Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

[EU]Continuam acest subiect care este dedicat strict celor interesate de cele mai noi tehnici de reproducere asistata.Acesta se doreste a fi un subiect cu linkuri si sfaturi utile din Austria, Germania, Belgia, Spania si alte tari din UE si nu numai pentru cuplurile care apeleaza la fertilizare in vitro sau inseminari artificiale Deci, fetele nerabdatoare a posta aici ce au gasit prin lumea larga, in tari in care se practica fiv deja de zeci de ani - le invit aici.Le invit tot aici si pe cele care doresc sa afle tot ce se intampla cu organismul lor in timpul acestor proceduri care pentru unele cupluri reprezinta ultima solutie de a avea un copil.id="Times New Roman">1id="red">, 2id="red">, 3id="red">, 4id="red">, 5id="red">,6id="red">, 7id="red">,8id="red">,9id="red">,10id="red">,11id="red">,12id="red">,13id="red">,14id="red">,15id="red">16id="red">,17id="red">,18id="red">, 19id="red">,20id="red">

LISTA CLINICI AUSTRIA
id="size3">
1. Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuzid="size3">id="red">Vienaid="teal"> infiintata in 2001id="Times New Roman">FIV 2600 EUR, ICSI 3000 EUR, PICSI 300 EUR, IAD/ FIV cu donor, crioconservare 600 EUR, anestezie 160 EUR (nu fac IMSI)Fondatorul clinicii este Prof. Andreas Obrucaid="teal"> , un medic foarte capabil, e seful asociatiei FIV din Austria si in plus este manager la o firma producatoare de medicamente de fertilizare. Are super-studii asa ca in ciuda site-ului primeste un vot in plus. Dr Obruca a fost primul din Austria care a introdus si implementat cu succes ICSI cu spermatozoizi din biopsie testiculara; e unul din cei mai cunoscuti dr din domeniul infertilitatii din Austria (fiind profesor Asociat la Universitatea Viena, presedinte al multor Asociatii, etc). Clinica face parte dintr-un spital privat. Au clinica si in Bratislava. Unul din medicii fondatori ai clinicii, Univ.Prof.Dr. Heinz Strohmer colaboreaza si cu Clinica Polisano din Sibiu pt fiv.id="Times New Roman"> Hoteluri Viena id="maroon">

2. Kinderwunsch Institut Schenk GmbHid="size3">id="red"> Dobl (Graz)id="teal"> au acreditari specialeid="Times New Roman">FIV, ICSI, AH, IAD /FIV cu donorFIV = 220O EUR, ICSI = 2500 EUR

3. Institut for Reproductive Medicine and Endocrinologyid="size3">id="red"> Bergenzid="teal"> (au clinici in 4 tari ale lumii)practica o tehnica noua - se numeste "Polscope retardance" si determina gradul de maturare al ovocitului (si deci e mult mai sigur sa rezulte un embrion viabil); e un test care se face prin punerea ovocitului intr-o anumita luminaid="Times New Roman">FIV, ICSI, P-ICSI, IMSI, IAD/FIV cu donor, AH, IVM, BlastocistFIV = 4150 EUR, Biopsie = 1150 eur, AH = 175 eur, IMSI = 600, PICSI = 350 EUR, IVM = 4150 EUR, IAD = 840 EUR

4. Wunschbaby Zentrumid="red">id="size3"> Vienaid="teal">infiintata in 1982Aici s-a facut primul FIV din Austria, au experienta vasta; clinica este co-fondatoarea clinicilor unguresti “Kaali Intezet” din Budapesta, Gyor, Debrecenid="Times New Roman">FIV, ICSI, Polar Body, AH, IMSI = 600 eur, transfer blastocistICSI + AH = 2690 eur+10%, Polar Body = intre 1000 eur si 1800 eur in functie de nr. ovocitelor, INVO Cell = 900 eur

