Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

"Gravidutze si mamici de Cluj - 164"

Postări Recomandate

Postat

Salutare,

La Multi Ani, Ramona si tot ce iti doresti sa ti se implineasca !!![flo][flo][flo]id="red">

La Multi Ani, cu mare intarziereid="size1"> pt Adriana!id="red"> Povesteste-ne, ati adus-o pe Alexia, cum e familia reintregita?

Eu am renuntat la bona, i-am spus de dimineata ca nu simt nicio imbunatatire si nicio apropiere in relatia ei cu Ana si ca ne oprim. Acuma ma tot gandesc daca nu cumva m-am pripit, nu ca as regreta-o pe bona dar simt ca intru in criza de timp.

Gabi tu cum ai gasit-o pe Mihaela, ea avea experienta cu copilasii? Ati gasit locatie pt aniversarea Sarei?

Intr-una din seri cand se plimba cu tati, Ana vede un baietel care invata sa mearga pe o bicicleta si R o intreaba daca vrea si ea o bicicleta, Ana raspunde incantata: Daaaa. Atunci tati o intreba daca vrea sa o primeasca de ziua ei, la care ea raspunde: Nu, tati, de ziua mea vreau petrecere si tort!!!

Foarte misto filosofia matinala si de la miezul noptii![:D] jos palaria pt niste mamici/gagici super!

Diana, mami de Ana (13.09.2007) si [gravi] 38+

Povestea Nasterii Anei

• Răspunsuri 237
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

RAMO, LA MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI ALATURI DE TATI SI BEA!id="red">id="size3">

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Postat

gabiid="red">, dc mergeti la gradi din toamna, nu crezi ca ar fi bine sa vb si cu pediatra si sa faci sarei o cura de imunizare?

noi facem cu septilin, pana in 15 sept. sper din tot sufletul sa mearga.

Postat

Paula, tot la ceva naturist ma gandesc si eu pt imunizarea Sarei, azi am facut vaccinul Sofiei si am uitat sa intreb, dar m-a necajit ca a zis ca i se pare ca vede o usoara asimetrie la picioruse. Pt linistea mea, mi-a da trimitere la alt ortoped. Noi am fost la Vasilescu si a zis ca e ok, nu a vazut nimic. Sper din suflet sa fie totul in regula, acum mi-a bagat ghimpele[q]

Diana, prin agentie am gasit-o pe Mihaela, si da, are experienta cu copilasii, ea a renuntat la facultate prin anul 3, e o fata f inteligenta si cu multa rabdare. Ai procedat bine cu bona, daca asa ti-a dictat instinctul[flo]

Pisi a fost f cuminte la vaccin, avem revizia gata, 68 cm, 7, 650 kg.

Gabriela, mami de [zana]Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

cum au venit pe lume printesele mele

Postat

Buna fetelor,

remember me?[:D]

Nu am mai scris de ceva timp pentru ca am tot fost plecata si nu am apucat sa intru. daracum am recuperat, v-am citit, m-am minunat de povestile voastre si am ainvatat din exeprienta voastra de mamici. Nu de alta dar eu vreau 3 copii si la catde greu pare cu 2......incep sa am dubii ca dupa primii 2 voi mai avea curaj si de al treilea[:D][:D].

Noi ne simtim bine, Luca creste si ma loveste de numa. E superba senzatia si abia astept sa setrezeasca si sa il simt. uneori il trezesc eu numai pentru ca mi se pare ca a trecut destul de mult da cand nu l-am simtit [bang][bang]. Azi am fost la doctorita de familie si mi-a gasit pulsul destul de mare si m-a cam speriat. ca a zis ca nu-i bine si sa am grija. Sper sa fie totul bine pana la urma.

Vroiam sa va multumesc pentru nrul de telefon de la cursul de gravidutze de pe Pasteur. Sincer nu mai tin minte cine mi l-a dat dar am reusit si eu sa merg saptamana asta si mi-a placut la nebunie. Sunt foarte incantata si abia astept urmatorul curs. L-am luat si pe sotul meu cu mine si el a spus ca nu vrea sa lipseasca de la nici un curs pentru ca i-a placut la nebunie.

Va puuup cu drag pe toate fara exceptie[pup][pup]

[gravi] 22+[baietel]

S-a intamplat minunea mult asteptata!

