Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Fetita nu era infundata prea rau (de fapt mi s-a parut ca iese mereu ceva cand sufla si poate respira binisor. De obicei ii pun picaturi cu apa cu sare, dar de data asta am uitat, nu stiu de ce, poate pt. ca nu mi se parea f. infundata).

Totul a inceput cu o banala raceala, apoi, in ultima zi de scoala s-au jucat afara si le-a spus sa-si toarne apa in cap. S-au sters ei pe par, era soare, dar vant si de acolo a apucat-o. Cel putin asa cred...

Am sa tin minte pe viitor, ca la fiecare raceala, cat de mica, sa-i "spal" nasul. Din pacate, mai mereu cand i-am pus, "boala" si-a vazut de mers...

Am mers la doctor, i-am pus 7 zile picaturi cu antibiotic in ureche (are otita externa cu scurgere), nu o mai doare, decat f. putin, dar urechea tot ii curge.

Asa cum o vad, are mai tot timpul ceva de tras sau suflat, "flegma" in cap..., cum sa-i zic... fluid in spatele timpanului, muci in nas si in gat, sinuzite, tuse la raceala, conjunctivita, pungi sub ochi... pe toate le-a facut anul asta...

Take jid="green">oid="red">yid="navy">! (poze)

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Ce varsta au copii? daca au pana in 5 ani de ce nu le faceti vaccinul antipenumococic? Pneumococul e cel mai frecvent, cam 80%, implicat in otite... plus alte boli de cai respiratorii superioare frecvente la copii.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...