5. KinderWunsch Klinikid="size3">id="red">Wels (Linz)id="teal">infiintata in 2002id="Times New Roman">FIV, ICSI, Polar Body, AH, P-ICSI, IMSI, Embryo Glue, IVM, IAD / FIV cu donor preturiid="purple"> FIV = 2310 EUR, ICSI = 2805 EUR, PICSI = 2915 EUR, IVM = 4213 EUR, AH = 275 EUR, Polar Body = 1452 EUR, BIOPSIE = 715 EUR, Anestezie = 175 eur hoteluriid="maroon"> Cazare Wels si apropiere id="maroon"> hotel ieftin in Linz (foarte aproape) :29 eur/persoana=58 euro/camera id="maroon"> statiune recomandata in perioada FIV-ULUI http://www.attersee.at/id="maroon">

6.
  • Răspunsuri 230
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Fireyesid="red"> cred ca toate fetele si-au pus la un moment dat aceleasi intrebari ca tine. Poate ca tine de soarta fiecaruia dar atata timp cat lupti si nu cedezi iti poti schimba soarta. Se zice ca soarta si-o mai face si omul cu mana lui. Te pup si iti doresc multa putere si rabdare.[pup]

Kitta id="red">vezi ca vreau sa trec la gravidute in acest capitol. DEci maine e musai sa vii cu un rezultat pozitiv. Uite scot si cateva majorete pentru tine [majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]

Lucaid="red"> bafta multa la stimulare sa ai cele mai bune ovocite din care sa rezulte fetita ta mult dorita.[pup]

elena [gravi]+31 [fetita] Ana Maria & [baietel] Matei Stefan AMR 7 saptid="red">

Burtica mea la 28 sapt

Lucrusoare bebelusi

Camera piticilorid="red">

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Postat

OneFineDay felicitari! [flo]id="red">

KITAAAAAAAAAAAid="red"> pumnii sunt stransi bineee..

lilisor id="red">te puppp´

medaaaaa id="red">sunt aci..stii tu..pup si multa..multa baftaaa

elena Moniid="red"> va pup

Luca id="red">trebe sa fie bineeeeeeeeeeeee pupp

va pup pe toateee

[cool] oltencutza mea iubita id="red">[copil]

"Stelele care cad, nu pier

Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!id="red">

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

id="red">

"Port in suflet povestea licuriciului Emmaid="size4">id="Book Antiqua">"id="red">

Postat

Elena[pup] esti draguta! am sters mesajul de aici, ca mi-am dat seama dupa ca era prima postare de la capitol si am zis sa nu stric eu un inceput de capitol cu prostii!... mai bine sa ne bucuram de reusite decat sa ne amaram aiurea si fara sens... (bine, nu m-a rabdat inima si l-am mutat la celalalt capitol[:D]

id="teal">id="size1">id="Arial">

Postat

fetelor, mi-au dat lacrimile cand am vazut cate felicitari am primit. Multumesc din suflet [flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo] Nu va scriu numele la toate ca mi-e frica ca uit pe careva si dupa aia[batcap]

Elenada Elenadaid="Arial Black">Elenadaid="red"> (daca iara nu am bagat efectele ca lumea [bang]...) merci mult de tot ca m-ai trecut ca si garvidutza, nu-mi vine sa cred ca aia sunt eu ;-)

Am mai facut un test azi dim si la fel de tare se vede liniutza, asa ca la carte ;-) Nu ne vine sa credem, sotul m-a rugat sa-i dau testul sa-l aiba cu el la servici sa se mai uite din cand in cand ca altfel totul e asa de ireal.

De simtit ma simt...bine, adica asa cum trebuie sa ma simt (cred) aseara am picat de somn pe la 9 si simt in tot corpul cum se intampla ceva...e fantastic.

Aseara m-am rugat la DD[ruga] sa ajute TOATE fetele sa traiasca miracolul graviditatii si al nasterii...Doamne ajuta sa fie bine cu noi toate!

va pup cu drag

maja

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...