Postat

hehe..ia uite la ukumeid="red"> ce viteaza e..direct 3, hai? bine bine, hai ca mai vorbim peste vreo 3-4 ani, oki??????????

mai, sunt dragalasi astia micii de numa.:) mai greu cd cresc :)

acum Stefan imi analizeaza toate cele. ii tot spun expresii de genu.."pune mana si te culca"..si el incepe..cum mami sa pun mana? si tot asa, nu imi vin acum alte exemple in minte.

aa..si ma corecteaza..dc numa mormai din gura, ceva de genu "ihi"..el zice..mami, daca ai gura, zi "da"[:D]..ma, pe asta nu stiu de unde o stie..de pe la gradi.:)

si ma distreaza cd vrea el neaparat sa imi explice ceva..imi atrage atentie.."mami, asculta pe mine"..si apoi incepe sa turuie..

Gabiid="red"> si eu zic sa mergi la ortoped. ei au ochiul cel mai bun.;)drita noastra ne zicea acum de un dr Cosma, de la recuperare.

pe al meu cel mic sper sa il imunizez cu lapticul meu.

asa a fost si la mine cu Stefan, dupa ce am inceput diversificarea si am inceput sa scot din mesele de lapte, gata, si lapticul meu se ducea vazand cu ochii..

targetul meu e 6 luni exclusiv..si apoi macar vreo 2 luni asa daca se poate. sa iesim din iarna ;)

tie ti-a venit indemnizatia?

incep sa ne ramana mici hainutele :)

Meliid="red">, tu cum il imbraci pe David? eu dc il tin numa in pant. scurt sau maneca scurta, mi se pare ca e rece piticotul.am niste salopetici subtirele..cu maneca lunga..ma gandesc ca totusi is bune si pt afara, ca ba mai bate un vanticel, ba sa nu il arda soarele...

revenind la capitolul soti, am mai zis eu parca o data, ca am renuntat sa mai sper macar ca se va schimba si va deveni ajutorul meu de nadejde in ale gospodariei :):)...asa ca incerc sa caut alte solutii..ori mai las si inchid ochii cd vad ca nu e curatenia pe care as vrea-o- pe el il mai responsabilizez cu aspiratul.ii mai zic, ba cu frumosul, ba fara ;)

acuma am nimerit si aiurea cu tanti asta cu curatenia ca n-a putut veni luna asta, cd aveam nevoie mai mare..sa caut pe altcineva..nici nu stiu..parca incet incet ma mai descurc..bine, casa e dezordonata, dar asa suntem si noi, asa ca n-am pretentii..haine aruncate..tot felu de nimicuri peste tot..din astea.

cu mancarea..fac la 2 zile. dim. mai sarim peste mese ca sa avem timp de parc (si nu comenteaza), seara tot asa..eu mananc cam ce preg. pt stefan..sotul..mai o chinezarie, mai o pizza, mai niste salam si branza..iaurt...

acum tot caut o reteta de pandispan, ceva de genu de facut la masina de paine, sa avem si dulciuri prin casa.

ioana,id="red"> chiar te rog sa nu te plamgi ca ti-e somn, ca dc ai dormi 4 ore pe noapte cum ar fi?

Postat

LA MULTI ANI RAMONA! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLNITA ALATURI DE CEI DRAGI!id="red">

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filipid="purple"> (24.06.2010)id="purple">

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE id="green">id="size4">

Printul Eric are...id="limegreen">

Printisorul Filip creste...id="limegreen">

BLOG DE PICI...id="red">

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...id="blue">

Postat

LA MULTI ANI,RAMO!!!MULTA SANATATE, FERICIRE SI UN BEBE PT BEAid="red">[flo][flo][flo][pup]

Elena id="red">, mamica lui [rulo]Dragos Stefan (9mai2007) si [buburuza] Iulia Anamaria (16 sept2009)id="red">

Postat

ma tot pregatesc sa va scriu ,insa cu timpul stau tare prost

eu cu Dragos suntem bolnaviri[q],sper sa teaca rapid

cu Iulia e ok insa mi se pare ca ii fuge genunchiul stang putin intr-o parte, am fost la dr si ne-a spus sa mai asteptam putin pana i se intareste musculatura picioruselor, sper sa nu fie nimik

gaby sper din suflets a fie o alarma falsa

tare frumos vb de familia ta, sa stii ca ai mare norok cu Mihaela [flo]

fetelor e tare greu la inceput , insa tre sa te mobilizezi si sa iti organizezi tae bine timpul.

uneori reusesc alteori clakez, dar trecem incet incet, eu sunt epuizata , obosita psihic si incerc sa ma echilibrez si sa fiu un exemplu pt copii mei.

noroc cu C care ma ajuta cand sunt nervoasa si stie sa ma tempereze, mai mut e de lucru la mine nu la copii [:I]

toata ziua is ca o lelita taca taca taca....nu prea mai am rabdare , dar concediul acesta ne0a priit si eu m0ai m revenit [8D]

Elena id="red">, mamica lui [rulo]Dragos Stefan (9mai2007) si [buburuza] Iulia Anamaria (16 sept2009)id="red">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...