Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Eu in ultimul timp cind ma ridic de pe scaun simt ca am picioarele anchilozate jos si citiva pasi ma doare cind merg. Care ar putea fi cauza si exista tratament pentru asa ceva?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Eu am suferit recent de asta, ma durea tare incheietura de la un picior, un umar si incheietura de la mana. Cand uitam si ma sprijineam in maini sa ma ridic imi dadeau lacrimi..

Dupa vreo 2 sapt am ajuns la doctor si mi-a dat un antiinflamator (vad ca pe el scrie ca e pt artrita, inlamatii tendoane, articulatii, etc) si dupa cateva zile am inceput sa ma simt mai bine.

Du-te la un doctor nu sta si suferi.

Postat

Si eu am avut dureri groaznice de genunchi. Am mereu cand ma ingras pt ca articulatiile sufera din cauza kg in plus pe care le au de sustinut. Am fost la medic, radiografia nu a aratat nereguli si tot anti-inflamator mi-a prescris. Si pastile si Ben-Gay gel. Si am si slabit putin si mi-e mult mai bine.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Postat

Sirimie,la mine cauza a fost ingrasatul!M-am lasat de fumat acum 2,5 ani si m-am ingrasat destul de mult!

La mine incheieturile erau infectate ,nu stiu cum sa spun corect,la mina sus m-am "tratat"cu gimnastica medicla recomandata d emedic si injectzii cu hidrocortizon(cred desi medicul nu i-a spus asa)in incheietura miinii!Pentru genunchi am luat niste pastile pe baza de gheara dracului-recomandate tot de medic,care d efapt au actzionat in tot organismul!

La mine din pacate,reapare observ periodic la incheietura miinii drepte sus la umar!

editez sa spun ca infectarea incheieturilor miinilor poate fi si rezultatul unor boli profesionale!

Dana

handarbeit

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...