie si e ok imi place,doar ca salariul e foarte mic .Victor e la mama la Valcea si ne este greu din cauza distantei.

Miercuri il aduc la cluj pentru ca trebuie sa l operez de fimoza.

la intalnire si eu vreau sa vin pentru ca imi e dor de voi.

Gabi ai 2 printesici superbe[pup][pup]

Va pup si va doresc o duminica frumoasa si sa speram ca scapam e ploi.

magda si victoras ( 31.03.2008) Victor si mami http://community.webshots.com/user/magdutza24

Postat

Magduta, bine ca ai dat un semn! Bine ca iti place ce faci, asta e cel mai important! E drept ca nici banii nu sunt de neglijat[:D] Chiar urmaream ce oferte avantajoase sunt pe afara[pup]

Mergem afara ca azi ne face tati gratare! Duminica frumoasa fetelor!

Gabriela, mami de [zana]Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

cum au venit pe lume printesele mele

Postat

noroc cu forumul ca mai stiu si eu in ce data suntem..deci, azi e 9 august :)

tot fornait e micutul..poate sa respire bine numa dc il tin eu in sus, sau la aer, vad ca in parc doarme f linistit. eu sunt nedormita de nu stiu cand..

tanti care venea la curatenie luna asta nu e disponibila, cu chiu cu vai mi-a trimis azi un mesaj, desi o tot sun de miercurea trecuta.:(

maine dim va veni Campean sa il vada pe micut, sa vedem ea ce zice, ca de ser fiziologic m-am saturat, si maien face o sapt de cd e tot asa, cu secretii.

la Taverna spatiul de joaca e aproape de mese? ma gandesc sa merg acolo de ziua mea, si cum suntem tot cu copii, ar fi mai usor asa, macar o ora juma de am putea sta ;)

Stefan e treaz de la 6..e ora 2..si n-are niciun chef de somn..de regula dureaza cam 2 ore asa procedura adormitului..se trezeste dupa-am. f tarziu, ratam iesirea de dupa-amiaza in parc, dar la noi in camera nu vreau sa il invat, ca altfel nu mai scapam de el.;)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Postat

Buna ,buna !

Si eu vreau la intalneala Ora 18 ne convine [:D]Dar unde e Taverna asta ?[:-@]

Paula,nu mai fii amarata [pup][flo]Or veni si zile mai frumoase[flo]Te-am vazut la plimbarica :)Eu i-am pus lui Andrei in nasuc laptic direct din san de atunci nu mai am nici o pb Si soacra-mea atata mi-a zis dar nu a avut cine sa auda(adica eu,incapatanata)Am zis ca mai mare prostie nu am auzit La noi a mers [pk]

Si eu am niste zile f grele cu Andrei nu vrea papa [q]Ma omoara Sta cu capul in piept de nu pot sa-i dau nimic [bang]Cand a papat s-a constipat(el care era un kakacios)Pb si pb O luam incet ca nu-i stress cat curge tzitzi[:D] Dar e un scump de copil Imi vine sa-l mananc Cum imi ia el fata in manute si ma mangaie Ma topesc E un mamos [:-@]

Gabi,ce familie frumoasa sunteti [flo]M-am indragostit de fetele tale

Alex,ne vedem maine [asia]saru'mana pt programare Sper sa ajung in timp util si inapoi sa-mi hranesc nazdravanul[alcool]

Andreea,Filip e adorabil [olala]

Nu mai stiu Am vrut sa zic multe dar ma doare capul de mor si nu mai pot gandi

Va pupam !

mami[9cer] de 2 ochi albastri

Postat

eu sunt acum si sg cu ei, ca pe dnu sot l=a apucat cheful d eplimbari. Stefan nici vorba sa doarma, mi-a facut casa vraiste..acu asculta muzica si ii trebuie la maxim..[bang]

acum am hot ca voi iesi doar eu la plimbare cu micu...stefan va ramane acasa.

nici asa nu-i corect, ca eu nu am timp pt micut deloc, ca stau de fundu lui stefan si tot degeaba.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Victo
eu sunt acum si sg cu ei, ca pe dnu sot l=a apucat cheful d eplimbari. Stefan nici vorba sa doarma, mi-a facut casa vraiste..acu asculta muzica si ii trebuie la maxim..[bang]acum am hot ca voi iesi doar eu la plimbare cu micu...stefan va ramane acasa.nici asa nu-i corect, ca eu nu am timp pt micut deloc, ca stau de fundu lui stefan si tot degeaba.Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
align="right" id="quote2">Doamne cata rabdare iti trebuie [bang]mami[9cer] de 2 ochi albastri

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...