Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

MIOFIBROTOMIE - Urgent, va rog ajutati-ma si pe mine, as vrea si eu cateva informatii despre aceasta operatie de la cativa parintii care au facut copiilor lor acest tratament chirurgical la Chisinau. Urmeaza sa plec si eu cu fetita pentru aceasta operatie si am tot cautat pe internet nr.de telefon, ceva informatii de la parintii dar nu am gasit ceva concret, va rog din suflet ajutati-ma si pe mine.

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui tzuc
Buna, nu stiu despre ce este vorba, dar am cautat pe ent si prima cautare m-a adus la un subiect pe DC unde s-a mai discutat despre http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124361Sanatate multa !25.09.2007 Maria Diana "Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
align="right" id="quote2">
Postat
multumesc pentru informatii, dar imi pare rau acolo sunt informatii aproape expirate, eu doresc ceva de actualitate... dar vad ca nimeni nu stie nimic, chiar sa nu existe persoane care au facut aceasta operatie la Chisinau anul acesta ? id="size4">id="red">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...